Neden neden neden?

Canim "ebesinin nikahina kadar" yolu var
Hic sorgulama bile gitsin sen de sil aklindan
Adamdaki usluba bak terbiyesiz

Tam bir mal! Erkekler o iş için Thailand'a kadar bile gidebilen zavallı varlıklar olabiliyor...seni evine bırakmışmış...

Hiç kafanı takıp, niye diye sorgulama. Pislik biri için 10 sn harcamana değmez. Onun henüz engellemediği neresi varsa sen engelle. Fırsatını yakalasan bile, asla neden diye sorup totosunu kaldırma.

Canm bence adam baktı iş zor kız işi erken farketti buralarda bana yer yok dedi
Sanki o ayrilmasin en azından ben ayrılmaliyim der gbi önce cocukca seni kandirmaya çalışmış sonrada gitmiş silmiş hesaptan sende sil canm hesaplarından çıkar gitsin paraziti hayatından eve bırakmış zahmet oldu sırtında taşıdı sanki
Neyse bunun böylesi iki gün sonra yanlışliklada sildim der en iyisi sil herseyden ve tabiki hayatından iyi olmuş gitmiş.

Ne yaşanmışlık var ne aşk. Boşver ne demiş, ne yapmış, neden yapmış.. Sorgulancak bir şahıs değil belli ki, koyver ipini rahman gitsin...

Sağol cnm zaten whatsappten engellemiş ti ya bende gorunce onu engellemistim ordan
şimdi o kaldırmış engeli ama bende hala o engelli görmüştür o şimdi. Haklısın bir fırsatını bulsamda asla neden diye sormicam.

sizden umduğunu bulamamış çok belli ..belkide anlık sevgili bulmuş o gittiği yerde aman ben bunun tribiylemi uğraşacam demiş olabilir.verilmiş sadakanız var boşverin gitsin sizde kökten engelleyin gitsin...

Sağol cnm .... Sildim onu herseyden instagram dan whatsappten kafamdan...

anasının gözüne bak hele ...bi anasının gözü sen misisn acaba laflarıyla ele vermiş zaten. fazla akıllı çıkmışssın sen ağına düşürecek saf kız bulup engellemiş seni

nerden buluyorsuz bu tipleri ya

bazen çekiyor insan malesef, dengesiz tip gördün mü şans verme kaç
bak bak bak ağzı lafta yapıyor bu adamın aman uzak dur amacı başka bunun bide sert tepki vermiş nasılda kendini haklı gösteriyor bir şekilde...
Aynen cnm ya öyle bir trip atti ki zannedersin ben ona karşı bir hata ettim birde kızlara trip atıyor derler ...

Aynen cnm ya öyle bir trip atti ki zannedersin ben ona karşı bir hata ettim birde kızlara trip atıyor derler ...
kız senden beklemedi belkide bu tepkiyi bir şansını denedi zannettiki karşılık vereceksin vermeyince sen bu sefer gözünde farklı durmamak için bahane yaptı işte şansın varmış ama bak hemen belli etmiş kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…