Arkadaslar 17 haziranda tahlil yaptim cift cizgi cikti ultrasonda kese gorundu ama 4 gundur kanamam var 2 gundur adet sancim var ve bugun kan pihtilari atiyorum sancim geçti sizce dusuk mu yaptim yarin idrar testi yaparsam hala halmile miyim yoksa dusuk mu yaptim anlar miyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamileydim ve 4gündür kanama var diyorsun Dr gitmedin mi.düşükse bile ( inş değildir)ayrıca testte de hamile gözükürsün değerler hemen düşmüyor
Hergün gittim bugun de doktordaydim sanci ve kanama sikayeti ile gittim kese yerinde dedi ama dusuk olup olmayacağını bilemeyiz bebek gorunmuo dedi farkli farkli doktorlara gittim hep ayni seyi diolar
Ama 2-3 saat once tatli kaşığıni dolduracak buyuklukte bi yumusak parca attim jöle kıvamında deildi elastikti elime alip inceledim ama ne olduğunu bilmiyorum
Canim kac haftaliksin alttan bakmadilar mi?
Ben beklemedeyin şu an adetim 1 gün geçti 3. Ünde Dr kan tahlili yaptır dedi kızlar hamilelik yaşayanlar ara ara içim sızlıyor gibi uyurken sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor sanki böle bişey varmışta dönerken ezilip acıyor dibi sızı ve kramp hamilelik belirtisi olabilir mi? Cevappppppp lütfennnn(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben beklemedeyin şu an adetim 1 gün geçti 3. Ünde Dr kan tahlili yaptır dedi kızlar hamilelik yaşayanlar ara ara içim sızlıyor gibi uyurken sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor sanki böle bişey varmışta dönerken ezilip acıyor dibi sızı ve kramp hamilelik belirtisi olabilir mi? Cevappppppp lütfennnn(
Ewet canım bendede kabızlık var böle wc gidiyorum olmuyorçıkta böyle uyuşukluğum var bir dengesizim ara ara terlemeler falan inşallah değer bu hallere canım doktor 3 ünde gel test yapıcam dedi 3ündr gidicem inşallah hayırlı haberler olur
Canım başka doktora git Allah muhafaza başka sıkıntı oluşur falan bence acele et başka doktora git düşükte çok kanama olur ve çok ağrılı sancılı olur diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?