Gebeliğe Hazırlık Neden olabilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
735
225
103
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Bir çocuğum var , ilk denemede oldu. İkinci evladı istedik. Eşimle tüm sağlık kontrollerimizi yaptırdık . Herşey temiz cikti.İki aydır ovulasyon testi kullanıyorum, gününe göre ilişkiyi düzenliyoruz ama gebelik olmuyor. Bu ay da sanırım olmadı çünkü yarın adet günüm ve kahverengi leke başladı . Test yaptım negatif. Moralim çok bozuldu gerçekten .Çok şükür bir yavrumuz var ama neden olmuyor anlayamadım

Tabi diğeri ilk seferde olunca ikincide böyle oluyo
Strese gerek yok olur. Zaten stresten olmuyodur. Herşey normal ve temizse

Tabi diğeri ilk seferde olunca ikincide böyle oluyo
Strese gerek yok olur. Zaten stresten olmuyodur. Herşey normal ve temizse
Yani bilemedim stres evet etkendir doğru. Ama nedense hala içimde umut var kendimi avutuyorum belki de geç döllenme olmuştur daha testte çıkmamıştır diye. Kısmet

Yani bilemedim stres evet etkendir doğru. Ama nedense hala içimde umut var kendimi avutuyorum belki de geç döllenme olmuştur daha testte çıkmamıştır diye. Kısmet
Ben ilk denemede kendimi ana kraliçe ilan ettim dört gün sonra adet olunca düşük yapıyorum ndiye yaş tutmaya başladım valla umut hiç bitmiyo . şimdi gülerek yazıyorum ama o zaman üzülmüştüm. Eğer tüm testleri yaptirdiysaniz sakın olun ve akışa bırakın

Ben de şu an kahverengi akıntı gelince adet değildir canım hamilelikte de olabilir diye kendi kendimi yonlendiriyorum. Ama kabullenmek gerek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…