- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
Mrb kızlar sıkıntimi anlatayim ben benim gibi bunlari yaşayanlar varmi ve bebekleri oldumu sonradan mrk ediyorum yazarsaniz sevinirim2 gebelik geçirdim ilk bebegimin 18.haftada gelişimi durdu 23.haftada da kalbi durdu ve sancıyla normal dogum yaptırildım sonrasinda 2.bebegime hamile kaldim kan sulamdirici igne ve asprin kullandim belki pıhtılaşma vardır diye,kese oluştu kalp atışi için gittigimde dr kalp atımi oluşmuş fakat yavaş kaybedebiliriz dedi ve öylede oldu 9.haftadaydım fakat bebegimin 6. Haftada kalmıştı gelişimi kalbide atmiyodu kürtaj oldum tabi bu süredeki psikolojik süreçten hiç bahsetmiyorum öyle zorki yaşayanlar anlıyodur beni bunlarin üstüne genetik testleri ve pıhtılaşma testlerini yaptırdim sonuclarim temiz çiktı bi problem yok buna benzer seyler yaşayan varmı şimdi tekrar gebelik istiyorum korkuyorum ayni sürecleri tekrar yaşamaktan tıbbi açidan nasil yol izlemeliyim başka nelere baktırmaliyim dr tekrar tekrar denemen gerekiyo demişti ama başka şekilde yol izlemem gerekiyodur belki bilmedigim yapmam konusunda seyler vardir çaresiz gibi hissediyorm kendimi yaşadıklarınızi paylaşırmısinız yol gösterici olabilir