Gebeliğe Hazırlık NEDEN OLMUYOR :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
468
Merhaba Hanımlar
2 yıllık evli sayılırım, yaklaşık 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum, ama sonuç hep hüsran nerede hata yapıyorum bilmiyorum.. neden olmuyor bir fikrim yok. 3 ay sanki 3 sene gibi geçti..
adetim normalde düzenlidir ama stresten o bile aksamaya basladı geçen ay 44günün üzerine oldum tam , bu ay oldu tamam dedim. gene o kırmızı geldi bu ay regli tarihim 22 si.. dün test yaptım çizgiyi gene göremedim.. erken yapmış olabilirim belki bekleyemedim , amaa zaten beklemiyordum üzülmedim açıkcası. bu 4. ay .. hep böyle.. ve sanki hep böyle olacakmış gibi bu ilk sefer de hamile kalanlara çok özeniyorum nedir yani bunun formülü yumurtlama gunumde deniyorum öncesinde sonrasın da hatta cok alakasız zamanlar da bile ama yok yok yok

Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edip hamile kalma şansınızı arttırın doktora gidin yumurtaliklariniza baksın

Anlıyorum sizi benim daha 2 aydır olmuyor ama kafama takıyorum umutlanıp sonra regl oluyorum uzuyor beni.
Doktora git istersen canım.

Ovulasyon testi alıp yumurtlama gününü takip edip hamile kalma şansınızı arttırın doktora gidin yumurtaliklariniza baksın
Evet doktora görünmeyi düşünüyorum.. aslında bilinçli şekilde kalmak istiyordum yani tüm kontrolleri yaptırıp vs öyle dusunecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı .. 4 aydır korunmasız şekilde devam ediyoruz. bu süre zarfında da hiç görünmedim doktora sanırım zamanı geldi

Anlıyorum sizi benim daha 2 aydır olmuyor ama kafama takıyorum umutlanıp sonra regl oluyorum uzuyor beni.
Doktora git istersen canım.
Bende öyle düşünüyorum en yakın zaman da gideceğim inşallah. Umarım olur.. aslında yıl sonuna kadar düşünmüyorduk ama sonra vazgectik iyiki de ha deyince olmuyor işte...

Tabi ki. Benim bir kizim var ve allahin izni ile ikincisi de iki ay sonra geliyor . Kizimla hamile kalmadan once folik acid aliyordum ve bir ay olmadi hamile kaldim .

Folik asit hamile kalmayı saglamaz. Ama kan degerlerde eksiklik varsa o bile engel olabilir. Eger bu ay regl olursaniz reglin 3. Gunu doktora gidin hormon tahlili yaptırın muayene olun

Folik asit hamile kalmayı saglamaz. Ama kan degerlerde eksiklik varsa o bile engel olabilir. Eger bu ay regl olursaniz reglin 3. Gunu doktora gidin hormon tahlili yaptırın muayene olun
Büyük ihtimalle olacağım. Dün idrar tsti yaptım negatif çıktı renglime henüz 3-4 günlük bir süreç var. ama tabi umudum yok zaten :) Ama inanılmaz derece de sol kasığım ağrıyor, ordan sağa geçiyor ağrı. ara ara geliyor ve geçiyor. adet olacağım zaman normalde kasıklarım ağrımaz. tabi ki biliyorum ki bunların hepsi tamamen psikolojik.. Rabbim çok aratmadan versin inşallah ne diyeyim

Benim 8×3 ay olmadı

Kendini dinleme. Ben kendimi dinlemedigim ay sonuç aldim. Tedaviyle oldu benimde

Şimdi hamilesiniz sanırım, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bana da versin inşallah
Amin canım, teşekkür ederim. Korunduktan sonra hemen hamile kalamayabilirsin, stres yaparsan hamile kalamayabilirsin, her gün ilişkiye girersen kalamayabilirsin
Yumurtlama günlerini takip et, k.doğumdan randevu al çocuğumuz olmuyor de, anlat derdini, bir kaç test ister onları yaptır
Eşine de ürolojiden randevu al, spermogram testi versin
İkinizinde sonucu temiz çıkarsa stresten uzak dur özellikle sen,
Sorun çıkarsa doktor tedavi için yönlendirir zaten canım

Paniğe kapılmak için çok ama çok erken.bu şekilde stres yapmaya devam ederseniz doğal yoldan olacak birseyin olmasına engel olursunuz.iliski bile görev haline geldiğinden eşiniz için de sizin için de zor olur.once bir sakin olun.iciniz çok rahat etsin istiyorsanız adetin ikinci ya da üçüncü günü kadınlık hormonlarının baktirin ve yumurtalıklarınizda görünen yumurta sayiniza...

Bu ay adetimi bekleyip dediğiniz gibi, 3. günü gideceğim..
teşekkür ederim

Bu ay adetimi bekleyip dediğiniz gibi, 3. günü gideceğim..
teşekkür ederim
Ne kadar boşuna uzuldugunuzu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.3 ay olmayınca ben de stres olmustum.yurudugum yolu anlatarak sizi panikletmek istemem.bu iş için uzun uzun uğraşan insanlardan biriyim ama sonuç oğlum kucağımda gerisi teferruat.keske başında sakin kalabilseymisim.cok ama çok erken stres olmak için.tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…