• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden olmadı??

sendrom01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.118
0
66
Adana
Arkadaşlar merhaba.. Ben 4 ay diane 35 tedavisi gördüm pco yüzünden.. Ancak ikinci bebeğimi düşündüğüm için ilacı bıraktım ve bu ay sadece 1 gün adet gördüm.. Sizce neden bu kadar az geldi.. İkinci gün üçüncü gün bekledim ama biten kanama olur ya damla damla o şekilde yani.. Sadece 1-2 damla geldi ve tamamen kesildi.. Bunun nedeni ne olabilir.. İlacı kullanırken de son 2 ay gecikmeli ve az kanamam olmuştu şimdi ise 1 gün :26: anlamadım açıkçası ne olduğu konusunda da bir fikrim yok.. ilacı bırakmamdan kaynaklı olabilir mi yoksa pco artmış olabilir mi ya da başka bir şey...:26: yardımcı olursanız çok sevinirimm...:82:

Son düzenleme:
merhaba bayanlar yardımınıza cok ihtiyacım var en son nisan 4 te hasta oldumm daha sonra mayıs ayında yne 4 ü 5 i gbi 10 süren kahverengi akıntı seklinde lekeler geldi haziran btyo hc bir tık yok her belrti var kasıklarım agrıyo gögüslerim sişti ay basında ama suan sadece kasık agrım var civan percemi içiyrum bi faydası yok sanki 2 gündür içiyrm doktorada gtmek istemyrm suan hasta olayım snra gidicem yardım edin lütfenn

belki de bilmiyorum açıkçasııı havalardan mı nedir :26:

pelsez : gebelik belirtisi de olabilir eczaneden test al bi bak istersen... kist olduğunda da olmuyor... emin olman lazımm

canım daha öncede böyle bi gecikmem olmustu ama kahverengi akıntım olmamıstı hiç :( gebelik diildir ya sanmıyorum

Back