Nedir bu çektigim? Kalbime söz geçiremiyorum...

32 yaşına gelmiş hala evliliğe hazır değil fakat evleneceği kız tipi sizsiniz. Daha neler. Lütfen kapılmayın boşuna sonra çok üzülürsün.

Benimle gönül eglendiriyor yani? Tatli diline kaniyorum sanirim hep evlilikten gelecekten bashediyor. Kendimi kandiriyorum.

Tanımama da gerek yokmuş zaten, "hayatında başka biri olduğu sürece benim hayatımda yerin yok." cümlesi çıkmış mı ağzınızdan; çıkmamış. Kadın olsun, erkek olsun abuk aşk üçgenlerindeki 2. ve 3. kişiler hakkındaki olumsuz duygularıma söz geçiremiyorum. Bu duygulara söz geçirememe kısmını en iyi siz anlarsınız heralde değil mi?

Evet cikti tabi ve konusmama karari aldim. Ve yine pesimde ve benim aklim cok karisik. Simdi böyle yaziya gelince ne kadar yanlis bir yolda oldugumun farkina vardim zaten ama burada türkler zaten hep yabanci kizlarla cikip türk kizlariyla evlendigi icin aklim karisti sacmaladim mazur görün.

:/ Pfff cidden uzak durun, yani yurtdışı olsun veya yurt içi olsun böyle iki yüzlülüğü yaşam felsefesi haline getirmiş erkekle ne yapacaksınız? Olur da bir araya geldiniz evlendiniz diyelim bir daha onun ağzından çıkacak işlerim çok yoğun cümlesine inanacak mısınız örneğin, yoksa başka birinin kapısında mı olduğunu düşüneceksiniz, açıkçası ben inanamazdım

Mazur görülecek bir şey yok ama zararın neresinden dönerseniz kardır, umarım en kısa zamanda karşılıklı güven ve sevginin olduğu huzurlu bir ilişkiniz olur

ya kız arkadaşıyla evlenmeyecekse aynı evde yaşaması ve bir yandan sana kur yapması hoş değil.eğer gerçekten görüşmek istiyorsan kendisini arındırmasını söylemelisin.ayrıca bu kadar da kasma kendini baktın işler yoluna giriyor mutlu olmanın tadını çıkar...

Ya arkadasim almani hollandalisi bu insanlar ilk etapta zaten asla evlenmeyi dusunmezler ki siz niye boyle kendi kendinize gelin guvey oldunuz? Bu ulkenin insanlari zaten genis insanlardir, ayni anda 2 insanla iliski yasayabilirler, sevgilisi asagida otururken digeriyle yatak odasina cikarlar. Yillarca ayni evde yasayip, yaslanip hala evli olmayanlar var. Bunlar turk degil ki evlilik bunlar icin asla bir mesele olmamistir. Bu adamda sanirim ben ikisini de idare ederim kafasinda. Hayir simdi hadi diyelim hic kiz arkadasi olmasaydi yine iliskiniz cok sIkIntili olurdu. Adam tamamen baska bir devletten ve milletten bir kere. Benim amcam hollandali bir kadinla evlendi. Ha cok mutlular 2 de cocuklari var. Yengemi ben de turk olsa o kadar sevmezdim belki ama yani cevrenin de kabul etmesi lazim. Ve kadin da evlilik dusuncesindeydi, oyle beraber ayni evde yasayalim kafasinda degildi.

Unutun gitsin, ciddi olmadigi evdeki diger kiz arkadasindan belli.

Bahsettigim adam Türk.

Bu arada demin resti cektim kendisine . Cevap olarak su an benim evlenmek gibi bir niyetim yok dedi ve sahsen kendime güvenemiyorum yazdi ama sirf eglences olsun diye seninle cikmak istemiyorum serseri dönemlerim gecti yazdi. seni üzemek istemiyorum yazmis istersen bunlari konusalim dedi yüzyüze ama kabul etmedim sonucta gercekler degismeyecek ve ben yanlisi sürdürmüs olacagim. Ondan hic gerek yok.

Bir kiz arkadasi varken(alman), başka bu kiza(sen) yürüyen adam seninle beraberken bambaşka bi koza yürütecektir..EMİN OL... bunu göze alio alio alamadigina karar ver

Amaci ne bu adamin anlamadimki.
Onun kdar geniiiiiiiiiiis olabilirsen kabul et derim.
He baci gardas oturuyorlar evde.
Eminimki ayni yatakta yatiyorlardir hala.
Gerekceside: e iyide yatak varken neden koltukta yatiyim?

Olay hakkında bilgi veya izlenim sahibi 1.kişiler hakkında da ben olumsuz duygularıma söz geçiremiyorum.

Konu sahibi, siz bu saçmasapan ben değerliyim, o kız evlenilecek kız değil modu ile devam ederseniz komik duruma düşersiniz. Apaçık bir şekilde adamın sizi sevdiği falan yok. Sizi sevip eski sevgilisiyle aynı evde yaşamaya devam etme ihtimali düşük. Eski sevgili de muhtemelen eski olduğunu bilmiyordur.

Zaten inanılmaz felaket bir insanmış beyanlarına bakınca. Alman kızla eve çıkmış, evlenilecek kızdan dem vuruyor. Siz de kendinizi bununla değerli hissediyorsunuz. Bence hakarete uğramış hissedin.

Kimse duygularına söz geçiremiyor, merak etmeyin. Neyse ki hareketlerimiz diye ayrı bir kısım var, ona söz geçirmek doğrudan mümkün.

Mesajınızın başı ile sonu inanılmaz bir şekilde çelişiyor.

Hollandalı yengeniz evlilik düşündüğüne göre şu kısım doğru değilmiş demek ki :

Ya arkadasim almani hollandalisi bu insanlar ilk etapta zaten asla evlenmeyi dusunmezler

Zaten Adam Türk de, ben ırk ile karakter bağdaştıran mesajınıza anlam veremedim. Geniş kelimesi de bu forumun en sevilen kelimelerinden biri, ne demekse artık.

Bir kadınla birlikte yaşıyor, diğeriyle flört ediyor açıklaması da "o eğlenilecek kadın, sen evlenilecek kadınsın"
Böyle mağara adamları bu devirde hala yaşıyor ve üstüne üstlük bunu iltifat sayan hemcinslerim var. Yazıklar olsun böyle insanlar yetiştiren zihniyete.

seni arzuladığına göre evdeki almandan sıkılmıştır..ayrıca gel git akıllı galiba..

yeni moda bu herhalde evlilik düşünmüyorum kendime güvenmiyorum sana da kıyamam... daha bir kaç hafta öncesinde aklımdan çıkmayan adamdan duyduğum sözler kanma sakın duygularını kontrol etmeye çalış zor ama ilerin için en doğrusu bu emin ol

sen ulaşılması zor olduğun için tatlı gelmişsindir. sana ulaşınca sende o kız gibi "sadece ev arkadaşıyız, aramızda bir şey" olmayan kız olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…