• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden yiyemiyorum :(

yaz_yaz

♕ ♕ ♕ ♕ ♕
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
579
40
318
herkese selamlar..
son 1 haftadır hiçbirşey yiyemiyorum.. :50: nedenini de bilmiyorum.. stresten olabileceği geliyo sadece aklıma.. ünv.de böyle olmuştum , sonunda sadece sıvıyla beslenir hale gelmiştim.. yine öyle olmaktan korkuyorum.. kilom normal boyuma göre, kilo versemde sıkıntı olmaz ama enerjim kalmıyo , sinirlerim yıpranıyo.. ne yapmalıyım yeniden bişeyler yiyebilmek için..? zorlasamda olmuyo :14:

Psikolojik olup olmadığına siz karar verirsiniz ama büyük ihtimalle stres midenize vurmuş olabilir.Ben de üniversiteye hazırlanırken 2 hafta su dışında hiç bir şey tüketmemiştim.İştah açıcı bir şurup kullandım.Kendimi o şurubun bana iyi geleceğine inandırdım ve geldi de:34: Siz de deneyebilirsiniz; adı Prakten.

Psikolojik olup olmadığına siz karar verirsiniz ama büyük ihtimalle stres midenize vurmuş olabilir.Ben de üniversiteye hazırlanırken 2 hafta su dışında hiç bir şey tüketmemiştim.İştah açıcı bir şurup kullandım.Kendimi o şurubun bana iyi geleceğine inandırdım ve geldi de:34: Siz de deneyebilirsiniz; adı Prakten.

teşekkürler tavsiyen için.. en olmadı bi doktora gidip ilaç almayı düşünüyorum bende.. ama o kadar uzun sürmez inşallah..

Back