Nedir bu çektiğim...

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
Önce ki konumu bilenler biliyor şimdi tekrar yazmak istemiyorum o kısımı son gelişmeler daha beter oldu

Erkek arkadaşım ile konuştum anlattım her şeyi sağ olsun dert etmedi destek bile çıktı eski erkek arkadaşım ise aynı şekil çalıştığım yerin etradında sürekli bazen yolda karşılaşıyorduk

Tüm sosyal hesaplarımdan engelli instagraım ise dışarıya kapalı sevgilimin iki isimi var facende de öyle yazıyor soy ismi yok sen git soy ismini bul onla hesap aç instagramdan ve bana istek yolla sevgilim değil belli söyledim kendisine çünki bir daha bişey olursa sözüm vardı haberi olacaktı.

Çok sinirlendi erkek arkadaşım aramak için numarasını istedi verdim gizliden ara bari dedim sana da bulaşmasın ne olur olmaz iyi dedi gizliden aradı biraz ağır konuştu tabi eski sevgilim şikayetin varsa git savcılığa ben değilim o bir daha da tehdit etmeye kalkma diyen yüzüne kapatmış. Bir de bunun üstüne faceden başka hesap açıp bana mesaj atmış tabi diğer kutusunda ben görmüyorum sen şubede çalıştığım arkadaşları ekle onlara söyle diğer kutusuna baksın benim numaramı da dağıtmasın ben onun özel resimlerini dağıtırsam mahvolur ben öyle bişey yapmıyor o ne diye bunu yapıyor ne hali varsa görsün bana ne diye rezil etti bi güzel

Diğer kutusuna düşen mesaj da savcılığa verdiğini söylüyor kesin o senin sevgilindi sesinden tanıdım verdim savcılığa kimse çıkar ortaya adam olsa özelden arar vs bi ton şey. Bende şikayetçi oluyorum o zaman dedim ol dedi benim san fiziksel ya da sözel bi saldırım yok sen numaramı dağıtıp tehdit ettiriyorsun beni dedi istediğim vakit de istediğim yerde olur istediğim yerde dikilirim yasal yaptırımı yok keyfime karışamazsın ben dilekçemi verdim umarım gelir saldırır o eski sevgilinde darpdan bi güzel şikayetçi olayım o zaman gör sen dedi

Ben bunu ne yapacam ya bir yıl oldu neredeyse ayrıldık

Ha bunlara ek erkek arkadaşım ailesi ile değil ev arkadaşı ile kalıyor facede ilan açmış ev arkadaşının numarasını vermiş x kişiyi arayın ben yoğunum işten dolayı eve üçüncü kişi lazım bir de onu arayıp erkek arkadaşımın evini de öğrenmiş her detayımı da biliyor

Var mı fikir beyan edecek ben düşünme yetimi de kaybettim artık

Havlayan köpek ısırmaz sen rahat ol

Isırdığını da gördüm ben çevremde bu adamın ne yapacağını ise artık kestiremiyorum yakınımda olmayıp herşeyimi bilmesi deli ediyor beni ve gerçekten doğrudan gelip ne konuşuyor ne bir şey ediyor bişey yapsa ha tamam görür şimdi diyeceğim ama şimdide zeytin yağı gibi üste çıktı ya

Bence senin onu şikayet etmen lazım ilk ne demek herşeyini biliyor sürekli takiptemi böyle bu?

Bence senin onu şikayet etmen lazım ilk ne demek herşeyini biliyor sürekli takiptemi böyle bu?

Evet takipte nasıl yapıyor ediyor bilmiyorum ama çoğu şeyi biliyor ve iş yerime de geliyor müşteri olarak benle diyaloğa girmiyor şahsi işini görüp gidiyor bazen iş yerinin önünde dikiliyor yol üstünde içerisi gözükebildiği için iş yerimin bunu ona da belirttim kameraler var şikayetçi olacam diye bana ne et yasal yaptırımı yok bunun sana mı soracam ne zaman nerde olacam nerde dikilecem dedi

Rahatsız bence ya. taktığın için hoşuna gidiyor. naparsan yap moduna girsene sıkılır belki

Rahatsız bence ya. taktığın için hoşuna gidiyor. naparsan yap moduna girsene sıkılır belki
Onuda yaptım aylarca görüşmedim muhattap olmadım etmedim markete geldiğinde yerimden kalktım molaya başka işe kaçtım selam sabahımız yok bir şeye kızıp üstüne gitmedim her defasında faha önce instagramda atıştık bir de yeni olan bu olay işte hani bişey yapsa bunu yaptı diyerek savcılağa verecem ama bişey de yapmıyor ki instagram açmış erkek arkadaşım adına yukarda dediğim gibi ben değilim gidin veriin savcılığa kimse çıkar adım gibi eminim onu da planlamıştır

kendisi savcılığa falan gitmedi o bir kere net. sana giittt sen bilirsin derken aslında seni caydırıyor. bir ceza yaptırımı yok diyor ama sürekli peşinde olduğunu kanıtlayabilirsen bal gibide cezası olur

kendisi savcılığa falan gitmedi o bir kere net. sana giittt sen bilirsin derken aslında seni caydırıyor. bir ceza yaptırımı yok diyor ama sürekli peşinde olduğunu kanıtlayabilirsen bal gibide cezası olur

İşte bunu nasıl kanıtlayabilirim ben bilmiyorum normal şartlar da mesaj bile atmaz aramaz etmez bu adam. Savcılığa vermiş mi vermemiş mi emin değilim artık paranoyak etti beni sevgilime bile adam olsaydın özelden değil kendin arardın gibi bi iki cümle edip yüzüne kapatmış şimdi en son yaptığı ile savcılığa versem numaramı dağıtıyor tehdit ettiriyor diyecek bunu belirtti bana

Bence görmemezlikten yokmuş gibi davran mutlaka vazgeçecek banada oldu erki erkek arkadaşımla aynı mahallede oturuyrz heryerde karşıma çıkıyordu laf atıyordu sürekli sinir oluyordum sonra yokmuş gibi davranmaya başladım şimdi görmüyorum artık.

öyle bir iki kez aramayla olacak işler değil bu savcılık işleri ondan bişey cıkmaz. seni rahatsız ediyor mu sadece olduğun yerde mi bulunuyor. ayrıca keske erkek arkadasını karıstırmasaydın işe yanlış bir hamle olmuş

sana mesaj atıyor mu tehdit mesajı? arıyor mu? ses kaydı fln. çok işe yarar

Ne olur ne olmaz işte deli etti beni artık. Erkek arkadaşımın karışması gerekiyordu onunda bilmesi gereken şeyler vardı daha büyük işler açılmasın diye de belirttim ona evet sadece olduğum yerde bulunuyor ara ara ama gelip diyalog vs kurmuyor

erkek arkadaşın bilsinde araması saçma olmuş. seni rahatsız edecek bir davranısı yok elle tutulur birsey yok birsey yapamazsın

ya korkma hiçbirşey yapamaz korktuğunu asla belli etme

belli de olmaz ki bu dün zaten rezil etti beni özel resimler ne diye millet bana soruyor sallamış ben zarar göreyim diye işte desem de tabi milletin bakışları yetti

erkek arkadaşın bilsinde araması saçma olmuş. seni rahatsız edecek bir davranısı yok elle tutulur birsey yok birsey yapamazsın

dayanamadı arayacam dedi ki instagram hesabı onun adına açmıştı bana istek yollamış bunu bahana ederek aradı sert konuştu tehditkar ben değilim o git savcılağa ver demiş yüzüne kapatmış şimdide numaramı dağıtıyor beni tehdit ettiriyorsun diye bana saldırdı. İşte elle tutulur bişey ne olabilir bunalr olmaz mı işe yaramazmı?

yaramaz ben yapmadım üstüme geldiler der bu durumda siz onu taciz ediyor gibi olmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…