Nedir bu çektiğim...

yaramaz ben yapmadım üstüme geldiler der bu durumda siz onu taciz ediyor gibi olmussunuz

Aynen ona çevirdi durumu şimdi birde özelden aradı ki ben dedim numaran çıkmasın sana sarar bu sefer istemiyorum öyle bişey diye bana da o tarz yazmış bir de arkadaşlık vs kim gönderirse gönderir hesaplarını kapat gibi bi güzel döşemiş bana sanki etrafımda hep o değil de ben onun etrafında gibiyim ya o hale döndürdü olayı Farklı hesap açmış facede iş yerinde çalışanları eklemiş bi kaçını onlarla konuşmuş hepsine aynı mesajı kopyalamış diğer kutusuna baksın diye ve eklemiş özel resimlerini dağıtmıyorum bişey etmiyorum o niye bana bunu yapıyor derdi ne diye işte gelde çıldırma ya

kapat sosyal hesaplarını kapat rahatla biraz

kapat sosyal hesaplarını kapat rahatla biraz

Bir süre öyle yapmalıyım sanırım erkek arkadaşma da dedim oda dik başlı kapatma onun istediği bu yiyorsa gelsi buraya dedi olay çıkacak o kesin ama onun yani eski erkek arkadaşımın bana dediği ise savcılığa verdim hele bi saldırın darp vs olsun nasıl süründürüyorum sizi acaba planı bumu ?

beni aradılar diye savcığıga gitmişse totoşlarıyla gülüp geri yollamışlardır :) savcılık falan yok blöf bunlar. sen ve sevgilin adamın umrunda değil sizi ayırmak için uğraşmıyor size taciz ve tehditte bulunmuyor sadece takıntılı. sevgilinin ona saldırmaması içinde kendine savcılık adı altında bir savunma yaratmış bu kadar önemsemeyin

Ama arayıp tehdit ediliyorum özel numaradan dediyse ? Bunu öğrenmek için veremez mi savcılığa açıkca tehdit etti erkek arakadaşım kendisini ? Ve ben bu insandan artık herşeyi bekliyorum yapar da bizim ilişkimiz kötü bitti benim suçlu olduğum şekilde kapımda sabahlamış aileme anneme yalvarmış insandır ağlaya ağlaya sonra ben birden bağı kestim

yok canım çıkmaz birşey bir kez aramışsınız sonucta oyle kolay işler değil emin ol

yok canım çıkmaz birşey bir kez aramışsınız sonucta oyle kolay işler değil emin ol

Bir kez değil bir çok kez aradı erkek arkadaşım direk yüzüne kapatınca oda sinirlendi özelden aradı bir çok defa açmadı yada açıp direk kapattı bir de dediğim gibi grupta ev arkadaşı aranıyor diye ilan açıyor erkek arkadaşım ilanda da arkadaşının numarasını veriyor yoğun olduğu için tele bakamayacağından o kişiyi arayıp evin konumunu öğreniyor yerini bunun üstün yine özelden aramaya devam onu da şu şekil anladık gönderiyı beğenmiş sordu hemen arkadaşına şu numara aradımı ve maalesef tabi ki aramış. İstese hayatımı karartırdı şimdiye kadar ama hiç bir şey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…