Neden polislik olduk?? KISKIZI

Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim sonra bidaha bisey oldu kaydedemedim ddi.. bende dedimki oda bir enısten bende bir yengen dedim gülerek konu kapandı sonra iki gün geçti eşim beni kaynanama bıraktı iki günlüğüne köye gitti bende kaynanam işten gelip çocuğu dışarı çıkardı ağladı dışarı çıkmak için sonra çocuğum yaramaz dıe beddua ediyor bağırıyor çocuğuma rahatsız oldum dedimki çocuğa öyle davranma gidicem evime zaten dedim görümcem ordan atladı böyle konuşmazsın falan sen karışma dedım sen zaten bir tuhafsin enısten nerden oluyor hemen milleti enişte dıe kaydediyosn samimi olmaya başlıyorsun mesajlasiyosn baldız baldan tatlı dikkat et dedim oda dedi terbiyesiz konuşma salak deid düzgün konuş dedim gittiler başka odaya kaynanamla sonra esim geldi esim bana kızdı sus nie olay çıkarıyorsun flaan dedi hadi gidiyoruz eve dedi hayır dedim onlara bırakmam bu evi ddim mutfakta yemek yerken gittim grmceye dedim sen dedim ne gurursuzsun çocuğumu seviyorsun yüzsüz dedim çocuğu seveceksen benle iyi Olcan önce dedim bide videomu çekip eşime delil yapıyor şeytan buyugude küçüğü de görümceler video mu çekiyor. Sonra görümce odasına gitti bende eşyalarımı almak için girdim burayida kitlersin sen dedm beni zorla odadan attı eşyalarımı elimden alıp yere attı bende sen ne yapiyosun eşyalarımı nasıl yere atarsın sen dedm tepem attı üstüne yürüdüm defol evden evinize gidin abi diyor sen kimsin burdan kovuyosn burası benim kocamın evi sen defol sen git evlen de ben odanı çocuğuma oda yapcam faln dedim polis çağrdilar gittik ifade verdik şikayetini geri çekti ve aradan zaman geçti evime gelmek istedi bende kabul etmicemi düşündü eşim hayır dedi oda abimn evine gidemez miyim falan diyince hadi gelsin madem dedim büyüklük yaptım şimdi büyük görümcem tanışması var ve beni de gelsin dediler gitmicem:)
Evlerden ıraksınız görümceniz az bile yapmış size ne fena insansınız :KK57:
Şikayetini çekmekle hata etmiş.

Birisi kardeşime baldız baldan tatlıdır dese yollarım net. Bu nasıl bir terbiyesizlik. Çok kötüsünüz.

Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim sonra bidaha bisey oldu kaydedemedim ddi.. bende dedimki oda bir enısten bende bir yengen dedim gülerek konu kapandı sonra iki gün geçti eşim beni kaynanama bıraktı iki günlüğüne köye gitti bende kaynanam işten gelip çocuğu dışarı çıkardı ağladı dışarı çıkmak için sonra çocuğum yaramaz dıe beddua ediyor bağırıyor çocuğuma rahatsız oldum dedimki çocuğa öyle davranma gidicem evime zaten dedim görümcem ordan atladı böyle konuşmazsın falan sen karışma dedım sen zaten bir tuhafsin enısten nerden oluyor hemen milleti enişte dıe kaydediyosn samimi olmaya başlıyorsun mesajlasiyosn baldız baldan tatlı dikkat et dedim oda dedi terbiyesiz konuşma salak deid düzgün konuş dedim gittiler başka odaya kaynanamla sonra esim geldi esim bana kızdı sus nie olay çıkarıyorsun flaan dedi hadi gidiyoruz eve dedi hayır dedim onlara bırakmam bu evi ddim mutfakta yemek yerken gittim grmceye dedim sen dedim ne gurursuzsun çocuğumu seviyorsun yüzsüz dedim çocuğu seveceksen benle iyi Olcan önce dedim bide videomu çekip eşime delil yapıyor şeytan buyugude küçüğü de görümceler video mu çekiyor. Sonra görümce odasına gitti bende eşyalarımı almak için girdim burayida kitlersin sen dedm beni zorla odadan attı eşyalarımı elimden alıp yere attı bende sen ne yapiyosun eşyalarımı nasıl yere atarsın sen dedm tepem attı üstüne yürüdüm defol evden evinize gidin abi diyor sen kimsin burdan kovuyosn burası benim kocamın evi sen defol sen git evlen de ben odanı çocuğuma oda yapcam faln dedim polis çağrdilar gittik ifade verdik şikayetini geri çekti ve aradan zaman geçti evime gelmek istedi bende kabul etmicemi düşündü eşim hayır dedi oda abimn evine gidemez miyim falan diyince hadi gelsin madem dedim büyüklük yaptım şimdi büyük görümcem tanışması var ve beni de gelsin dediler gitmicem
"Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim "

Yeni nesil sizi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum.Bu nedir.Hani hakaretvari bir şekilde kaydetse takılırsın onu anlarım da bu nedir.Onu öyle yazmışsın benim önce adımı yazmışsın.Hayatın gerçeklerine dönün sizin başka işiniz gücünüz yok mu.
Ellerinizde akıllı telefon internetiniz var mutlaka.Orada boş videolar seyredeceğinize biraz içi dolu faydalı videolar izleyin.Mesela arkadaşlık aile ile ilgili videolar.Kent çevre ile ilgili olanlar gibi.Kitap okuyun gazete okuyun kendinizi geliştirin.İnanın büyüğünüz olarak yazıyorum çok faydasını görecek bu boş işlerle uğraşmayacaksınız.
Ben bu cümleden sonrasına devam edemedim yazım o kadar kötü ki inanın okuyamadım.

Birde neden karakolluk olduk demiş, ne kadar kompleksli, kıskanç ve had bilmez bir insansınız. Allah eşinize ve ailesine sabır versin.

Bence o tanışmaya gitmeyin zaten, orayı da karıştırırsınız. İnsanlar size bayıldıklarından değil de el var ar var diye çağırmışlar sizi. Ben olsam asla çağırmazdım.

Hanımefendi genç bir kıza ablasının sevgilisi ile ilgili o yakıştırmayı nasıl yapabildiniz hiç utanmadınız mı? Sebebiniz de çok komik neymiş telefonuna sizin isminizin yanına yenge yazmış, ablasının sevgilisini enişte diye kayıt etmiş. Ben görümcemde hangi sıfatla kayıtlı olduğumu bile bilmem ayrıca benim yengelerimden biri yengem diğeri ismi ile kayıtlı o an öyle denk geldi öyle yazdım kime ne!

Bekar bir kızı babasının evinden kovmak yüzsüzlükte kaçıncı seviye acaba, farkında mısınız siz eşinizle evli olsanızda olmasanızda görümcenizin o evin kızı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Şimdi insanları torunları ile terbiye etmeye çalışıyorsunuz ya merak etmeyin günü gelip herkes kendi yuvasını kurup çocuk sahibi olunca sizin çocuğunuzun adını zikretmeyecekler bile.

Sizin modelden bizim de gelinimiz var, o da zamanında babamın evinde beni fazlalık görürdü, çocuğuyla terbiye ederdi şimdi babam bütün malların tapusunu hepimizin üstüne ortak paylaştırdı. Benimde 3 çocuğum var, yengem çocuklarına artık kimsenin eskisi kadar ilgi göstermediğini görünce sürekli bir bahane ile çocukları öne sürüyor ama kimsenin umrunda değil tabiki yeğenlerimi seviyorum ama evladım kadar da değil. Hayatta bana hangi konuda fesatlık yaptıysa Allah daha iyisini ve güzelini bana nasip etti şükür

Küçük görümceme ben aramız iyiyken dedimki 'sen ablanın sevgilisini enişte diye gülerek kaydettin beni adımla ve sonunda yenge yazmışsın dedım oda gülerek dediki senide ilk zmaan yengosum diye kaydettim sonra bidaha bisey oldu kaydedemedim ddi.. bende dedimki oda bir enısten bende bir yengen dedim gülerek konu kapandı sonra iki gün geçti eşim beni kaynanama bıraktı iki günlüğüne köye gitti bende kaynanam işten gelip çocuğu dışarı çıkardı ağladı dışarı çıkmak için sonra çocuğum yaramaz dıe beddua ediyor bağırıyor çocuğuma rahatsız oldum dedimki çocuğa öyle davranma gidicem evime zaten dedim görümcem ordan atladı böyle konuşmazsın falan sen karışma dedım sen zaten bir tuhafsin enısten nerden oluyor hemen milleti enişte dıe kaydediyosn samimi olmaya başlıyorsun mesajlasiyosn baldız baldan tatlı dikkat et dedim oda dedi terbiyesiz konuşma salak deid düzgün konuş dedim gittiler başka odaya kaynanamla sonra esim geldi esim bana kızdı sus nie olay çıkarıyorsun flaan dedi hadi gidiyoruz eve dedi hayır dedim onlara bırakmam bu evi ddim mutfakta yemek yerken gittim grmceye dedim sen dedim ne gurursuzsun çocuğumu seviyorsun yüzsüz dedim çocuğu seveceksen benle iyi Olcan önce dedim bide videomu çekip eşime delil yapıyor şeytan buyugude küçüğü de görümceler video mu çekiyor. Sonra görümce odasına gitti bende eşyalarımı almak için girdim burayida kitlersin sen dedm beni zorla odadan attı eşyalarımı elimden alıp yere attı bende sen ne yapiyosun eşyalarımı nasıl yere atarsın sen dedm tepem attı üstüne yürüdüm defol evden evinize gidin abi diyor sen kimsin burdan kovuyosn burası benim kocamın evi sen defol sen git evlen de ben odanı çocuğuma oda yapcam faln dedim polis çağrdilar gittik ifade verdik şikayetini geri çekti ve aradan zaman geçti evime gelmek istedi bende kabul etmicemi düşündü eşim hayır dedi oda abimn evine gidemez miyim falan diyince hadi gelsin madem dedim büyüklük yaptım şimdi büyük görümcem tanışması var ve beni de gelsin dediler gitmicem:)
bu konu gerçek mi? size bu haddi kim verdi?

X