• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden

_sui

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
8
2
1
Merhaba nasılsınız?
Benim 2 yıllık ilişkim var,herşey yolunda iyi güzel, yada ben öyle görüyorum, bilemiyorum.Erkek arkadaşım facebook kapatmak istiyordu, dün bana şifresini verdi, kendi yapamadı ben kapatayım diye.Hemde bana ne istiyorsan yap, sonra kapa dedi. Facebook kızlar vardı, tanımadığım kendisi bile tanımıyor bazılarını, onları sildim, aklıma mesajlara bakmak geldi, baktım hiç birşey yoktu, silmiş çoğunu, nedense inanamadım biliyorum arkadaşları yazıyor.
Sonra arşivlenmiş mesajlara baktım, ordaymış çoğusu, kızlar erkekler yani karışık. Nerdeyse hepsi bizim ilişki başlamadan yapılmış konuşmalardı. Yalnız birtanesi 1 yıl öncesindendi.Sevgilim kıza "nasılsın" yazmış, cevap filan yok yanı ama yazmış işte.Neden yaptı anlamıyorum, o zamanlar askerden yeni gelmişti, özlediğinden sürekli yazdıyordu, ilgileniyordu.Hatta en güzel zamanlardı bizim için.
Şimdi sorsam arkadaşlarım yazdı, haberim yok klasik şeyler der.
Napayım... kendisine mı sorsam yoksa agzından laf mı alsam? illaki yaptığını söylicem, çatlarım yoksa.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ilişkiniz başlamadan önce yapılan hiçbir konuşma sizi ilgilendirmemeli tabi ki ama 1 yıl önceki yazı için şunu söyleyebilirim ; etraftan gördüğüm , duyduğum kadarı ile erkekler bahçelerinde gül olduğu için farklı çicek arayışına girmekten gerçekten hiç çekinmiyorlar. tabi bana göre insan 7 sinde neyse 70 'inde de o olduğundan.. umarım devamı gelmez, ama o şüpheyle de kendini doldurarak ilişki yaşanmaz

Kız tanıdığı bir arkadaşıysa ben çok takılmazdım.
Ha tanımadığı biriyse,bilemedim...

Bence ortalığı bulandırmaya gerek yok. Görmezden grlin... nasılsın demiş, gel yatalım dememiş

Merhaba nasılsınız?
Benim 2 yıllık ilişkim var,herşey yolunda iyi güzel, yada ben öyle görüyorum, bilemiyorum.Erkek arkadaşım facebook kapatmak istiyordu, dün bana şifresini verdi, kendi yapamadı ben kapatayım diye.Hemde bana ne istiyorsan yap, sonra kapa dedi. Facebook kızlar vardı, tanımadığım kendisi bile tanımıyor bazılarını, onları sildim, aklıma mesajlara bakmak geldi, baktım hiç birşey yoktu, silmiş çoğunu, nedense inanamadım biliyorum arkadaşları yazıyor.
Sonra arşivlenmiş mesajlara baktım, ordaymış çoğusu, kızlar erkekler yani karışık. Nerdeyse hepsi bizim ilişki başlamadan yapılmış konuşmalardı. Yalnız birtanesi 1 yıl öncesindendi.Sevgilim kıza "nasılsın" yazmış, cevap filan yok yanı ama yazmış işte.Neden yaptı anlamıyorum, o zamanlar askerden yeni gelmişti, özlediğinden sürekli yazdıyordu, ilgileniyordu.Hatta en güzel zamanlardı bizim için.
Şimdi sorsam arkadaşlarım yazdı, haberim yok klasik şeyler der.
Napayım... kendisine mı sorsam yoksa agzından laf mı alsam? illaki yaptığını söylicem, çatlarım yoksa.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Fiziksel olarak yanınızda olabilir ama gözü fıldır fıldır dışarda.
Doyumsuz birine sevgilim demem.
Aldatmaya aşırı meyilli tiplerden biri.
Korkarım sonunuz hüsran olacak.
O kadar sinsi ki mesajları taramış, temizlemiş yine de arda kalanlar olmuş.
Kimbilir daha neler vardı :KK20:

ilişkiniz başlamadan önce yapılan hiçbir konuşma sizi ilgilendirmemeli tabi ki ama 1 yıl önceki yazı için şunu söyleyebilirim ; etraftan gördüğüm , duyduğum kadarı ile erkekler bahçelerinde gül olduğu için farklı çicek arayışına girmekten gerçekten hiç çekinmiyorlar. tabi bana göre insan 7 sinde neyse 70 'inde de o olduğundan.. umarım devamı gelmez, ama o şüpheyle de kendini doldurarak ilişki yaşanmaz
Gerçekten yaptığı saçma yani, kendimi doldurmak istemiyorum ama bilemedim, yapamaz derdim hep yaparmış.

Fiziksel olarak yanınızda olabilir ama gözü fıldır fıldır dışarda.
Doyumsuz birine sevgilim demem.
Aldatmaya aşırı meyilli tiplerden biri.
Korkarım sonunuz hüsran olacak.
O kadar sinsi ki mesajları taramış, temizlemiş yine de arda kalanlar olmuş.
Kimbilir daha neler vardı :KK20:
Bir tek o vardı başka hiç birşey yoktu
Önceden evet gozü fıldır fıldır dışarda olan tipti, 2 yıl öyle şey görmedim duymadım
Şaşırdım beklemezdım

Bir tek o vardı başka hiç birşey yoktu
Önceden evet gozü fıldır fıldır dışarda olan tipti, 2 yıl öyle şey görmedim duymadım
Şaşırdım beklemezdım

Ooo tmm o zmn.
Adamın hamuru bu değişmez .
Boşuna mucizeler bekleme.
Onun gözü hep dışardaymış sen görmek istememişsin.
Avutma kendini bunlarla.
İnsan 7 sinde neyse 70 inde o.
Gün gelir hak verirsin bu sözüme.
Şimdi bile hak vermen lazım ama sen sevgilini masumlaştırmak için bahaneler arıyorsun.
Hayır, masum değil ne yazık ki.
Sinsinin, karaktersizin teki.

Ooo tmm o zmn.
Adamın hamuru bu değişmez .
Boşuna mucizeler bekleme.
Onun gözü hep dışardaymış sen görmek istememişsin.
Avutma kendini bunlarla.
İnsan 7 sinde neyse 70 inde o.
Gün gelir hak verirsin bu sözüme.
Şimdi bile hak vermen lazım ama sen sevgilini masumlaştırmak için bahaneler arıyorsun.
Hayır, masum değil ne yazık ki.
Sinsinin, karaktersizin teki.
Hayır ya masumlaştırmıyorum, diyorum ki görmedim bu güne kadar, ne telefonda ne instagramda, beni şüphelendiricek bir şey olmadı yada ben kör oldum göremedim.
Evet ama bende 7de neyse 70 odur biliyorum.
Hak veriyorum zaten böyle şeyleri görmezden gelmem
Teşekkür ederim:KK200:

Back