meddii Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 13 2 1 26 Cuma 20:59 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #1 Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu?
Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu?
pinkflowerrr Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2024 515 520 18 27 Cuma 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #2 Test yapmadınız mı
V Vaveylay Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Nisan 2024 679 457 18 25 Cuma 22:09 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #3 meddii .!.: Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Test yapın beni hiçbir belirtim olmamıştı
meddii .!.: Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Test yapın beni hiçbir belirtim olmamıştı
Vignette ♥ Kayıtlı Üye 20 Haziran 2016 3.856 8.160 158 Cuma 22:23 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #4 Kan verin bence direkt. Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bişey yok
Atanamayankomedyen Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2024 114 129 18 Cuma 22:26 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #5 meddii .!.: Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim
meddii .!.: Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim
meddii Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 13 2 1 26 Dün 15:32 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #6 Vignette .!.: Kan verin bence direkt. Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bişey yok Genişletmek için tıkla... Verdim bhcg 0.3 cikti
Vignette .!.: Kan verin bence direkt. Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bişey yok Genişletmek için tıkla... Verdim bhcg 0.3 cikti
meddii Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 13 2 1 26 Dün 15:35 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #7 Atanamayankomedyen .!.: Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim Genişletmek için tıkla... Ben degilmisim bhcg 0.3 cikti
Atanamayankomedyen .!.: Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim Genişletmek için tıkla... Ben degilmisim bhcg 0.3 cikti
meddii Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 13 2 1 26 Dün 16:00 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #8 pinkflowerrr .!.: Test yapmadınız mı Genişletmek için tıkla... Test yaptim negatif, kan testi verdim 0.3. ama adeti 1 hafta geçiyor. Acaba polikistik over yuzunden mi
pinkflowerrr .!.: Test yapmadınız mı Genişletmek için tıkla... Test yaptim negatif, kan testi verdim 0.3. ama adeti 1 hafta geçiyor. Acaba polikistik over yuzunden mi
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 3.494 3.627 48 29 Dün 16:01 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #9 meddii .!.: Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Herkes her belirti yaşayacak diye bir eşy yok ki bazı kişilerde hiçbir belirti bile olmuyor
meddii .!.: Adetimi 1 hafta geçti. Tüm belirtiler var bi tek göğüs hassasiyeti dolgunluk vs. yok. Hamile kalıp da göğüsü ağrımayan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Herkes her belirti yaşayacak diye bir eşy yok ki bazı kişilerde hiçbir belirti bile olmuyor
meddii Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 13 2 1 26 Dün 16:02 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #10 Vaveylay .!.: Test yapın beni hiçbir belirtim olmamıştı Genişletmek için tıkla... Yaptim negatif cikiyor kan testi vs. Gerçi daha 1 hafta oldu doktor en az 14 gunde belli olur kanda diyor da. Birde polikistik over var ondan da gec dollenme olabilir mi acaba
Vaveylay .!.: Test yapın beni hiçbir belirtim olmamıştı Genişletmek için tıkla... Yaptim negatif cikiyor kan testi vs. Gerçi daha 1 hafta oldu doktor en az 14 gunde belli olur kanda diyor da. Birde polikistik over var ondan da gec dollenme olabilir mi acaba
O onlypapatya Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 4 0 1 43 Dün 16:42 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #11 Slm hanimlar 7+4 haftalık hafif dolgunluk ve acı olan gösüslerim söndü agirligi pek yok böyle olan var mı? Kalp azısını duymadım 6 Şubat randevu var
Slm hanimlar 7+4 haftalık hafif dolgunluk ve acı olan gösüslerim söndü agirligi pek yok böyle olan var mı? Kalp azısını duymadım 6 Şubat randevu var
A Asalsayii Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2025 20 0 1 Bugün 00:03 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #12 Atanamayankomedyen .!.: Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim Genişletmek için tıkla... Bel ağrısı yumurtlamadan kaç gün sonra oldu acaba ,? Benden ilişkiden hemen ertesi günü kaşıkla batma sonraki gün bel ağrısı oldu
Atanamayankomedyen .!.: Göğüs ağrısı olmadı bende bel ağrısı oldu şu an hamileyim Genişletmek için tıkla... Bel ağrısı yumurtlamadan kaç gün sonra oldu acaba ,? Benden ilişkiden hemen ertesi günü kaşıkla batma sonraki gün bel ağrısı oldu
A Asalsayii Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2025 20 0 1 Bugün 00:04 Konu Sahibi Konu Sahibi meddii #13 Asalsayii .!.: Bel ağrısı yumurtlamadan kaç gün sonra oldu acaba ,? Benden ilişkiden hemen ertesi günü kaşıkla batma sonraki gün bel ağrısı oldu Genişletmek için tıkla... Sol kasıkta batma . Yumurtlama olduğu gün birliktelik oldu akşamına zaten ovulasyondaki lh düştü .
Asalsayii .!.: Bel ağrısı yumurtlamadan kaç gün sonra oldu acaba ,? Benden ilişkiden hemen ertesi günü kaşıkla batma sonraki gün bel ağrısı oldu Genişletmek için tıkla... Sol kasıkta batma . Yumurtlama olduğu gün birliktelik oldu akşamına zaten ovulasyondaki lh düştü .