• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
1 seneyi geçiktir bebek istiyoruz her gittiğim doktor rahmin yumurtalıkların süper diyor yumurtlma dönemim de 20mm büyüyorlar kaç kere yumurta takibi yapıldı klomen çatlatma iğnesi kullandım eşimin spremleri gayet sağlıklı çıktı ben artık anlamıyorum tamam herşeyin zamanı vardır biliyorum. Kafana takma diyorlar nasıl takmayayım stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyorum kısır döngüye girdim nasıl olucak bilmiyorum.

• Beğen
Reactions: Z P
Henüz yeni evlisin cnm bu kadar stres yapma bu kadar umutsuz olma her hangi bir sorun yoksa vakti zamanı geldiğinde olur yıllarca çocuk hasreti çekenler var ben 5 yıllık evliyim 2 kez bebeklerimi kaybettim bu daha kötü rabbim den herzaman hayırlısını sağlıklısını dile evliliğin tadını çıkar

Rahim filmi çekindiz mi belki tüplerde yapışıklık vardır

Doktora gidip rahim film i çekilmek istediğini söyle bence. Tüplerinize bakılsın yapışıklık vardır belki?

Sizde demişiniz ama gerçekten vakti vardır😌

Henüz yeni evlisin cnm bu kadar stres yapma bu kadar umutsuz olma her hangi bir sorun yoksa vakti zamanı geldiğinde olur yıllarca çocuk hasreti çekenler var ben 5 yıllık evliyim 2 kez bebeklerimi kaybettim bu daha kötü rabbim den herzaman hayırlısını sağlıklısını dile evliliğin tadını çıkar
Doğru söylüyorsunuz bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama kendime engel olamıyorum işte :(

1 seneyi geçmiş rahim filmi çekilmeden nasıl klomen vermiş sonuçta tüpler açık mı kapalı mı belli bile değil size boşuna hormon yüklemiş bence en başında yapılması gereken rahim film cekilmesiydi

Doğru söylüyorsunuz bende hep böyle düşünmeye çalışıyorum ama kendime engel olamıyorum işte :KK43:
Bu kadar stres yapmayın rahat olun biraz daha yolun başındasın cnm 1 yıl normal 1 yıldan sonra olmazsa eşinizle birlikte testlerinizi yaptırır ona göre yol izlersin. Rabbim hepimize ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım 🤲🙏

1 seneyi geçiktir bebek istiyoruz her gittiğim doktor rahmin yumurtalıkların süper diyor yumurtlma dönemim de 20mm büyüyorlar kaç kere yumurta takibi yapıldı klomen çatlatma iğnesi kullandım eşimin spremleri gayet sağlıklı çıktı ben artık anlamıyorum tamam herşeyin zamanı vardır biliyorum. Kafana takma diyorlar nasıl takmayayım stres oldukça olmuyor olmadıkça stres oluyorum kısır döngüye girdim nasıl olucak bilmiyorum.
Durumumuz aynı, tek farkı bizim 4 yıl oldu.. Ve artık tüp bebeğe karar verdik. Stres yapmayın deseler de sen gel bide bana sor hatta bize sorsunlar diyim😊 Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda siz de gebe kalırsınız inşallah

Stres kadının en büyük düşmanı kuzum stres yapma desem yapacaksın ama şöyle kafanı dağıtacak bişeyler yap bide şöyle mesala diyorsun ki acaba hamilemiyim diyorsun belirtiler boy gösteriyor somra vücut kendini hamile sanıyor böylelikle gerçek gebelik olmaz hamileyken hamile kalınmaz o yüzden vücut kabul etmiyor o yüzden stresten uzak dur kafanı dağıt farklı hobiler edin tatile git emin ol ozaman çok iyi gelecek sana ki olacağı varsa olur ovalsyon testi kullan sürekli doktora gitmek de stres yapar ovalasyon testi de yapar ama en azından evde yapıcaksın yumurtlama günümü affına sığınarak o günü değerlerdir genelde doktorlar test yerine gün aşırı diyor yani bir gün arayla deneme yapın diyor öyle dene bakalım belki umut olur kuzum inşallah güzel haberlerini alırız 🌸

Durumumuz aynı, tek farkı bizim 4 yıl oldu.. Ve artık tüp bebeğe karar verdik. Stres yapmayın deseler de sen gel bide bana sor hatta bize sorsunlar diyim😊 Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda siz de gebe kalırsınız inşallah
Rahim filmi çektirdiniz mi

Rahim filmi çekilsin mi

Back
X