Nedir benim bu dişlerimden çektiğim

Hayatguzelmis

Önce hayaller ölür sonra insan...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
317
122
18
Merhaba arkadaslar benim sorunum bitmek bilmeyen diş sorunlarım.Ağustosdan beri dişimle uğrasıyorum bir dişimin ağrısı için gittim toplam 5 kanal tedavisi 4de dolgu yapıldı dişlerime dahada bitmedi daha 2 dişime daha dolgu yapılcakmış.11 kere dişçiye daha bitmedi sinirime dokunuyor bir ara okadar tedaviye ragmen dişim apse yaptı bide onu cektim kac gün.diş eti problemim vardı bide sükür ondan kurtuldum.Birde beni sinir eden durum su ki en son dişçiye gittigimizde eşimde dişine baktırdı adam hiç dişini fırcalamaz diş temizligini sadece kürdan ve mendille silerek yapar onda 1 çürük bile çıkmadı ben günde 2 sefer dişimi fırcalıyorum bende hep çürük oluyor.Arkadaslsr nerede hata yapıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdiden yardımlarınız için tesekkürler

malesef bazı insanların dişleri ve diş etleri çok hassas olabiliyor. Benim bi arkadaşım vardı, ekmek yerken bile dişi cam gibi kırılıyordu, ailesinden irsi sanırım. Şuan genç yaşına rağmen implant damak kullanıyor. Size tavsiyem parodontax diş macunu kullanın, diş eti rahatsızlıkları için. Diş ipi kullanımını ihmal etmenin ve Oral B sarjı diş fırçası muhakkak edinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…