Havlayan köpek ısırmaz sen rahat ol
Bence senin onu şikayet etmen lazım ilk ne demek herşeyini biliyor sürekli takiptemi böyle bu?Isırdığını da gördüm ben çevremde bu adamın ne yapacağını ise artık kestiremiyorum yakınımda olmayıp herşeyimi bilmesi deli ediyor beni ve gerçekten doğrudan gelip ne konuşuyor ne bir şey ediyor bişey yapsa ha tamam görür şimdi diyeceğim ama şimdide zeytin yağı gibi üste çıktı ya
Bence senin onu şikayet etmen lazım ilk ne demek herşeyini biliyor sürekli takiptemi böyle bu?
Rahatsız bence ya. taktığın için hoşuna gidiyor. naparsan yap moduna girsene sıkılır belkiEvet takipte nasıl yapıyor ediyor bilmiyorum ama çoğu şeyi biliyor ve iş yerime de geliyor müşteri olarak benle diyaloğa girmiyor şahsi işini görüp gidiyor bazen iş yerinin önünde dikiliyor yol üstünde içerisi gözükebildiği için iş yerimin bunu ona da belirttim kameraler var şikayetçi olacam diye bana ne et yasal yaptırımı yok bunun sana mı soracam ne zaman nerde olacam nerde dikilecem dedi
Onuda yaptım aylarca görüşmedim muhattap olmadım etmedim markete geldiğinde yerimden kalktım molaya başka işe kaçtım selam sabahımız yok bir şeye kızıp üstüne gitmedim her defasında faha önce instagramda atıştık bir de yeni olan bu olay işte hani bişey yapsa bunu yaptı diyerek savcılağa verecem ama bişey de yapmıyor ki instagram açmış erkek arkadaşım adına yukarda dediğim gibi ben değilim gidin veriin savcılığa kimse çıkar adım gibi eminim onu da planlamıştırRahatsız bence ya. taktığın için hoşuna gidiyor. naparsan yap moduna girsene sıkılır belki
kendisi savcılığa falan gitmedi o bir kere net. sana giittt sen bilirsin derken aslında seni caydırıyor. bir ceza yaptırımı yok diyor ama sürekli peşinde olduğunu kanıtlayabilirsen bal gibide cezası olur
İşte bunu nasıl kanıtlayabilirim ben bilmiyorum normal şartlar da mesaj bile atmaz aramaz etmez bu adam. Savcılığa vermiş mi vermemiş mi emin değilim artık paranoyak etti beni sevgilime bile adam olsaydın özelden değil kendin arardın gibi bi iki cümle edip yüzüne kapatmış şimdi en son yaptığı ile savcılığa versem numaramı dağıtıyor tehdit ettiriyor diyecek bunu belirtti bana
sana mesaj atıyor mu tehdit mesajı? arıyor mu? ses kaydı fln. çok işe yararİşte bunu nasıl kanıtlayabilirim ben bilmiyorum normal şartlar da mesaj bile atmaz aramaz etmez bu adam. Savcılığa vermiş mi vermemiş mi emin değilim artık paranoyak etti beni sevgilime bile adam olsaydın özelden değil kendin arardın gibi bi iki cümle edip yüzüne kapatmış şimdi en son yaptığı ile savcılığa versem numaramı dağıtıyor tehdit ettiriyor diyecek bunu belirtti bana
öyle bir iki kez aramayla olacak işler değil bu savcılık işleri ondan bişey cıkmaz. seni rahatsız ediyor mu sadece olduğun yerde mi bulunuyor. ayrıca keske erkek arkadasını karıstırmasaydın işe yanlış bir hamle olmuş
sana mesaj atıyor mu tehdit mesajı? arıyor mu? ses kaydı fln. çok işe yarar
ya korkma hiçbirşey yapamaz korktuğunu asla belli etmeHayır asla ne mesaj ne tehdit hiç bir şey yazmaz aramaz
Ne olur ne olmaz işte deli etti beni artık. Erkek arkadaşımın karışması gerekiyordu onunda bilmesi gereken şeyler vardı daha büyük işler açılmasın diye de belirttim ona evet sadece olduğum yerde bulunuyor ara ara ama gelip diyalog vs kurmuyor
ya korkma hiçbirşey yapamaz korktuğunu asla belli etme
erkek arkadaşın bilsinde araması saçma olmuş. seni rahatsız edecek bir davranısı yok elle tutulur birsey yok birsey yapamazsın
dayanamadı arayacam dedi ki instagram hesabı onun adına açmıştı bana istek yollamış bunu bahana ederek aradı sert konuştu tehditkar ben değilim o git savcılağa ver demiş yüzüne kapatmış şimdide numaramı dağıtıyor beni tehdit ettiriyorsun diye bana saldırdı. İşte elle tutulur bişey ne olabilir bunalr olmaz mı işe yaramazmı?