Merhaba, 10 yaşında oğlum var. Cuma akşamı başlayan 39 lara çıkan yüksek ateşi var. Hastaneye taşınıp duruyoruz. Acil drları bir anlam veremedi. Boğaz, ciğer, kulak idrar temiz. Fakat kanda Crp 16 yüksek ama o da bu kadar ateş yapacak kadar değil dedi dr. İnfluenza bakıldı onlar da negatif. Sınıfındaki çocukların hiç biri hasta değil. Serum yapıp yolluyorlar. Neyi var bulamıyorlar. Yavrum yanıyor ben yanıyorum. Sabah uyanır uyanmaz Zeynep Kamil Poliklinik dr una gideceğim. Bu ne olabilir, kuru ateş var sadece? Aklıma kötü şeyler de geliyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Nedeni belli olmayan ateş!! Yardım edin🙏🏻😔
- Konu Sahibi bride_
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ateş yüksek ateş
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kimsenin başına gelmedi mi buÇok geçmiş olsun bir bilgim yok ama vücuttaki herhangi bir enfeksiyon ya da daha önceden vücudun tanışık olduğu bir virus yapıyor olabilir. Durumunuz umarım şu an iyidir
Merhaba oğlum çok şükür iyileşti ama ben 5’gündür 39 derece ateşle yanıyorumÇok geçmiş olsun bir bilgim yok ama vücuttaki herhangi bir enfeksiyon ya da daha önceden vücudun tanışık olduğu bir virus yapıyor olabilir. Durumunuz umarım şu an iyidir
- 2 Temmuz 2023
- 9.253
- 26.057
- 468
2 cocuk annesi tecrubeme dayanarak konusuyorum, vucutta enfeksiyon hangi bolgedeyse o bolgede ates yuksekligi daha net hissediliyor.
Atiyorum idrar yollari enfeksiyonu var ise ozellikle camasir bolgesinda daha fazla ates hissediliyor, ust solunum yolu enfeksiyonu ise vucudun govde bölgesinde ates yuksekligi bariz oluyor gibi.
Yine tecrubeme dayanarak konusuyorum enfeksiyon bölgesindeki lenf bezleri tepki veriyor.
Cocugunuzun neyi oldugu tespit edildi mi?
Atiyorum idrar yollari enfeksiyonu var ise ozellikle camasir bolgesinda daha fazla ates hissediliyor, ust solunum yolu enfeksiyonu ise vucudun govde bölgesinde ates yuksekligi bariz oluyor gibi.
Yine tecrubeme dayanarak konusuyorum enfeksiyon bölgesindeki lenf bezleri tepki veriyor.
Cocugunuzun neyi oldugu tespit edildi mi?
- 2 Ağustos 2011
- 76
- 75
- 298
- 41