Neden olabilir yardım edinn

Sevilayy1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
33
-7
25
Nisanın11 inde regl oldum 15 inde bitti. Regl bittikten sonra ilişki yaşadım. Kasık ağrısı bacak ağrısı olmaya başladı. Bende iltihap vardır diye maydanoz suyu kaynatıp içtim .27 Nisan da tekrar kanamam oldu. Adet gibi yoğun değil ama 1 hafta boyunca devam etti. Koyu kahverengi renkte peçeteyle silince yada günlük pet kullanınca koyu kahverengi kanamam oldu oda 1 hafta sürdü. Göğüslerimde bu dönemde ağrı var özellikle solda. Şuan mide bulantısı veya ağrım yok sadece arada lekelenme şeklinde koyu kahverengi kanamam oluyor . Yarın eczaneden test alicam. Hamilelik olabilir mi yoksa maydanoz mu adet söktürdü de tekrar kanama yaşadım yardımcı olur musunuz ??

Hamilelikte olabilir bi şey kullanmayın kafanıza göre test yapın eğer gebeyseniz hemen doktora gittin içtiğiniz şeyi söyleyin kanaman olmuş sonuçta riskli durum

Peki eczaneden aldığım testle doğru sonuç alır mıyım ve kanama hala var bitince mi yapsam yoksa hemen mi

Peki eczaneden aldığım testle doğru sonuç alır mıyım ve kanama hala var bitince mi yapsam yoksa hem
Eczanedeki testten de alıp yaptırabilirsin ilk etapta. Ama doktora gidip tahlil yaptırman daha doğru olur. En azından gebelik gibi bir durum söz konusuysa kan değerlerinde görülür.

Sonuç nedir hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…