Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tablet özellikle iş ve öğrenim hayatında müthiş bir kurtarıcı.
Sadece mail ve internette gezinmek yapmak için kullanacaksanız akıllı telefonlarda aynı işi görür.
Benim notebook ve netbook umda var ama tablet olunca ikisininde yüzüne bakmaz oldum. Netbook zaten çok yavaş sinir bozucu bir alet. Notebook u sadece cd ve veri aktarımı için kullanıyorum.
200 tl ye tablet olmaz büyük ihtimal 7 yada 6 inch tir. Ekranı küçük tabletler hantal ve gereksizdir. Eğer alacaksanız 10.1 inch almanızı öneririm.
Ben galaxy tab 10.1 kullanıyorum. Eğer dokunmatik ekran beni zorlar derseniz kalemli galaxy tab2 öneririm. Apple ı saymadım çünkü gereksiz masraf android işletim sistemi daha kullanışlı ve bir çok ücretsiz uygulama sağlıyor.
Tercih sizin
tablet aramak için forumlara girdim, ama başka bi dünyaymış bu, insanın karşısında çıkar ilişkisi olmadan samimi cevap veren muhatap bulması böyle bişeymiş, cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler.