• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu karın ağrsı?

Candannn94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
4
3
1
30
Kızlaarr.. adetim biteli 15 gün oldu.. ama ovüladyon testime göre yumurtladım da. Akıntım da kesildi.. ve o süre zarfındada çalışma yaptıkk. Fakat bnm kaç gündür karnımın altında şişginlik var.sırt agrısı yasıorum ilk defaa. Hamileliğini çok erken öğrenen oldumu..kasıgım agrıoo bacağımaa kadar inioorrr. Adetime daha 18 gün vaar .. fikri olan varmıı?? bu ay herkes umarım bebiş haberi verir bndee dahiiil

Kızlaarr.. adetim biteli 15 gün oldu.. ama ovüladyon testime göre yumurtladım da. Akıntım da kesildi.. ve o süre zarfındada çalışma yaptıkk. Fakat bnm kaç gündür karnımın altında şişginlik var.sırt agrısı yasıorum ilk defaa. Hamileliğini çok erken öğrenen oldumu..kasıgım agrıoo bacağımaa kadar inioorrr. Adetime daha 18 gün vaar .. fikri olan varmıı?? bu ay herkes umarım bebiş haberi verir bndee dahiiil

İnsallah canım bende seninle aynıyım karnımda aynı şekilde ağrılar oluyo...Benim adetime 7 gün kaldı bu gün test yaptm negatif çıktı ama ben hala umut ediyorm ve bekliyorum adete kadar ümidimi kesmicem...

aynilarini bnde yaşadım ama karnımin şişkinliği falan indi geri ama baş ağrım hala devam ediyo yarin da adet günün bakalım ne olcak

Ayni durum bendede var ve adetime daha 15 gun var kasiklarim sisti sanki icerde balon olusuyo gibi gecen hafta kan testi yaptirdim 0.6 cikti persembe geceside kahverengimsi kanama geldi insallah hamileyimdir diye dua ediyorum :(

Ben adetimden 10 gun once alt karin agrisi ve bel agrisi cektim ara ara sag kasigimda bacagima kadar vuran agrilarim oldu aksamlarida gobek bolgemde agri ve siskinlik oluyordu. Adetime 5 gun kala yaptigim testte silik ikinci cizgiyi gordum :) erken baslayan agrilar belirti ama usutmuste olabilirsin

Ben adetimden 10 gun once alt karin agrisi ve bel agrisi cektim ara ara sag kasigimda bacagima kadar vuran agrilarim oldu aksamlarida gobek bolgemde agri ve siskinlik oluyordu. Adetime 5 gun kala yaptigim testte silik ikinci cizgiyi gordum :) erken baslayan agrilar belirti ama usutmuste olabilirsin
İkinci çizgi çıkmış sa hamile sin cnm

İkinci çizgi çıkmış sa hamile sin cnm
Ama kan degerlerim yeterli yukselmiyor sanirim kimyasal gebelik yasiyorum yarin 5 haftalik olucam adette olmadim ama ne bileyim doktorumda pek umitli konusmadi adetim geceli 5gun oldu hcg 194.

Son düzenleme:
Ama kan degerlerim yeterli yukselmiyor sanirim kimyasal gebelik yasiyorum yarin 5 haftalik olucam adette olmadim ama ne bileyim doktorumda pek umitli konusmadi adetim geceli 5gun oldu hcg 194.
Canım önemli olan değerlerin güzel yükseliyor olması. Geç döllenme olabilir. Tekrar test yaptırabildin mi?

Back