• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden orgazm olamıyorum

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
Merhaba
Benim ciddi bir derdim var. Lütfen yardımcı olabilecek, konu hakkında bilgisi olanlar yazsın. Gerçekten bir yıldır çözümünü bulamadım, espri konusu olsun istemiyorum. Yardımcı olacak her yorum için de şimdiden teşekkür ederim. Konu cinsellik içeriyor. Rahatsız olacak kimseler ya da alakasız kişiler okumadan direk kapatabilirler.

Bir yıldır evliyim. Eşimi seviyorum anlayışlı uyumlu biri.. aşık olmasam da çekici buluyorum ve gerçekten seviyorum. Ten uyumumuz var. Görsel olarak çekici buluyorum. Ama bir yıldır orgazm olamadım ve buna çok üzülüyorum. Hemen her gün beraber oluyoruz. Bazen daha fazla. Adet günleri hariç en fazla 3 gün ara vermisizdir. Sertlik yada boyut sorunu yok. Bende de ıslaklık sorunu yok ya da isteksizlik yok. Farklı pozisyonlar deniyoruz. Ama acaba süre sıkıntısı mı var araştırdım ama yine de bir çare bulamadım. Toplamda en fazla 30dk sürüyor ön sevişme dahil. Daha uzun tutmayı denedik ama ben bile sıkıldım (biraz tez canlıyım aceleciyim)

Bekarken müstehcen şeyleri görünce orgazm oluyordum ya da rüyamda, 3 6 kasılma hissediyordum. Hatta evlendiğimde de 2 3 kez rüyalandım. Ama hala ilişkide orgazm olamadım. Bu rüyalanmalar bekarken banyo yapmam gerektiğinden , evlendiğimde de eşimle neden olmuyor da rüyada oluyor diye canımı sıkıyordu. En son rüyalanma olduğunda bunu küçümsedim aaa bu muymuş iki kasılma işte gibi kendime kızarak..

Eşim eliyle vs de denedi. Kegel çalıştım, g noktasının yerini bulduk ona göre pozisyon deniyoruz, eşim için süslenip hazırlanıyorum ama hala olmadı.

Bazen ilişkide yükseldiğim zamanlar oluyor. ayaklarımda uyuşma hissediyorum. Bazen ağlama hissi oluyor. Bazen enerjim toplanıyor aşırı terliyorum ve birden yorgunluk çöküyor. Ama kasılma yok..

Eşimle ne sevip sevmediğim konusunu konuşuyoruz rahatız ikimiz de.. bir sebep bekarken hayal ettiğim gibi büyüleyici birşey değilmiş ilişki.. ben daha ateşli tutkulu bekliyordum. Tek bu sebepten olabilir mi?

Sorun nerde :(
1 yıl fazlaca yeterli bir süre değil mi?

Kendinizi orgazm olmaya fazla sartliyorsunuzdur, odaginiz o olunca da olmuyordur. Birakin biraz akisina, rahatlayin, orgazm amaci tasimayin, zamanla yoluna girer diye dusunuyorum.

Doktora gitmeyi düşündünüzmü hic

Back