Gebeliğe Hazırlık NEDEN OLMUYOR :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn inşallahh, Allah razı olsun sağolun .. Rabbim oğlunuzu da size bağışlasın inşallah

Canım aynı ben tüm kontrollerimi yaptırdım temiz temiz temiz ama testler hep negatif.zaman çok kısa olsa da artık o çift çizgiyi hiç goremicem sandım hormonlarim dengesizlesti düzenli adetim bozuldu yumurtami hissederdim o yok oldu bu süre içinde biz eşimle sadece çocuk yapmak için birlikte olduk ben psikolojik olarak aşırı etkilendim vs vs derken ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama gerçekten en rahat olduğum ay bu ay zaten olmaz diye düşündüm bazı sebeplerle o yüzden daha rahat ve stressiz gecirmistim bence en büyük pay bunundu bı yandan hayıt tohumu konsantresi olan bitkisel bir hap kullandım soğan kürü ve havuç kürü yaptım şükür aynı ay Rabbim nasip etti .çift çizgiyi görünce inanamamıştım ben 4. Ay bu duyguyu yaşadım aslında daha erken başladık ama eşimin işi gereği hep takvimi kaçırdık bu da benim sinirlerimi bozuyodu.
Sabır huzur en temel unsur

ooo ablacım sen daha 3 ayda böyleysen dr bile en az 1 yıl deneyin diyor. sabır insanlar 10 yıl üzerine çocuk sahibi oluyor gidip tahlilleriniizi yaptırın eşinizle sorun yoksa allahın izniyle 1 yıl içinde olur. stres en büyük engel!

Bence eşinizde sperm tahlili yaptırsın belki sizde değilde eşinizde bir sıkıntı olabilir birkaç ay daha vakit kaybetmemekte fayda var

Doğru valla bizim de 10 ay oldu dolu dolu Rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahhh

Soğan kürü yap canım, rahmini temizlesin iyice. Ben fayda gördüm

Oncesinde doktora g
idip

Oncesinde doktora gidip full kan testi yaptirdin mi bazen bazi vitaminlerin eksikligi bile engel olabiliyormus ben mesela folik ve d ye basladim

Merhabalar arkadaslar ... benimde 23 nisanda 1 sene olucak deneyeli. Esimin sperm testi ortalardaydi smdi gayet iyi seviyelere geldi ben rahim filmi bile cekildim hersey yapildi sorun yok. Ama bildigim bisey var ki iliskiyi gorev olrak yapiyoruz. Hep dusunuyoruz . Hep yumurtlama gununu biliyoruz ve ozaman yapincada gorev gbi oluyor. Stres asiri var. Kafadan dusunce hic gitmiyor. Ayrica bende kuruluk var kayganlastirici kullanmayin diyolar ama 2 ayda alip kullanip denicem zaten haziran gbi asilamaya denemek istyorum artik. Allah hayrlisini versin hakkimizda ama stres birakmak dusunmemek nasil oluyor anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…