- 6 Kasım 2010
- 3.356
- 2.255
-
- Konu Sahibi herseyduzelirmi
Hem kreş hem bakıcı abartı değil mi sizce de? Az uz miktar da değil. Elinize çok para geçiyormuş ama ben ya tamamen bakıcıya ya da tamamen kreşe verirdim. Ikisi bir arada çok fazlahaklisiniz.
ben 3.500
esim 3000
kira gelirimiz 450
ayrica ben 3 ayda 450 tl aliyorum, esimede 2-3 ayda bir isyerinden 400 tl civari parapuan yukleniyor, ramazan paketleri, hediye çeki gibi ek gelenlerde oluyor.
giderlerimiz ise:
960 tl ev kredisi
1000 tl ev kirasi
960 tl kres
900 bakici
arabamiz var onunda gideri var.
kredi kartini sadece arabanin Sigortası vb. icin yada intetnet alisverisi icin kullaniyoruz.
Hem kreş hem bakıcı abartı değil mi sizce de? Az uz miktar da değil. Elinize çok para geçiyormuş ama ben ya tamamen bakıcıya ya da tamamen kreşe verirdim. Ikisi bir arada çok fazla
haklisiniz.
ben 3.500
esim 3000
kira gelirimiz 450
ayrica ben 3 ayda 450 tl aliyorum, esimede 2-3 ayda bir isyerinden 400 tl civari parapuan yukleniyor, ramazan paketleri, hediye çeki gibi ek gelenlerde oluyor.
giderlerimiz ise:
960 tl ev kredisi
1000 tl ev kirasi
960 tl kres
900 bakici
arabamiz var onunda gideri var.
kredi kartini sadece arabanin Sigortası vb. icin yada intetnet alisverisi icin kullaniyoruz.
kelin ilacı olsa başına sürermiş diycem ama yine de ben de fikrimi yazayım.
7000 tl gibi bi geliriniz var. ekstraları saymazsak
ev kredisi ve ev kirasını tam anlayamadım.
sanırım kendi evinizde oturmuyorsunuz ve o evi kiraya verdiniz?
kendi evinize taşınabilirsiniz aslında ya da daha uygun bir eve. yaşadığınız şehri bilmiyorum ama ist. falan değilse 1000 tl çok fazla.
çocuğunuz için kreş ve bakıcı neden ikisi birden var?
ve ikisi de neden o kadar yüksek fiyatlı?
1500 verin sürekli bakıcı baksın mesela?
ankaradayim. evet evim baska bir yerde ve kirada. bakici ve kres konusunu aciklamistim yukarida
759 tl kira 250 tl aidat. merkezi sistem ev.
ikimizde çalışıyoruz. cok luksumuzde yok. bu sartlar altinda her ay kenara para atmamiz lazim. ama yok. ay sonu geliyor yememizden icmemiden kesmiyoruz ama kenarada elle tutulur bir para attigimiz yok. ornegin haftasonu bwnim telefon iyice bozulup arama yapmayinca telegon aldik hooop esim eksiye dustu.
galiba bizim evde bir bereketsizlik var. sizlerde durumlar nasil?