Nedir acaba durumum düşük mu yaptim

SEWDAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
50
0
46
Arkadaslar 17 haziranda tahlil yaptim cift cizgi cikti ultrasonda kese gorundu ama 4 gundur kanamam var 2 gundur adet sancim var ve bugun kan pihtilari atiyorum sancim geçti sizce dusuk mu yaptim yarin idrar testi yaparsam hala halmile miyim yoksa dusuk mu yaptim anlar miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar 17 haziranda tahlil yaptim cift cizgi cikti ultrasonda kese gorundu ama 4 gundur kanamam var 2 gundur adet sancim var ve bugun kan pihtilari atiyorum sancim geçti sizce dusuk mu yaptim yarin idrar testi yaparsam hala halmile miyim yoksa dusuk mu yaptim anlar miyim

Hamileydim ve 4gündür kanama var diyorsun Dr gitmedin mi.düşükse bile ( inş değildir)ayrıca testte de hamile gözükürsün değerler hemen düşmüyor

Son düzenleme:
Hamileydim ve 4gündür kanama var diyorsun Dr gitmedin mi.düşükse bile ( inş değildir)ayrıca testte de hamile gözükürsün değerler hemen düşmüyor

Hergün gittim bugun de doktordaydim sanci ve kanama sikayeti ile gittim kese yerinde dedi ama dusuk olup olmayacağını bilemeyiz bebek gorunmuo dedi farkli farkli doktorlara gittim hep ayni seyi diolar

Hergün gittim bugun de doktordaydim sanci ve kanama sikayeti ile gittim kese yerinde dedi ama dusuk olup olmayacağını bilemeyiz bebek gorunmuo dedi farkli farkli doktorlara gittim hep ayni seyi diolar

Ama 2-3 saat once tatli kaşığıni dolduracak buyuklukte bi yumusak parca attim jöle kıvamında deildi elastikti elime alip inceledim ama ne olduğunu bilmiyorum

Ama 2-3 saat once tatli kaşığıni dolduracak buyuklukte bi yumusak parca attim jöle kıvamında deildi elastikti elime alip inceledim ama ne olduğunu bilmiyorum

Canim kac haftaliksin alttan bakmadilar mi?

Cuma gunu bi doktor 6 haftalik dedi 11 mlm olctu bugunki doktor 4 haftalik 6 milim dedi ultrasonla bugun bakildi alttan yerindeydi kese doktordan donunce 2-3 saat sonra bu parcayi dusurdum ve sancim kesildi

Canım başka doktora git Allah muhafaza başka sıkıntı oluşur falan bence acele et başka doktora git düşükte çok kanama olur ve çok ağrılı sancılı olur diye duymuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 haftalıkken bende düşük yapmıştım ama herhangi bi parça gelmemisti tabi bunyesel farklılık olabilir bilmiyorum ama bunu en ii dr bilir. .9ay boyunca parça düşürüp doğuran insan duydum..İnşallah düşük degildir ama bence ii bi dr bulman gerekir

Ya ben yeni üretim kimse benle ilgilenmiyor sabahtan beri bir sorum var yardım bekliyorum :((((

Ben beklemedeyin şu an adetim 1 gün geçti 3. Ünde Dr kan tahlili yaptır dedi kızlar hamilelik yaşayanlar ara ara içim sızlıyor gibi uyurken sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor sanki böle bişey varmışta dönerken ezilip acıyor dibi sızı ve kramp hamilelik belirtisi olabilir mi? Cevappppppp lütfennnn :((

Ben beklemedeyin şu an adetim 1 gün geçti 3. Ünde Dr kan tahlili yaptır dedi kızlar hamilelik yaşayanlar ara ara içim sızlıyor gibi uyurken sağa sola dönerken kasıklarım ağrıyor sanki böle bişey varmışta dönerken ezilip acıyor dibi sızı ve kramp hamilelik belirtisi olabilir mi? Cevappppppp lütfennnn :((

Ben bir daha hamile kalsam göğüs acisindan bilirim

Kan testi yaptırin hemen alirsiniz sonucu 3 unu beklemenize gerek yok

Göğüslerin zaten taş gibi oldular içleri sertleşti canım 4 gün önce çok sızladı ama şimdi sızı yok sertleşme var

Tatlım test yaptırmadan bilemeyizki.herkezin belirtileri farklı farklı oluyor kimisinde de hiç olmuyor.mesela ben inanılmaz derecede kabız olmuştum.onun dışında hiç belirti yoktu sadece regl sancıları vardı hatta hep regl olucam sanıyordum.idrar testi yap onda da çıkar

Ewet canım bendede kabızlık var böle wc gidiyorum olmuyor :( çıkta böyle uyuşukluğum var bir dengesizim ara ara terlemeler falan inşallah değer bu hallere canım doktor 3 ünde gel test yapıcam dedi 3ündr gidicem inşallah hayırlı haberler olur

Ewet canım bendede kabızlık var böle wc gidiyorum olmuyor :( çıkta böyle uyuşukluğum var bir dengesizim ara ara terlemeler falan inşallah değer bu hallere canım doktor 3 ünde gel test yapıcam dedi 3ündr gidicem inşallah hayırlı haberler olur

Canim sende hamilelik belirtisi var idrar testi yaptir ilk gunden cikiyor bende cikmisti ikinci cizgi silikti ama ciksin da nasil cikarsa ciksin sonuc pozitif olur

Canım başka doktora git Allah muhafaza başka sıkıntı oluşur falan bence acele et başka doktora git düşükte çok kanama olur ve çok ağrılı sancılı olur diye duymuştum

Ayrica 2 doktora gittim ayri ayri ikisi de net bisey demedi bos gebelik de olabilir dedi bir tanesi ozeldeki bakip bakip eve git bekle belli deil diyor zaten kafayi yiycem

Evet kizlar kese bozukmus bu yuzden kanama oluyor

Sewdaa çaresi tedavisi varmışmış canım bebişim tutunabilir miymiş ne olur ümidini yitirme senin için dua edicem 🙏

Back