dün gittim ultrasonda bir şey çıkmadı sanırsam beta isticem sonuç çıkınca ona göre karar veririz tarlusal veririm dedi bugun de gidemedim islerim cıktı. tarlusalı beta testimi gosterip eczaneden alabilir miyim acabamaalesef negatif. 0,6 çıkmış değer 6 değil
pardon yanlış okumuşum. doktorunuz ile görüştünüz mü
dün gittim zaten ama adam akıllı bir sey söylemiyorlar iki saat ultrasondan baktı sadece beta isteyecegini soyledi ultrasonla alakali da yorum yapmadi ne oldugunu bilemiyorum o yüzden. bugünde sonuc gosterip ilac yazdirmaya gitmem gerekiyordu ama isim cıktıFikir yürütmekle olmaz doktora gidin
Polikistik overiniz var mi o da adet düzensizliği yapıyormerhabalar benim adetim 9 gün gecikti. geçen ay da 5 gün gecikmişti ama hayatımda ilk defa 9 günü görüyorum şuan. idrar testi yaptım negatifti beta hcg yaptırdım 0.6 çıktı yani gebelikle alakalı da hiçbir durum yok ama regl olamıyorum hastalık hastasıyım biraz dert ediyorum kendime var mı bi fikri olan?
siz sonuç çıktığına göre tekrar doktorunuza gidin ilacı o önersin bence hassas konular. danışmadan ilacı kullanmayın bencedün gittim ultrasonda bir şey çıkmadı sanırsam beta isticem sonuç çıkınca ona göre karar veririz tarlusal veririm dedi bugun de gidemedim islerim cıktı. tarlusalı beta testimi gosterip eczaneden alabilir miyim acaba
ben 4-5 ay önce kontrole gitmiştim kadın doğuma, bana kist oldugunu ama önemli bir şey olmadığını söyledş polistik overla alakalı bi şey söylemedi o yüzden üstüne düşmedim dün de gittiğimde söyledim kist görüldüğünü önceden ama ultrasondan bakıp hiç yorum yapmadıPolikistik overiniz var mi o da adet düzensizliği yapıyor
negatif cıkarsa tarlusal verecegini kendisi soylemisti o yuzden sordum yoksa kullanmam bende tabii ki doktor kontrolsuz ilacsiz sonuç çıktığına göre tekrar doktorunuza gidin ilacı o önersin bence hassas konular. danışmadan ilacı kullanmayın bence
Stresten kaynaklı adet gecikmesi de olabilir sıkıntı yapmayın doktorunuzu ihmal etmeyinben 4-5 ay önce kontrole gitmiştim kadın doğuma, bana kist oldugunu ama önemli bir şey olmadığını söyledş polistik overla alakalı bi şey söylemedi o yüzden üstüne düşmedim dün de gittiğimde söyledim kist görüldüğünü önceden ama ultrasondan bakıp hiç yorum yapmadı