Doktor şuan gerek yok 3-4 ay daha bekleyelim dediRahim filmi çekindiz mi belki tüplerde yapışıklık vardır
Doğru söylüyorsunuz bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama kendime engel olamıyorum işteHenüz yeni evlisin cnm bu kadar stres yapma bu kadar umutsuz olma her hangi bir sorun yoksa vakti zamanı geldiğinde olur yıllarca çocuk hasreti çekenler var ben 5 yıllık evliyim 2 kez bebeklerimi kaybettim bu daha kötü rabbim den herzaman hayırlısını sağlıklısını dile evliliğin tadını çıkar
Bu kadar stres yapmayın rahat olun biraz daha yolun başındasın cnm 1 yıl normal 1 yıldan sonra olmazsa eşinizle birlikte testlerinizi yaptırır ona göre yol izlersin. Rabbim hepimize ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın AllahımDoğru söylüyorsunuz bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama kendime engel olamıyorum işte
Durumumuz aynı, tek farkı bizim 4 yıl oldu.. Ve artık tüp bebeğe karar verdik. Stres yapmayın deseler de sen gel bide bana sor hatta bize sorsunlar diyim1 seneyi geçiktir bebek istiyoruz her gittiğim doktor rahmin yumurtalıkların süper diyor yumurtlma dönemim de 20mm büyüyorlar kaç kere yumurta takibi yapıldı klomen çatlatma iğnesi kullandım eşimin spremleri gayet sağlıklı çıktı ben artık anlamıyorum tamam herşeyin zamanı vardır biliyorum. Kafana takma diyorlar nasıl takmayayım stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyorum kısır döngüye girdim nasıl olucak bilmiyorum.
Stres kadının en büyük düşmanı kuzum stres yapma desem yapacaksın ama şöyle kafanı dağıtacak bişeyler yap bide şöyle mesala diyorsun ki acaba hamilemiyim diyorsun belirtiler boy gösteriyor somra vücut kendini hamile sanıyor böylelikle gerçek gebelik olmaz hamileyken hamile kalınmaz o yüzden vücut kabul etmiyor o yüzden stresten uzak dur kafanı dağıt farklı hobiler edin tatile git emin ol ozaman çok iyi gelecek sana ki olacağı varsa olur ovalsyon testi kullan sürekli doktora gitmek de stres yapar ovalasyon testi de yapar ama en azından evde yapıcaksın yumurtlama günümü affına sığınarak o günü değerlerdir genelde doktorlar test yerine gün aşırı diyor yani bir gün arayla deneme yapın diyor öyle dene bakalım belki umut olur kuzum inşallah güzel haberlerini alırız1 seneyi geçiktir bebek istiyoruz her gittiğim doktor rahmin yumurtalıkların süper diyor yumurtlma dönemim de 20mm büyüyorlar kaç kere yumurta takibi yapıldı klomen çatlatma iğnesi kullandım eşimin spremleri gayet sağlıklı çıktı ben artık anlamıyorum tamam herşeyin zamanı vardır biliyorum. Kafana takma diyorlar nasıl takmayayım stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyorum kısır döngüye girdim nasıl olucak bilmiyorum.
Rahim filmi çektirdiniz miDurumumuz aynı, tek farkı bizim 4 yıl oldu.. Ve artık tüp bebeğe karar verdik. Stres yapmayın deseler de sen gel bide bana sor hatta bize sorsunlar diyimAllah yardımcınız olsun, en kısa zamanda siz de gebe kalırsınız inşallah
O aşamaları çoktan geçtik..Rahim filmi çektirdiniz mi
Rahim filmi çekilsin mi1 seneyi geçiktir bebek istiyoruz her gittiğim doktor rahmin yumurtalıkların süper diyor yumurtlma dönemim de 20mm büyüyorlar kaç kere yumurta takibi yapıldı klomen çatlatma iğnesi kullandım eşimin spremleri gayet sağlıklı çıktı ben artık anlamıyorum tamam herşeyin zamanı vardır biliyorum. Kafana takma diyorlar nasıl takmayayım stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyorum kısır döngüye girdim nasıl olucak bilmiyorum.
O zaman inşallah tüp bebek denemeniz olumlu sonuçlanır :)O aşamaları çoktan geçtik..Yapmadığımız şey kalmadı
Doktor 3-4 ay sonra çekelim dedi ama ben isteyeceğim sanırım birşey varsa erkenden çıksınRahim filmi çekilsin mi
Herşey Yolundaysa . Film çektirmek gerekiyor tıkanıklık falan varsa yumurtayla sperm karsilasamaxDoktor 3-4 ay sonra çekelim dedi ama ben isteyeceğim sanırım birşey varsa erkenden çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?