Nedir Bu Tupper Olayı

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Şu tupperware nedir arkadaşlar anlayamıyorum eninde sonunda plastik bu malzeme en iyisi olsa bile plastik yani. Annem yoğurt kabını almış ahım şahım bi faydasını göremedim ben bunun. Bide çeyizleri falan dolduruyorlar bunla gerçekten işe yarıyor mu. Çok pahalı geldi bana fiyatı da. Bir de cam hepsinden sağlıklı diye biliyorum bu Tupperwareın marifeti ne ola ki

antibakteriyer bir polimerden yapmışlar mikrop barındırmıyor ve üretmiyor. kanserojen yanını bilemiyorum ama bakteriyel açıdan camda üstün. fiyatıda tamamen arz talep. ilkokullarda falan kadınlar avon satar gibi satıyorlar herkeste bir çılgınlıktır alıyor. plastiğin alternatifi olarak iyi ama ben camdan yanayım. çünkü en kaliteliside olsa polimerler ışık ve sıcaklıkla zamanla bozuluyorlar ve zararlı radikaller oluşuyor bu radikallerde aktif oldukları için vücuda girdiğinde kanserojen etki yaratıyor. pazarlarken çok övüyorlar ama bence plastik plastiktir doğal bir ürünün yerini tutamaz..

Benim arkadaşlarım da öyle doldurdular tupperla heryeri. bir de çirkin duruyor, plastik işte dediğiniz gibi. Yaplıklar şekerlikler herşey tupper. Gerçi bir komşum 15 gün saklıyoe yemeğimi diyor ama bilemicem. Ben su şişesini aldım kokma yaptı iki haftada attım gitti valla.

Su şişesini almıştım bende, çok pis kokuyor :KK43: Başka bir ürününede bulaşmadım açıkcası..

Kesinlikle tavsiye ederim aldığınız herşeyi bozulmadan uzun surede tuketiyosunuz. Kokma çürüme yapmiyo
Bisküvi kurabiye kek poğaça bauatlamadan kalıyor
Ayrıca yoğurt ve hamur mayalamada da çok iyiler

NEDEN TUPPERWARE ??

Pazarlarda veya marketlerde birçok tupperware taklidi ürünü çok uygun fiyata görebiliyorsunuz ve ikisininde plastik olduğunu düşünüp neden tupperware ürünlerinin fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorsunuz. Birçok kişide ’Kandırıyorlar sizi! Plastiklere bir sürü para veriyorsunuz!’ diyor.

Lütfen bunun için bir deneme yapın. Örneğin bir tupperware zeytinyağlıktan birde diğer gördüğünüz zeytinyağlıktan kullanın.

Yağın diğer ürüne ne kadar yapıştığını ve zor temizlendiğini, ayrıca aynı yapıya sahipmiş gibi görünmesine rağmen nasıl kenarlara aktığını göreceksiniz.

Yada sebze saklama, rende gibi ürünleri karşılaştırın hepsinde ne kadar fark olduğunu göreceksiniz.

Çünkü tupperware üretim kalitesi ve malzemesi farklı!!

TUPPERWARE ÜRÜNLERİ HANGİ MADDELERDEN YAPILIYOR?

Yumuşak kapaklar POLİETİLEN maddesinden üretilir. Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır!

Gövdeler kapaklardan biraz daha serttir: POLİPROPİLEN maddesinden yapılır. Bu madde de;

*Buzdolaplarının iç gövdesinin hammaddesidir.

* Ayrıca protez kol, bacak vs. yapımında kullanılır.

Cam görünümlü Kristalin serisinin hammaddesi POLİKARBONAT tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı LENS in hammaddesidir.

Silikon kalıpların hammaddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. konulan SİLİKON maddesiyle aynıdır!

TÜM BU MADDELER ZARARLI OLSAYDI, VÜCUDUMUZ BU MADDELERİ KABUL EDER MİYDİ SİZCE?

ÜSTELİK

*Tüm ürünler direkt hammaddeden üretilir. Yani sizin kullandığınız Tupperware ürününün daha önce leğen, lazımlık vb. başka plastik bir ürün olarak kullanılmış olma ihtimali yoktur!

*10 yıl garantiyle satılan bu ürünlerin herhangi bir çatlama, kırılma durumunda iade edilip yenisini bedelsiz olarak aldığımızda, verdiğimiz kırık ürünler bile dönüşüme uğrayıp başka bir ürün olarak kullanılmak üzere BAŞKA fabrikalara satılır.

*Bütün Tupperware ürünlerinin Avrupa Sağlık Örgütü tarafından kesinlikle sağlığa zararlı olmadığına dair onayı vardır ve bu onay her ürünün altında kadeh-çatal sembolüyle ifade edilmiştir.

*Birçok Tupperware ürünü uluslararası alanda tasarım ödülü kazanmıştır. (Bu ürünler arasında 2 veya daha fazla maddenin bir araya getirilmesiyle oluşturulan ürünler de vardır ki; bu işlem teknolojisi çok yüksek makineler tarafından üretilebilmektedir.)

Bu ürünler Amerika’da Metropolitan müzesinde, İngiltere’de Art Museum’da sergilenmektedir.

*Tupperware ürünlerinin İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından da kalite ve sağlıklı olduğuna dair lisansı vardır.

Ürün Kalitesi

Tupperware Ürünleri dünyanın her yerinde kalitesi ile tanınan ürünlerdir. Bunun belli başlı sebepleri, devamlı araştırma, günü ve çağı takip etme, müşterilerimize her zaman en iyiyi sunma arzusu, en yüksek kalite hammaddeler, farklı, çekici, kullanışlı, devamlı değişen ürünler olmalarıdır.

Servis KalitesiTupperware hizmetlerinin en önemli özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetini sağlamak için servis kalitesini her zaman en ön planda tutmaktır.

Tupperware Garantisi

Tupperware Ürünleri, en yüksek kalite standartlarında, binlerce araştırma ve kalite testinden sonra üretilen ürünlerdir. Her hangi bir sorunla karşılaşıldığında, danışmanınız tarafından garanti kapsamı altında yenisiyle değiştirilecektir. Danışmanıza gerek duymadan tupperware merkezlerine giderek garantiyi bizzat kendinizde kullanabilirsiniz

ARKADASLAR KULLANMADAN KARAR VERMEYİN, KİMSE PARASINI BOŞUNA HARCAMAK ISTEMEZ, EĞER KADINLAR BU KADAR İLGİ GÖSTERİYORSA MUTLAKA MEMNUN KALMIŞLARDIR, SİZDE BİR URUNUNU ALIP DENEYİN DERİM:KK16::KK16:TUPPERWARE URUNLERİ HAKKINDA BİLGİ VE SATIN ALMAK İÇİN ÖZELDEN YAZARSANIZ UYGUN FİYATLARDAN YARDIMCI OLABİLİRİM.. :KK54::KK54:

Şu tupperware nedir arkadaşlar anlayamıyorum eninde sonunda plastik bu malzeme en iyisi olsa bile plastik yani. Annem yoğurt kabını almış ahım şahım bi faydasını göremedim ben bunun. Bide çeyizleri falan dolduruyorlar bunla gerçekten işe yarıyor mu. Çok pahalı geldi bana fiyatı da. Bir de cam hepsinden sağlıklı diye biliyorum bu Tupperwareın marifeti ne ola ki

Çeşitli ürünlerini aldım kullandım
Neyden yapılırsa yapılsın sonuçta plastik
Camdan şaşmayacaksın

X