• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu yanma başına gelen varmı???

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhaba hanımlar 1 aydır göbek kısmımsa aşırı yanma oluyor...çıldırıcam aklıma türlü türlü şeyle geliyor...kanser bile geliyor artık mide desem değil...bağırsak desem desem yaaa bu göbek yani midemin tam bitiş kısmı neden yanar offf iki defa endeskopi oldum şuanda doktorlar endoskopi yapamayız zararlı diyorlar....ALLAH ım inş.bişey çıkmaz saç dökülmesi şikayetiyle gittiğim doktorda beynimd tümör olduğunu öğrendim bundanda çok korkuyorum bişey çıkıcak diye..bu durumu yaşayan varmı aranızda bi ara göbeğim düşmüştü çok ağrım olmuştu anem halletmişti geçmişti...şimdi yine göbecikmi düştü acep???yada annem düzeltemedimi çıldırcam offff hastanelerden çıkamıyorum zaten 5 aydır bide bu çıktı ya...

kimsenin başına gelmemiş galiba... yazan olmamış hiç

doktora başvurun,sağlık sorunları forumla halledilecek iş mi?

herkesin rahatsızlığı kendine özel oluyor..

göbecik düşmesi de neymiş enteresanmış...

geçmiş olsun...

Son düzenleme:
göbek dusmesını bende bılıyorum benımde gobegım ara sıra duser yanı bı kerelık degıl yuksek bır yere tutun canım asagıya dogru asıl

umarım duzelır ben bu sekılde gecırebılıyorum ancak cok kotu bır agrıdır...

kimsenin başına gelmemiş galiba... yazan olmamış hiç

doktora başvurun,sağlık sorunları forumla halledilecek iş mi?

herkesin rahatsızlığı kendine özel oluyor..

göbecik düşmesi de neymiş enteresanmış...

geçmiş olsun...
doktora gitcem elbette ama randevum hafta sonuna...göbek düşmesi duymadınmı hiç...ağır bişey kaldırınca falan ağrı oluyor yaa o göbek bölgesinde neyse bilmiyorsun sanırım...sağlık sorunları elbette forumda halledilicek iş değil ama adım adım sağlık topiğine girip bakarsan insanlar paylaştıkça paylaşıyor bütün rahatsızlıklarını...burdan tedavi yöntemi almıycaktım zaten ayı şikayet nereye çıkıyor onu merak ettim :1:

göbek dusmesını bende bılıyorum benımde gobegım ara sıra duser yanı bı kerelık degıl yuksek bır yere tutun canım asagıya dogru asıl

umarım duzelır ben bu sekılde gecırebılıyorum ancak cok kotu bır agrıdır...[/QUO tıpda bunu bulamıyorlar maalesef o yüzden göbek düşmesimi acaba diyorum....benim annem emekli hemşire sağlıkcı ama düşen göbeğimi yine o iyi edebilmişti bardakla falan :1:

doktora gitcem elbette ama randevum hafta sonuna...göbek düşmesi duymadınmı hiç...ağır bişey kaldırınca falan ağrı oluyor yaa o göbek bölgesinde neyse bilmiyorsun sanırım...sağlık sorunları elbette forumda halledilicek iş değil ama adım adım sağlık topiğine girip bakarsan insanlar paylaştıkça paylaşıyor bütün rahatsızlıklarını...burdan tedavi yöntemi almıycaktım zaten ayı şikayet nereye çıkıyor onu merak ettim :1:

gerçekten daha önce duymamıştım göbek düşmesini..öğrenmiş oldum..

ağrısı da çokmuş....sağlık topiklerine girmiyorum

herkes ayrı tellerden çalıyor ..aman tıbbi konularda korkarım ben yazılan

şeyler bir insanın hayatına bile maal olabilir.Allah korusun ve sana da acil şifalar olsun..

kolay değil ağrı çekmek..

Back