- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
-
- Konu Sahibi mizirtilicizirti
başağrısı hariç diğerleri normal ama baş ağrısını bilemedim doktora gitmekte fayda varKızlar adetimden önce zaten göğüslerim şişiyosutyene sığmıyo gerginlik felan oluyoda bi de olmadan 3 4 gün önce bi baş ağrısı enseden doğru anlıyorum zaten bi iki gün e gelecek diyorum çoğu kişi de yaşıyo bunu ama int.de okuduklarımda hormon bozukluğu yazıyo acaba doğruluğu ne bilgi alabilir miyim
Yok sadece adetime bi iki gün kala agrıyo normalde sıkıntım yokAdet migreni tetikler.. Diğerleri normal şeyler.. Adet dönemi dışındada oluyor mu böyle baş ağrıların?? Oluyorsa bi nörolojiye git bence..
Progestron hormonu arttığı için mi oluyo yaninormal.yaşadıgınız ağrıda migren.migreni progestron hormonu tetikliyor.ya da o dönemde yediğinize içtiğine dikkat etmiyorsunuz.iştahınız artıyor ve migreni tetikleyecek şeylere yöneliyorsunuz.dikkat ettiğiniz zaman azalacaktır.
Progestron hormonu arttığı için mi oluyo yani
Sen yinede bi nörolojiye git canım.. Bana migrenmiş gibi geldi ama umarım değildir.. Benim başımın belası.. Allah düşmanımın bile başına vermesin diyorum başka da bişey demiyorum..Yok sadece adetime bi iki gün kala agrıyo normalde sıkıntım yok