• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden ümitsizim 😞

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Soğan kürü uyguluyorum adetim düzene girsin diye sonuç hüsran klomen kullanıyorum bi yumurta bile gelişmezmi 😥
İlişkiye bile giresim gelmiyor yumurtlama gerçekleşmiyor ki tutsun diyorum.
Psikolojikmen çok yorgunum ve yine adetimi bekliyorum klomene başlamak için süreç uzadıkca yıpranıyorum artık 😢

Eşiniz sperm testi yaptırdı mı? Sizin amh bakıldı mı?

Canım yaaa keşke bi çaresini bilsem de desem sana.. Ama sen bu kadar stres yaparsan psikolojik olarak olmayabilir.. Biraz rahatlasan, düşünmeden ilişki yaşasan keşke..

Soğan kürü bende uyguladım çok faydasını gördüm inşallah işe yarar.. Biraz bakınırsan burada da çok arkadaşımız değişik kürlerden bahsetmiş. Onları da deneyebilirsin istersen.

Hormon testlerine bakıldı normal. Ama pkos var bende sorun malesef bende. Tedavi aşamasındayım ama herhangi bi sonuç vermiyor henüz. Bekliyorum..
Pcos olunca aksıne daha çok yumurta büyümesi lazım klomenle. Amh kaç cıktı?

Canım yaaa keşke bi çaresini bilsem de desem sana.. Ama sen bu kadar stres yaparsan psikolojik olarak olmayabilir.. Biraz rahatlasan, düşünmeden ilişki yaşasan keşke..

Soğan kürü bende uyguladım çok faydasını gördüm inşallah işe yarar.. Biraz bakınırsan burada da çok arkadaşımız değişik kürlerden bahsetmiş. Onları da deneyebilirsin istersen.
Adet düzensizliğin mi vardı canım ?

Canım ben sonuçlara bakmadım doktor baktı ve herşey normal dedi.
Klomen 50 mg kullandım dozu az gelmiş olabilir dedi doktor 😞
Günde kaç tane kullandın? Bence pcos olup da ilaçla hiç yumurta gelişmemesi normal değil. E nabizda vardır amh sonucu bi baksana kaçmış.

5 gün boyunca 1 tane kullandım.
Bidaki ay 2 tane kullan dedi.
bende günde 2 kullanmıştım klomen bittkten sonra ekstra 2 gün yumurta büyütücü fostimon iğne kullandım sonra da çatlatma. İnşallah tez vakitte alırsınız hayırlı haberi

Dene bakalım 2 tane de. Olmazsa doktor değiştir bence süreç ne kadar uzarsa o kadar can sıkıcı oluyor çünkü.
3´üncü doza kadar veriyoruz dedi eğer hala sonuç yoksa yumurta uyarıcı iğne yapılıyormuş.
Ben hatta klomeni hemen 3 tane kullanayım diyorum ama doktor bu seferde riskli olabilir diyor. Sabretmem gerekiyor 😕

Bir ay klomen kullandım işe yaramadı femaraya geçtim ilk ayımda hamıle kaldım çok şükür 🤲🤲

3´üncü doza kadar veriyoruz dedi eğer hala sonuç yoksa yumurta uyarıcı iğne yapılıyormuş.
Ben hatta klomeni hemen 3 tane kullanayım diyorum ama doktor bu seferde riskli olabilir diyor. Sabretmem gerekiyor 😕
Kist yapar risk dediği o. Igneyi genelde asilamada deniyorlar ama iğne yapıp çatlatma iğnesi de verebilir üstüne.
Zaten bence iğne daha etkili. Eltim klomenle hamile kaldı 6.ayında. Ben klomenle hamile kalamadım baya uğraştık bi dönem.
Araştır bence her şeyi uzun süre kullanmak istemiyorsan alternatif tedavilere bi bak. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Back
X