Nedir bu ağrılarım?

Fatmapo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
703
2.275
43
Merhaba bayanlar
Bikac gun once bi konu açmıştım okuyanlar bilor hamile miyim? Diye sormustum.

Suan regl gunume 2 gun var ama agridan duramiyorm. Hic bilmedgm bir sehirdeym ne hastane ne doktor ne yol biliyorm. İki gundur geceleri gunduzleri ara ara adet olacakmsm gbi agrim oluyor ama olmuyorm. Birde suan kasgmda asiri boyle batma gbi bir agri var ara ara bazen sol bazen sag tarafima oluyor. Kafayi yemek üzereyim nedir bu agrilar? Napmalym

Yine görüyorum ki önyargılari cin seddini bile aşmış tek derdi insanlara laf sokmak olan bir toplumla karşı karşıyayız. Bir geçmiş olsun demek yerine bana hastaneye git demek icin takla atarak laf soktgunu dusunen hanmlar. Suan gidebilecek olsam zaten giderim. Siz rahat uyuyun diye snrda çalışan bi adamın esiyim ve dışarısı cok tehlikeli. O olmadan nereye nasl gideblrm? Buraya konu açtım ki korkma canm bizde yasadk ayni agriyi diyecek bir hamile çıkarda icim rahaglat diye. Malesef hata etmisim

Son düzenleme:
burdan ne söylenebilir ki doktora gidin. hiç olmadı aile hekiminize gidin komşulara sorabilirsiniz o mühitin aile hekimi hangisi diye

Elinizde akıllı telefon var öyle değil mi? Bu devirde yol bilmiyorum diyeni hiç anlamıyorum bu sebeple. Açıp bulun haritadan en yakın hastaneyi kalkın gidin. Gören de okuma yazma bilmeyen biri sanacak.

Burdan bu kadar bilgiyle bir şey söyleyemeyiz, doktorun görmesi gerekiyor.

Merhaba bayanlar
Bikac gun once bi konu açmıştım okuyanlar bilor hamile miyim? Diye sormustum.

Suan regl gunume 2 gun var ama agridan duramiyorm. Hic bilmedgm bir sehirdeym ne hastane ne doktor ne yol biliyorm. İki gundur geceleri gunduzleri ara ara adet olacakmsm gbi agrim oluyor ama olmuyorm. Birde suan kasgmda asiri boyle batma gbi bir agri var ara ara bazen sol bazen sag tarafima oluyor. Kafayi yemek üzereyim nedir bu agrilar? Napmalym
Diyelim ki gebesiniz,yol bilmediğiniz için hastaneye gidemeyecek misiniz?

B
burdan ne söylenebilir ki doktora gidin. hiç olmadı aile hekiminize gidin komşulara sorabilirsiniz o mühitin aile hekimi hangisi diye
Bir haftaligina geldigim bir yerdeym ve otelde kalyorm. Ve disarisi guvenilir bir il degil. Esim gorevde onun gelmesini bekliyorm ama daha once yasayan yok mudur bunu?

Keşke burada bir alet olsa da sorunu çözse.
Ama buradan kimseden medet ummayın. Kalkın gidin bir doktora.

Buraya konu açabiliyorsanız hiç bilmediğiniz bir şehirde hastaneyede pek ala gidebilirsiniz bu çağda. biz ne bilelilm ağrının sebebini doktora gitmelisiniz

Diyelim ki gebesiniz,yol bilmediğiniz için hastaneye gidemeyecek misiniz?
Hanimefendi bir haftaligina esimi ziyarete geldigim bir yerdeyim ve esim suan gorevde disarisida inanin sizin ve hatta benim normalde yasadgm iller gibi guvenlikli degil. Gece esimin gelmesini beklemekten baska carem yon suan

büyük bi otel ise hemşire vs olabilir.
onun dışında buradan biz ne diyelim ki tek bildiğimiz ağrınızın olduğu. belki üşüttünüz, belki apandist, belki böbrek taşı.
yok illa doktora gidemem diyorsanız ağrı kesici alın.

Agridan duramiyorsaniz ciddi bir sorun olmali, gebelikle alakali degildir yani.
Ki bence gayet durabiliyorsunuz fakat sadece heycanlisiniz.

Bence doktora gitmeyin, bosuna vaktini almayin. Surda daha 2 gün kalmis. 2 gün sonra evde test yapin ve pozitif ise aile hekimine yada jinekologa gidin. Hos tabi ben olsam bu 2 günü bekliyemezdim ve simdi bile test yapardim :KK48:

Hanimefendi bir haftaligina esimi ziyarete geldigim bir yerdeyim ve esim suan gorevde disarisida inanin sizin ve hatta benim normalde yasadgm iller gibi guvenlikli degil. Gece esimin gelmesini beklemekten baska carem yon suan
Tamam da buradan biri "şu hapı kullanın,iyi olacaksanız" dese,Allahım korusun ya bir şey olursa,hiç mi korkmazsınız?
1 hafta sabretmekten başka ne çare var acaba?

C
Tamam da buradan biri "şu hapı kullanın,iyi olacaksanız" dese,Allahım korusun ya bir şey olursa,hiç mi korkmazsınız?
1 hafta sabretmekten başka ne çare var acaba?
canm benim suan ilac icin yazmadm buraya. Yazsanz da ilaci kendim var edemem disari ckp almak lazm ki domtor icin cikamadgm bu yerde ilac icinde çıkamam. Arkadaslardan hamileligin ilk doneminde bu sekilde agrisi olan var miydi? Normal midir bu agrilar diye bilgi almak istedim. Hepsi bu.

Ben şikayetlerimi mesaj olarak doktor akrabama söylediğim halde alanım değil demişti her gebelik hastalık farklıdır burdan yanıt almanız sağlıklı olmaz

Anlıyorum hastaneye gidemiyorsunuz eczaneye gidemiyorsunuz ama her kasık ağrısı hamilelik değilki bende çok kasık ağrısı yaşadım hala da yaşıyorum ama aynı ağrı olup olmadığını doktor dışında kimse bilemez. Anladığım kadarıyla siz hamilelik olsun istiyorsunuz ağrıyı da buna yorsunlar diye bekliyorsunuz.
Ya idrar yolları enfeksiyonuysa ?
Ya apandisitse ?
Ya kum döküyorsanız ?
Bunların hepsi kasık ağrısı sebebi. Bence cevap verenlere bukadar tepkili olmayın siz duymak istediklerinizi bekliyorsunuz

Ben hamile kaldığım da sol tarafımda aynen ağrı ve batma hissi yaşıyordum. Hamile olabilirsiniz.
Değilseniz de ayaklarınızı üşütmüş olabilirsiniz. Adetinize de yakın olduğunuz için üst üste gelmiştir. Ayaklarınızı, kendinizi sıcak tutun toparlarsınız inşallah.

Nekadar da zekice bir yorum. Teşekkür ederim ben düşünememiştim iyi oldu söylediğiniz
Bakın konu açmişsiniz ama konunuzu her kesimden insanın okuduğunu ve farkı görüşlerle cevap yazılacağını düşünmeniz lazım.İnsanlara böyle ters cevaplar verirseniz elinize bir şey geçmez aksine asabınız bozulur.
İstediğiniz cevaplar değilse de yorumlamaz geçersiniz.
Geçenlerde sizin tarzınız da biriyle burda iyi atıştık ve hiç hoş şeyler olmadı. Daha ılıman olabilirsiniz diye düşünüyorum.
Umarım gönlünüzden hamilelik geçiyorsa gönlünüzce, sağlıkla olsun:KK39:

Konu açmışsınız Pazartesi günü test yapıp doktora gitmişsiniz hatta bthcg baktırmışsınız doktor değer düşük diye söyleyip tam yanıt vermemiş

Back