Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlerden ıraksınız görümceniz az bile yapmış size ne fena insansınızKüçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim sonra bidaha bisey oldu kaydedemedim ddi.. bende dedimki oda bir enısten bende bir yengen dedim gülerek konu kapandı sonra iki gün geçti eşim beni kaynanama bıraktı iki günlüğüne köye gitti bende kaynanam işten gelip çocuğu dışarı çıkardı ağladı dışarı çıkmak için sonra çocuğum yaramaz dıe beddua ediyor bağırıyor çocuğuma rahatsız oldum dedimki çocuğa öyle davranma gidicem evime zaten dedim görümcem ordan atladı böyle konuşmazsın falan sen karışma dedım sen zaten bir tuhafsin enısten nerden oluyor hemen milleti enişte dıe kaydediyosn samimi olmaya başlıyorsun mesajlasiyosn baldız baldan tatlı dikkat et dedim oda dedi terbiyesiz konuşma salak deid düzgün konuş dedim gittiler başka odaya kaynanamla sonra esim geldi esim bana kızdı sus nie olay çıkarıyorsun flaan dedi hadi gidiyoruz eve dedi hayır dedim onlara bırakmam bu evi ddim mutfakta yemek yerken gittim grmceye dedim sen dedim ne gurursuzsun çocuğumu seviyorsun yüzsüz dedim çocuğu seveceksen benle iyi Olcan önce dedim bide videomu çekip eşime delil yapıyor şeytan buyugude küçüğü de görümceler video mu çekiyor. Sonra görümce odasına gitti bende eşyalarımı almak için girdim burayida kitlersin sen dedm beni zorla odadan attı eşyalarımı elimden alıp yere attı bende sen ne yapiyosun eşyalarımı nasıl yere atarsın sen dedm tepem attı üstüne yürüdüm defol evden evinize gidin abi diyor sen kimsin burdan kovuyosn burası benim kocamın evi sen defol sen git evlen de ben odanı çocuğuma oda yapcam faln dedim polis çağrdilar gittik ifade verdik şikayetini geri çekti ve aradan zaman geçti evime gelmek istedi bende kabul etmicemi düşündü eşim hayır dedi oda abimn evine gidemez miyim falan diyince hadi gelsin madem dedim büyüklük yaptım şimdi büyük görümcem tanışması var ve beni de gelsin dediler gitmicem:)
Ciddiye alma potansiyeli var konu sahibindeUzak dursun da evi onlara mi kaptirsin? Konu sahibi gitmezse o gorumceler iyice o evi sahiplenir benden soylemesi.
"Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim "Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim sonra bidaha bisey oldu kaydedemedim ddi.. bende dedimki oda bir enısten bende bir yengen dedim gülerek konu kapandı sonra iki gün geçti eşim beni kaynanama bıraktı iki günlüğüne köye gitti bende kaynanam işten gelip çocuğu dışarı çıkardı ağladı dışarı çıkmak için sonra çocuğum yaramaz dıe beddua ediyor bağırıyor çocuğuma rahatsız oldum dedimki çocuğa öyle davranma gidicem evime zaten dedim görümcem ordan atladı böyle konuşmazsın falan sen karışma dedım sen zaten bir tuhafsin enısten nerden oluyor hemen milleti enişte dıe kaydediyosn samimi olmaya başlıyorsun mesajlasiyosn baldız baldan tatlı dikkat et dedim oda dedi terbiyesiz konuşma salak deid düzgün konuş dedim gittiler başka odaya kaynanamla sonra esim geldi esim bana kızdı sus nie olay çıkarıyorsun flaan dedi hadi gidiyoruz eve dedi hayır dedim onlara bırakmam bu evi ddim mutfakta yemek yerken gittim grmceye dedim sen dedim ne gurursuzsun çocuğumu seviyorsun yüzsüz dedim çocuğu seveceksen benle iyi Olcan önce dedim bide videomu çekip eşime delil yapıyor şeytan buyugude küçüğü de görümceler video mu çekiyor. Sonra görümce odasına gitti bende eşyalarımı almak için girdim burayida kitlersin sen dedm beni zorla odadan attı eşyalarımı elimden alıp yere attı bende sen ne yapiyosun eşyalarımı nasıl yere atarsın sen dedm tepem attı üstüne yürüdüm defol evden evinize gidin abi diyor sen kimsin burdan kovuyosn burası benim kocamın evi sen defol sen git evlen de ben odanı çocuğuma oda yapcam faln dedim polis çağrdilar gittik ifade verdik şikayetini geri çekti ve aradan zaman geçti evime gelmek istedi bende kabul etmicemi düşündü eşim hayır dedi oda abimn evine gidemez miyim falan diyince hadi gelsin madem dedim büyüklük yaptım şimdi büyük görümcem tanışması var ve beni de gelsin dediler gitmicem
Remixi de varrrrr
bu konu gerçek mi? size bu haddi kim verdi?Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim sonra bidaha bisey oldu kaydedemedim ddi.. bende dedimki oda bir enısten bende bir yengen dedim gülerek konu kapandı sonra iki gün geçti eşim beni kaynanama bıraktı iki günlüğüne köye gitti bende kaynanam işten gelip çocuğu dışarı çıkardı ağladı dışarı çıkmak için sonra çocuğum yaramaz dıe beddua ediyor bağırıyor çocuğuma rahatsız oldum dedimki çocuğa öyle davranma gidicem evime zaten dedim görümcem ordan atladı böyle konuşmazsın falan sen karışma dedım sen zaten bir tuhafsin enısten nerden oluyor hemen milleti enişte dıe kaydediyosn samimi olmaya başlıyorsun mesajlasiyosn baldız baldan tatlı dikkat et dedim oda dedi terbiyesiz konuşma salak deid düzgün konuş dedim gittiler başka odaya kaynanamla sonra esim geldi esim bana kızdı sus nie olay çıkarıyorsun flaan dedi hadi gidiyoruz eve dedi hayır dedim onlara bırakmam bu evi ddim mutfakta yemek yerken gittim grmceye dedim sen dedim ne gurursuzsun çocuğumu seviyorsun yüzsüz dedim çocuğu seveceksen benle iyi Olcan önce dedim bide videomu çekip eşime delil yapıyor şeytan buyugude küçüğü de görümceler video mu çekiyor. Sonra görümce odasına gitti bende eşyalarımı almak için girdim burayida kitlersin sen dedm beni zorla odadan attı eşyalarımı elimden alıp yere attı bende sen ne yapiyosun eşyalarımı nasıl yere atarsın sen dedm tepem attı üstüne yürüdüm defol evden evinize gidin abi diyor sen kimsin burdan kovuyosn burası benim kocamın evi sen defol sen git evlen de ben odanı çocuğuma oda yapcam faln dedim polis çağrdilar gittik ifade verdik şikayetini geri çekti ve aradan zaman geçti evime gelmek istedi bende kabul etmicemi düşündü eşim hayır dedi oda abimn evine gidemez miyim falan diyince hadi gelsin madem dedim büyüklük yaptım şimdi büyük görümcem tanışması var ve beni de gelsin dediler gitmicem:)