• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Nedir bu işin aslı? (IPL)

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.217
15.162
448
Merhaba,
Bugün ani bir kararla pek araştırma yapmadan 10 senedir gittiğim güzellik salonunda bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptırdım.

Makinenin adını sordum, IPL buz başlık dedi. Kendisi fazlaca güvendiğim biridir, yıllardır ailecek tanışırız. Sir ağda yaptırıyordum normalde. Ama yine de araştırmakta fayda var.

İnternetten baktığımda IPL'in lazer olmadığını, zararlı olduğunu, kılları yok etmediğini vs. gördüm.

Bu konuda beni bilgilendirebilecek birileri var mı? IPL neden zararlı, zararlı olmayan ve sonuç veren sistem nedir, Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı?

Şimdiden teşekkürler, herkese iyi pazarlar :)

Bir de şunu sorayım:

Bacak için (sadece alt bacak) 1 seansa 150 TL, koltuk altı için 50 TL, genital için 100 TL ödüyorum. Bu fiyat ucuz mu, normal mi, pahalı mı? Çok bilgisizim açıkçası :(

Merhaba,
Bugün ani bir kararla pek araştırma yapmadan 10 senedir gittiğim güzellik salonunda bacaklarıma ve koltuk altıma lazer yaptırdım.

Makinenin adını sordum, IPL buz başlık dedi. Kendisi fazlaca güvendiğim biridir, yıllardır ailecek tanışırız. Sir ağda yaptırıyordum normalde. Ama yine de araştırmakta fayda var.

İnternetten baktığımda IPL'in lazer olmadığını, zararlı olduğunu, kılları yok etmediğini vs. gördüm.

Bu konuda beni bilgilendirebilecek birileri var mı? IPL neden zararlı, zararlı olmayan ve sonuç veren sistem nedir, Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı?

Genel olarak IPL in modern ağda olduğunu söyleyen büyük bir kesim olsada yıllarca IPL ve lazer uygulamış biri olarak ben aksini düşünüyorum.Yani benim fikrimce IPL lazerden çok daha etkili.Birçok salondada kalın ve siyah tüyler için lazer ile başlanıp tüyler incelip rengide daha açık olarak kalınca IPL e geçiş yapılır.Çünkü ince ve açık renk tüyü yok etmek daha zordur.Bu yüzden içiniz rahat olsun derim.Ama artık bilen bilmeyen herkes bu işleri yaptığı için cihazın iyii bir cihaz olması yapanın işinde profesyonel olması sonuç almanızda önemli...

Fiyat konusundada şunu söyleyebilirim ,iyi fiyat vermişler..Hatta oldukça düşük.Umarım kullandıkları IPL gerçekten iyi bir cihazdır..

Genel olarak IPL in modern ağda olduğunu söyleyen büyük bir kesim olsada yıllarca IPL ve lazer uygulamış biri olarak ben aksini düşünüyorum.Yani benim fikrimce IPL lazerden çok daha etkili.Birçok salondada kalın ve siyah tüyler için lazer ile başlanıp tüyler incelip rengide daha açık olarak kalınca IPL e geçiş yapılır.Çünkü ince ve açık renk tüyü yok etmek daha zordur.Bu yüzden içiniz rahat olsun derim.Ama artık bilen bilmeyen herkes bu işleri yaptığı için cihazın iyii bir cihaz olması yapanın işinde profesyonel olması sonuç almanızda önemli...

Fiyat konusundada şunu söyleyebilirim ,iyi fiyat vermişler..Hatta oldukça düşük.Umarım kullandıkları IPL gerçekten iyi bir cihazdır..
Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
Hem de bu işi bilen birinin cevaplaması içimi rahatlattı. Çok güvendiğim birisi açıkçası, yani aile dostumuz sayılır. Kendi kızına da yapmış.

Benim esas endişem bu kadar uğraşıp sonradan yeniden çıkma ihtimali. Yeniden çıkıyor mu gerçekten seansları bırakınca? Bu konuda da yorum yaparsanız çok mutlu olurum:)

Merhaba,

IPL sonu olmayan bi sistem yaptırma önermem yani kılların uyur sonra tekrar uyanır.Alexandrite ve buz lazer şuan en etkili yöntemler.

Merhaba,

IPL yaptirip parani bosa harcama derim ben ozel clnc medilife gidiyorum %80 azalmam oldu cihaz alexandrite candela beyaz ten siyah killarsa birebir diger tonlamalar icinse buz lazer daha etkili ipl ile sadece koku uyutursun 6 ay sonra tekrar cikmaya baslar

Back