- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi poncikvegece
-
Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edip hamile kalma şansınızı arttırın doktora gidin yumurtaliklariniza baksınMerhaba Hanımlar
2 yıllık evli sayılırım, yaklaşık 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum, ama sonuç hep hüsran nerede hata yapıyorum bilmiyorum.. neden olmuyor bir fikrim yok. 3 ay sanki 3 sene gibi geçti..
adetim normalde düzenlidir ama stresten o bile aksamaya basladı geçen ay 44günün üzerine oldum tam , bu ay oldu tamam dedim. gene o kırmızı geldibu ay regli tarihim 22 si.. dün test yaptım çizgiyi gene göremedim.. erken yapmış olabilirim belki bekleyemedim , amaa zaten beklemiyordum üzülmedim açıkcası. bu 4. ay .. hep böyle.. ve sanki hep böyle olacakmış gibi bu ilk sefer de hamile kalanlara çok özeniyorum nedir yani bunun formülü yumurtlama gunumde deniyorum öncesinde sonrasın da hatta cok alakasız zamanlar da bile ama yok yok yok
Evet doktora görünmeyi düşünüyorum.. aslında bilinçli şekilde kalmak istiyordum yani tüm kontrolleri yaptırıp vs öyle dusunecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı .. 4 aydır korunmasız şekilde devam ediyoruz. bu süre zarfında da hiç görünmedim doktora sanırım zamanı geldiOvulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edip hamile kalma şansınızı arttırın doktora gidin yumurtaliklariniza baksın
Bende öyle düşünüyorum en yakın zaman da gideceğim inşallah. Umarım olur.. aslında yıl sonuna kadar düşünmüyorduk ama sonra vazgectik iyiki de ha deyince olmuyor işte...Anlıyorum sizi benim daha 2 aydır olmuyor ama kafama takıyorum umutlanıp sonra regl oluyorum uzuyor beni.
Doktora git istersen canım.
işe yarar mıKendinize folik acid alin ve en az bir ay kullanin :)
Deneyeceğim, nasıl kullanmam gerekiorTabi ki. Benim bir kizim var ve allahin izni ile ikincisi de iki ay sonra geliyor . Kizimla hamile kalmadan once folik acid aliyordum ve bir ay olmadi hamile kaldim .
Evet cok işe yariyo gebelik oncesi en az 3 ay once kullanin diyolar bende almiştim bitti ve tekrar aldimişe yarar mı
Büyük ihtimalle olacağım. Dün idrar tsti yaptım negatif çıktı renglime henüz 3-4 günlük bir süreç var. ama tabi umudum yok zaten :) Ama inanılmaz derece de sol kasığım ağrıyor, ordan sağa geçiyor ağrı. ara ara geliyor ve geçiyor. adet olacağım zaman normalde kasıklarım ağrımaz. tabi ki biliyorum ki bunların hepsi tamamen psikolojik.. Rabbim çok aratmadan versin inşallah ne diyeyimFolik asit hamile kalmayı saglamaz. Ama kan degerlerde eksiklik varsa o bile engel olabilir. Eger bu ay regl olursaniz reglin 3. Gunu doktora gidin hormon tahlili yaptırın muayene olun
Benim 8×3 ay olmadıMerhaba Hanımlar
2 yıllık evli sayılırım, yaklaşık 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum, ama sonuç hep hüsran nerede hata yapıyorum bilmiyorum.. neden olmuyor bir fikrim yok. 3 ay sanki 3 sene gibi geçti..
adetim normalde düzenlidir ama stresten o bile aksamaya basladı geçen ay 44günün üzerine oldum tam , bu ay oldu tamam dedim. gene o kırmızı geldibu ay regli tarihim 22 si.. dün test yaptım çizgiyi gene göremedim.. erken yapmış olabilirim belki bekleyemedim , amaa zaten beklemiyordum üzülmedim açıkcası. bu 4. ay .. hep böyle.. ve sanki hep böyle olacakmış gibi bu ilk sefer de hamile kalanlara çok özeniyorum nedir yani bunun formülü yumurtlama gunumde deniyorum öncesinde sonrasın da hatta cok alakasız zamanlar da bile ama yok yok yok
Doktora gidin o size verecektir zatenDeneyeceğim, nasıl kullanmam gerekior
Şimdi hamilesiniz sanırım, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bana da versin inşallahBenim 8×3 ay olmadı
Kendini dinleme. Ben kendimi dinlemedigim ay sonuç aldim. Tedaviyle oldu benimdeBüyük ihtimalle olacağım. Dün idrar tsti yaptım negatif çıktı renglime henüz 3-4 günlük bir süreç var. ama tabi umudum yok zaten :) Ama inanılmaz derece de sol kasığım ağrıyor, ordan sağa geçiyor ağrı. ara ara geliyor ve geçiyor. adet olacağım zaman normalde kasıklarım ağrımaz. tabi ki biliyorum ki bunların hepsi tamamen psikolojik.. Rabbim çok aratmadan versin inşallah ne diyeyim
Amin canım, teşekkür ederim. Korunduktan sonra hemen hamile kalamayabilirsin, stres yaparsan hamile kalamayabilirsin, her gün ilişkiye girersen kalamayabilirsinŞimdi hamilesiniz sanırım, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bana da versin inşallah
Bu ay adetimi bekleyip dediğiniz gibi, 3. günü gideceğim..Paniğe kapılmak için çok ama çok erken.bu şekilde stres yapmaya devam ederseniz doğal yoldan olacak birseyin olmasına engel olursunuz.iliski bile görev haline geldiğinden eşiniz için de sizin için de zor olur.once bir sakin olun.iciniz çok rahat etsin istiyorsanız adetin ikinci ya da üçüncü günü kadınlık hormonlarının baktirin ve yumurtalıklarınizda görünen yumurta sayiniza...
Ne kadar boşuna uzuldugunuzu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.3 ay olmayınca ben de stres olmustum.yurudugum yolu anlatarak sizi panikletmek istemem.bu iş için uzun uzun uğraşan insanlardan biriyim ama sonuç oğlum kucağımda gerisi teferruat.keske başında sakin kalabilseymisim.cok ama çok erken stres olmak için.tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat diliyorumBu ay adetimi bekleyip dediğiniz gibi, 3. günü gideceğim..
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?