Merhaba arkadaşlar.Çok uzun zamandır birçok şampuan denedim hala aradığımı bulamıyorum.Ben öyle saçımı şekillendirsin parlatsın canlandırsın diyenlerden değilim.Bunlar zaten yalan.Fakat artık deterjan değil gerçekten şampuanla yıkamak istiyorum saçlarımı.Dün yeni bir şampuan aldım kaşıntıdan uyuyamadım içinde yok yok utanmasalar üzerine yüzde yüz kimyasal yazacaklar.Şöyle saçımı sadece kirden arındırcak,zararsız bir şampuan arıyorum.Yok mu hiç kullanan?
parlatması için zeytinyağı ve defne yağı kullanan arkadşım çok memnundu ha bir de çam terebentini katıyordu bu karışımı sürüp yarım saat bekliyordu hem çabuk uzadı saçları hem de bakımlı olduğu belliydi ışıl ışıldı :)
bitkisel yağlar kesinlikle saça çok iyi geliyor ben de çok güzel yağlar kullanıyorum fakat iş yıkamaya gelince sanki yaptığın o bakımların hepsi boşa gidiyormuş gibi,bu sebeple doğala yakın şampuan arıyorum
güzelim ben 48 yaşında bir kadınım ve her gün denize girlyorum bende saç konusunda çok çekmiş olarak sana tavsiye edececiğin şampuan argan yağı içinde ve ailecek çok memnunuz ne kaşıntı nede saç dökülmsi oldu sana elseve marka siyah renkli olabını tavsiye edeceğin kokusuda harika
Doğal şampuanlar sorun gidermek amaçlı kullandım ama şekillendirmede başarılı değiller ne yazık ki............. şu an blendax kullanıyorum boyalı saçlar için arada krem ya da saç spreyi nemli saça ama hergün değil kullanıyorum.Blendax başarılı bana iyi geldi aa eski kokusu olsa ah ah....
ben de genelde aktardan şampuan alıyordum doğal diye fakat taraması açılması çok zor ki onların bile çokta doğal olduğu söylenemez bence.sonra arkadaşlarımın saçları mis gibi kokuyordu benim saçlarımda hiç koku yok.bu duruma sinir olup aktardan şampuan almayı bıraktım.marketlerdeki şampuanları denedim.koku yönünde çok başarılı duştan çıktığımda çok güzel kokuyor fakat içeriğindeki kimyasallar saçımda kaşıntı dökülme yaptı.sanki saç derim nefes almıyor gibi hissediyorum.yaptığım onca zeytinyağlı argan yağlı bakımlar boşa gidiyormuş gibi geliyor.