Diyelim ki gebesiniz,yol bilmediğiniz için hastaneye gidemeyecek misiniz?Merhaba bayanlar
Bikac gun once bi konu açmıştım okuyanlar bilor hamile miyim? Diye sormustum.
Suan regl gunume 2 gun var ama agridan duramiyorm. Hic bilmedgm bir sehirdeym ne hastane ne doktor ne yol biliyorm. İki gundur geceleri gunduzleri ara ara adet olacakmsm gbi agrim oluyor ama olmuyorm. Birde suan kasgmda asiri boyle batma gbi bir agri var ara ara bazen sol bazen sag tarafima oluyor. Kafayi yemek üzereyim nedir bu agrilar? Napmalym
Bir haftaligina geldigim bir yerdeym ve otelde kalyorm. Ve disarisi guvenilir bir il degil. Esim gorevde onun gelmesini bekliyorm ama daha once yasayan yok mudur bunu?burdan ne söylenebilir ki doktora gidin. hiç olmadı aile hekiminize gidin komşulara sorabilirsiniz o mühitin aile hekimi hangisi diye
yine çok kritik bir soru olmuş Laale hanımDiyelim ki gebesiniz,yol bilmediğiniz için hastaneye gidemeyecek misiniz?
Hanimefendi bir haftaligina esimi ziyarete geldigim bir yerdeyim ve esim suan gorevde disarisida inanin sizin ve hatta benim normalde yasadgm iller gibi guvenlikli degil. Gece esimin gelmesini beklemekten baska carem yon suanDiyelim ki gebesiniz,yol bilmediğiniz için hastaneye gidemeyecek misiniz?
Tamam da buradan biri "şu hapı kullanın,iyi olacaksanız" dese,Allahım korusun ya bir şey olursa,hiç mi korkmazsınız?Hanimefendi bir haftaligina esimi ziyarete geldigim bir yerdeyim ve esim suan gorevde disarisida inanin sizin ve hatta benim normalde yasadgm iller gibi guvenlikli degil. Gece esimin gelmesini beklemekten baska carem yon suan
canm benim suan ilac icin yazmadm buraya. Yazsanz da ilaci kendim var edemem disari ckp almak lazm ki domtor icin cikamadgm bu yerde ilac icinde çıkamam. Arkadaslardan hamileligin ilk doneminde bu sekilde agrisi olan var miydi? Normal midir bu agrilar diye bilgi almak istedim. Hepsi bu.Tamam da buradan biri "şu hapı kullanın,iyi olacaksanız" dese,Allahım korusun ya bir şey olursa,hiç mi korkmazsınız?
1 hafta sabretmekten başka ne çare var acaba?
Nekadar da zekice bir yorum. Teşekkür ederim ben düşünememiştim iyi oldu söylediğinizKeşke burada bir alet olsa da sorunu çözse.
Ama buradan kimseden medet ummayın. Kalkın gidin bir doktora.
Bakın konu açmişsiniz ama konunuzu her kesimden insanın okuduğunu ve farkı görüşlerle cevap yazılacağını düşünmeniz lazım.İnsanlara böyle ters cevaplar verirseniz elinize bir şey geçmez aksine asabınız bozulur.Nekadar da zekice bir yorum. Teşekkür ederim ben düşünememiştim iyi oldu söylediğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?