neden olabilirr

sony_vaio

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
42
5
16
34
Kırklareli
merhaba arkadaşlar evliyim ve en son şubat ayında adet oldum ama kasık ağrısından ve göğüslerimin ağrısından duramıyorum test yapmayı düşündüm ama adetime daha var o yüzden yapmak istemedim akıntım var ama çok sık olacak şekilde değil yada ben pek fark etmedim sizce nedeni ne olabilir şimdiden teşekkür edrim :44::44:

cnm daha önce böyle bir durumla karşılaşmadınmı hamilelik olabilir bazen idrar testleri erkende olsa 1 kaç gün yani pozitif olabilir hadi hayırlısı inşallah gebesindir....

yok canım ya daha 8 aylık evliyim ama aynanın karşısına geçip kendime bakmaya başladım kendi kendime kuruntu da yapmak istemiyorum göğüslerimi fark ettim de ince damarlar falan fark ettim amin allah herkesin gönlüne göre versin

bu arada cevabın için teşekkür ederim

cnm bugün tam 16 gündür adetim gecikiyordu testler negatifti bugün sabah adet oldum en azından o bilememek durumunu atlattım...tek belirti göğüslerimin şişkinliğiydi yani idrara sık çıkma mide bul. gibi belirtiler yoktu...Rabbim herşeyin hayırlısını versin 15 gün boyunca belirsizlik çok kafaya taktım galiba sende oluruna bırak inşallah Allah kalbine göre verir....

bnmde oyle olmust u adetım gecıktıkten 26 gun sonra basım doneye basladı test yaptım hamıleymısım

Allahım öncelikle hayırlısını versin. Eğer göğüslerinin ucunda aşırı hassasiyet ve hafiften koyulaşma varsa büyük ihtimalle hamilesin canım ben adetimden 1 hafta önce şüphelendim seninkiyle aynı belirtiler vardı. Şuanda 7 aylık anneyim

amin canım ama gerçekten belirsizlik çok kötü birşey rabbim herkesin gönlüne göre versin

çok sevindim tatlım hayırlısıyla allah bebişini kucağına almayı nasip etsin benim içinde hayırlısı belki bende hamileyimdir bir kaç gün daha bekleyip test yapıcam burayada yazarımhayırlısı allahtan

Bebeğim çoktan kucağımda canım 7 aylık oldu Allahım herkese nasip etsin

Canim benimde 13 gun oldu geceli ama hala gelen giden yokkk 2 yildir ugrasiyorum bebek için umarim olur ..
bnmde oyle olmust u adetım gecıktıkten 26 gun sonra basım doneye basladı test yaptım hamıleymısım
Ahh canim bende de şuanda adet olacakmisim gibi belin ve kasiklarim agriyor 13 gün gecikti ama gelen giden yokk..

Canim ben goguslerinde şişlik olup olmadigini aorucaktim benim göğüslerinde agri var ama hic sis değil adetim 13 gün gecikti perşembe günü test yapmistim negatif ciknisti ynede bi umut bekliyorum iste. :44::44::44::44:

Canım kötü haber gibi olmasın ama adetin geçmesine rağmen test negatif çıktıysa hamile değilsinizdir. Ben daha adet olacağım gün yapmıştım çift çizgi çıktı ama biri çok soluktu yok gibiydi prospektüsünü okudum gebeliğin ilk günleri olduğunda soluk çıkıyomuş. Yinede hamile değilimdir diye düşündüm ama adet olmayınca tekrar test yapınca baktım ki hamileymişim

Slm ben bu ay ovitrele çatlama iğnesi oldum adetim 7 gün geçti test sonucum negatif ama bende inanılmaz kasık ağrısı ve sancım var ara ara beyaz akıntım oluyor dr gitim bana git dedi bişi stres yapma dedi ama hala değişen bişi yok bu şekil hamile kalan veya başına gelen varmı yazarsa sevinirim

Bilemedim ki cansumiracim ben gecen sene hamile kaldim bikere adetini 15 gün geçmişti pozitifi gördüm ertesi gün bidaha yaptim yine pozitifti ama düşük yaptim o zamandan beride hamile kalmadim belki onun gibi olur diye düşünüyorum .

Canim son durumun ne umarim hamissindir merak ettim dee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…