Nedir acaba durumum düşük mu yaptim

Sewdaa çaresi tedavisi varmışmış canım bebişim tutunabilir miymiş ne olur ümidini yitirme senin için dua edicem 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simlaacim cok tesekkur ederim gercekten ama malesef bebek düştü bugün tamamen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hayırlı zamanda tez anne olmanı Allah tan istiyorum sana dua ediyorum vardır Rabbimin bir bildiği çok geçmişolsun ne olur moralini bozma isyan sakın etme Rabbim be eylerse güzel eyler .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim Allah hayirlisini bilir sonradan bir sorun olsaydi veya cocugum sakat; hayirsiz bir evlat olsaydi daha iyi miydi diye dusunuyorum bina da cok şükür bi kizim var 3 yasinda daha küçüktü zaten belki de onun psikolojosi bozilacalti Allah hayirlisini bilendir olanla ölene çare yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Tek çaresi alttan muayene olman sağlığı için olmalısın, o kadar insan oluyor bir şey değil diye kendini ikna et.

Bazen korktuğumuz pek çok şeyi yapıyoruz, azıcık dayanacaksın o kadar acı kafandaki abarttığın düşüncelerin sadece.. ölmezsin merak etme
Yani aslında ben acının en kuvvetli sini birgün önce agrilarim la yaşadım. Aslında. Aparatı ben acısından korkmuyorum ki ben daha önce parmağımlada yapabiliyödrum p....s büyüklüğünde aletde alabilmistim. içime uyuşturucu vardı gerçi de buda olur herhalde ya . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…