- 27 Ekim 2015
- 4
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi Candannn94
-
Kızlaarr.. adetim biteli 15 gün oldu.. ama ovüladyon testime göre yumurtladım da. Akıntım da kesildi.. ve o süre zarfındada çalışma yaptıkk. Fakat bnm kaç gündür karnımın altında şişginlik var.sırt agrısı yasıorum ilk defaa. Hamileliğini çok erken öğrenen oldumu..kasıgım agrıoo bacağımaa kadar inioorrr. Adetime daha 18 gün vaar .. fikri olan varmıı?? bu ay herkes umarım bebiş haberi verir bndee dahiiil
aynilarini bnde yaşadım ama karnımin şişkinliği falan indi geri ama baş ağrım hala devam ediyo yarin da adet günün bakalım ne olcakKızlaarr.. adetim biteli 15 gün oldu.. ama ovüladyon testime göre yumurtladım da. Akıntım da kesildi.. ve o süre zarfındada çalışma yaptıkk. Fakat bnm kaç gündür karnımın altında şişginlik var.sırt agrısı yasıorum ilk defaa. Hamileliğini çok erken öğrenen oldumu..kasıgım agrıoo bacağımaa kadar inioorrr. Adetime daha 18 gün vaar .. fikri olan varmıı?? bu ay herkes umarım bebiş haberi verir bndee dahiiil
Bizede burdan yazarsan sevinirim bende meraktan çatlıyorum...aynilarini bnde yaşadım ama karnımin şişkinliği falan indi geri ama baş ağrım hala devam ediyo yarin da adet günün bakalım ne olcak
Yazarım cnm hayırlısı bakalim bekleyelimBizede burdan yazarsan sevinirim bende meraktan çatlıyorum...
Adet gününde bayaa varmış hayırlısı bakalimAyni durum bendede var ve adetime daha 15 gun var kasiklarim sisti sanki icerde balon olusuyo gibi gecen hafta kan testi yaptirdim 0.6 cikti persembe geceside kahverengimsi kanama geldi insallah hamileyimdir diye dua ediyorum
Evet baya var ayin 12sinde erken gebelik testi alip yapicam adetiniz 6-7 gun varsa sizde yapin bence en azindan bi umutAdet gününde bayaa varmış hayırlısı bakalim
Aynen canm bekleyelim bakalım...Yazarım cnm hayırlısı bakalim bekleyelim
İkinci çizgi çıkmış sa hamile sin cnmBen adetimden 10 gun once alt karin agrisi ve bel agrisi cektim ara ara sag kasigimda bacagima kadar vuran agrilarim oldu aksamlarida gobek bolgemde agri ve siskinlik oluyordu. Adetime 5 gun kala yaptigim testte silik ikinci cizgiyi gordum :) erken baslayan agrilar belirti ama usutmuste olabilirsin
Ama kan degerlerim yeterli yukselmiyor sanirim kimyasal gebelik yasiyorum yarin 5 haftalik olucam adette olmadim ama ne bileyim doktorumda pek umitli konusmadi adetim geceli 5gun oldu hcg 194.İkinci çizgi çıkmış sa hamile sin cnm
Bişey olmaz yükselir inşallah yaAma kan degerlerim yeterli yukselmiyor sanirim kimyasal gebelik yasiyorum yarin 5 haftalik olucam adette olmadim ama ne bileyim doktorumda pek umitli konusmadi adetim geceli 5gun oldu hcg 194.
Cnm daha önce kimyasal gebelik falan geçirdin mii??Ama kan degerlerim yeterli yukselmiyor sanirim kimyasal gebelik yasiyorum yarin 5 haftalik olucam adette olmadim ama ne bileyim doktorumda pek umitli konusmadi adetim geceli 5gun oldu hcg 194.
Canım önemli olan değerlerin güzel yükseliyor olması. Geç döllenme olabilir. Tekrar test yaptırabildin mi?Ama kan degerlerim yeterli yukselmiyor sanirim kimyasal gebelik yasiyorum yarin 5 haftalik olucam adette olmadim ama ne bileyim doktorumda pek umitli konusmadi adetim geceli 5gun oldu hcg 194.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?