• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Nedeni belli olmayan ateş!! Yardım edin🙏🏻😔

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bride_

Yıllar sonra...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
2.249
26
643
İstanbul
Merhaba, 10 yaşında oğlum var. Cuma akşamı başlayan 39 lara çıkan yüksek ateşi var. Hastaneye taşınıp duruyoruz. Acil drları bir anlam veremedi. Boğaz, ciğer, kulak idrar temiz. Fakat kanda Crp 16 yüksek ama o da bu kadar ateş yapacak kadar değil dedi dr. İnfluenza bakıldı onlar da negatif. Sınıfındaki çocukların hiç biri hasta değil. Serum yapıp yolluyorlar. Neyi var bulamıyorlar. Yavrum yanıyor ben yanıyorum. Sabah uyanır uyanmaz Zeynep Kamil Poliklinik dr una gideceğim. Bu ne olabilir, kuru ateş var sadece? Aklıma kötü şeyler de geliyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Çok geçmiş olsun bir bilgim yok ama vücuttaki herhangi bir enfeksiyon ya da daha önceden vücudun tanışık olduğu bir virus yapıyor olabilir. Durumunuz umarım şu an iyidir

Çok geçmiş olsun bir bilgim yok ama vücuttaki herhangi bir enfeksiyon ya da daha önceden vücudun tanışık olduğu bir virus yapıyor olabilir. Durumunuz umarım şu an iyidir
Merhaba oğlum çok şükür iyileşti ama ben 5’gündür 39 derece ateşle yanıyorum
Kimsenin başına gelmedi mi bu 😔

2 cocuk annesi tecrubeme dayanarak konusuyorum, vucutta enfeksiyon hangi bolgedeyse o bolgede ates yuksekligi daha net hissediliyor.

Atiyorum idrar yollari enfeksiyonu var ise ozellikle camasir bolgesinda daha fazla ates hissediliyor, ust solunum yolu enfeksiyonu ise vucudun govde bölgesinde ates yuksekligi bariz oluyor gibi.

Yine tecrubeme dayanarak konusuyorum enfeksiyon bölgesindeki lenf bezleri tepki veriyor.

Cocugunuzun neyi oldugu tespit edildi mi?

Back