Tuvalet Eğitimi Nedir bu korku anlamadım gitti :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
kızlar oğlum 3 yaşında...
çişini yapıyor onda bi sorun yok ama kakasını beze yapmak istiyor...
bu zamana kadar hiç tuvalete yapmadı.. denemediğim yol kalmadı.. lazımlık aldık, klozet üstüne oturması için adını hatırlayamadığım o şeyden aldık... neler neler söledik...bak şöyle olur, böyle olur, bay bay yapıcaz ama yok... ila bezime yapacam diyor.. ağlamaktan gözleri şişiyor bez bağlamadığım zaman, ve altına yapıyor.
tuvalete yapamıyorum, korkuyorum, gelmiyo diyor... artık çok yadırgamaya başladım.. haa bi de sık sık kabız olan bi çocuk... bunun etkisi olabilir mi? ne yapabilirim, yardım lütfennnn

ne zamandan beridir bezine yapıyor? eğer çok uzun bir zaman değilse yapması normal.. benim oğlumda altına yapmayı tercih ediyordu, ben bez bağlamadım ama, kilotuna yapmasına izin verdim..

kaka çiş gibi değildir, çocuklar buna alışmakta çok zorlanıyorlar. ağlatmayın, üzmeyin, utandırmayın, istediği kadar beze yapmasına müsade edin zamanı gelince zaten tuvalete yapmaya başlayacaktır ama tavsiyem bezin tamamen hayatınızdan çıktığını anlaması için artık bez bağlamayın .

cnm cevabın için tşk...
bana da mantıklı geldi bez bağlamamak...
bi de öle deneyeyim.. inş etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…