Neden samimi olamıyorum kimseyle?

Bize geleceklerse falan hep eşimi ararlar..Onlara göre de ben hiç aramıyormuşum onları.
Problem sende diyen eşiniz sizi yok saydırmış olabilir mi ailesine?Çok bilmiş adam bir bunu bilememiş.
Eşinizi aradıklarında kirmizilihatunu arayın evin hanımı o sonuçta demesi lazımdı.
Ben olsam eltime giderken eşini arar size geleceğiz akşama derdim.
Ayrıca micmic olmaya ne gerek var.Ben de hemen herkesle samimi olamam.Hizli başlayan şeyler hızlı tükenir, bazı şeylerinse hiç başlamaması gerekir derler.Demek ki sizin eltilerle samimiyetiniz hiç baslamamalıymış

Anlattığınız şey benim hayat tarzım.
Aile ilişkilerini ayrı tutuyorum, bir sürü samimi arkadaşım vardır güler eğleniriz ama evime geldiğimde kapımı çekerim kendi kendime kalmak isterim.
Soğuk nevalelik değil bu, tercih.
Ben çok mutluyum bu şekilde. Akşamları vır vır saatlerce telefonda konuşmak hiç isteyeceğim bir şey değil, senede birkaç defadan öteye geçmez bu durum. Bana sorarsanız da eşinizin hali çok yorucu.

Ya ben de sizin gibiyim biraz. Tek farkı aile ilişkilerim fazlasıyla kuvvetlidir. Çok fazla arkadaşım vardır, görüştüğüm konuştuğum insan vardır. Kendimi de dinletirim ama samimi olamam. Olmam yani kendi tercihim. E çok samimi olmayınca da her durumsa aranan insan biz olmuyoruz tabiki. Herkesin çok samimi 3 5 tane arkadaşı vardır zaten devamlı onları arar. Geri kalanla denk gelince işte. Ben şikayetçi değilim. Ama bu durum kğçükken yaşadığım arkadaş travmasından ileri geliyor bence. Ortaokuldayken en yakın dostum bana fena bi kazık atmıştı ondan beri kimseyle samimiyet kurmuyorum.

Kendinle ilgili algin bozulmak uzere haberin olsun kuzum,gidip yardim bile ediyormussun bunlarin samimiyetten anladigi dil gevsekligi sanirim.... eşte olsa gerkesin her soyledigi cok ciddiye alinmamali ..su var cok konusmayan ciddi duran insanlardan biraz cekinilir,belki oyle birsey olustu hava da ama sen hep onu ariyorlar hep onunla konusuyorlar diyorsun..

Canım kendine yüklenme. Herkes gırgır şamata yapamaz ki , bu da bir karakter meselesi. Eşinin seni eleştirmesi çok yanlış , seni bu şekilde suçlayamaz. Tmm siz bir aile olmuş olabilirsiniz ama onlarla da içli dışlı samimi olmana gerek yok. Arkadaşlarınla her dakika konuşmak zorunda da değilsin. Emin ol mıç mıç ilişkiler daha sahte yapmacık, az olsun öz olsun. Az insan çok huzur... sende sıkıntı yok canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…