• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Selam kızlar yarın tam adet günüm ama dün sabahtan beri kahve akıntım var 24 saat oldu ama hala sökülmedi kasık ağrım genelde adete yakın olur bu ay olmadı göğüs şişkinliği ve ağrısndan başka bişey yok hamilelik olabilir mi?yaşayan var mı?

Ben yaşadım ama adetle sonuçlanmıştı. Adet de olabilir gebelik de. Kırmızıya dönmedikçe hala bir umut var demektir 😁 burda hamile arkadaşların çoğu adet belirtileriyle benzer belirtiler yaşadıklarını yazdılar. Tek başına göğüs ağrısı hamileyim diye düşünmek için yeterli değil düşünüyorum. Takip etmeye devam edin kendinizi. Gönlünüze göre olur umarım.

Ben yaşadım ama adetle sonuçlanmıştı. Adet de olabilir gebelik de. Kırmızıya dönmedikçe hala bir umut var demektir 😁 burda hamile arkadaşların çoğu adet belirtileriyle benzer belirtiler yaşadıklarını yazdılar. Tek başına göğüs ağrısı hamileyim diye düşünmek için yeterli değil düşünüyorum. Takip etmeye devam edin kendinizi. Gönlünüze göre olur umarım.
Kendimi şuan adete hazırlamışım umut ettiğim zaman olmuyodu adeti bekliyorum o yüzden🤗daha gelen giden yok bakalım kısmet😄

Back