- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.973
-
- Konu Sahibi papatya999
... Ama pek takmadi eve gidince düşündüm bu çocuğun samimiyetine inanmadigima karar verdim ve ona ayrılmak istediğimi söyledim o da dediki:'' sen kafanda birseyler uydurmussun ona inanmak istiyorsun seni sevmesem amacım farklı olsa buralara kadar gelmem ben o gün seni de taa ebesinin nikahına kadar evine bırakmazdım.
Sağol cnm zaten whatsappten engellemiş ti ya bende gorunce onu engellemistim ordanTam bir mal! Erkekler o iş için Thailand'a kadar bile gidebilen zavallı varlıklar olabiliyor...seni evine bırakmışmış...
Hiç kafanı takıp, niye diye sorgulama. Pislik biri için 10 sn harcamana değmez. Onun henüz engellemediği neresi varsa sen engelle. Fırsatını yakalasan bile, asla neden diye sorup totosunu kaldırma.
Sağol allah hepimizi daha iyileri ile karşılaştırsin inşallah...Senden istediğini alamamış ergenimiz toz olmuş.Bence şükret Allah iyileri ile karşılaştırsın.
Merhaba kizlar aranıza daha yeni katıldım. İçim çok sıkıldı. lutfen bana bir akıl fikir verebilirmisiniz? 3 senelik bir arkadaşım vardı. Geçen sene uni.yi kazanmış başka şehre gitmişti neyse yaz tatilinde yaşadığım yere geri donmus. Bana sürekli whatsappten msj atıyordu. napiyosun nasılsın diye bir gün iste buluşalım ben geldim diye msj atti. Bende ok dedim neyse bulustuk. Hersey normaldi aslında ama bana her zamankinden daha bir samimi davranıyordu. Sohbet biraz ilerleyince bana: ''senden uzun zamandir hoşlanıyorum bu şehre sırf senin için geldim '' dedi. neyse o gun baya uzun sohbet ettik flan filan biz çıkmaya başladık akşam hava kararmaya başlayınca eve bıraktı beni. Bi kere de sinemaya gittik o bulusmadan sonra sinemada bana aşırı derecede yaklasmaya çalıştı ben baya rahatsız oldum bu davranisindan ve ona bunu söyledim Ama pek takmadi eve gidince düşündüm bu çocuğun samimiyetine inanmadigima karar verdim ve ona ayrılmak istediğimi söyledim o da dediki:'' sen kafanda birseyler uydurmussun ona inanmak istiyorsun seni sevmesem amacım farklı olsa buralara kadar gelmem ben o gün seni de taa ebesinin nikahına kadar evine bırakmazdım. Ayrıca bende aldatılmis bir insanim bunun nasıl birsey olduğunu bilirim ''diyip zeytinyağ gibi üste çıktı kisacasi ve benden bir şans daha istedi bize zaman tanımami istedi. Evet bende saf gibi tamam dedim. Ertesi günü o, okul sinavi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Neyse 1 hafta geçti üzerinden. Biz arada msjlasiyorduk.
dün yine bana msj atmis nbr napiyosun diye bende cvpladim eskisi gibi konuştuk derkennnn ertesi gunu bir baktım beni whatsappten engellemiş instagram dan takipi birakmis amacı ne anlamadim adam gibi bir daha seninle görüşmek istemiyorum flan dese bu konuda ısrar edicek bir insan değilim bunu kendine biliyor ortada hicbirsey yokken bunu yapması şaka gibi. Sizce neden?
Sağol cnm .... Sildim onu herseyden instagram dan whatsappten kafamdan...Canm bence adam baktı iş zor kız işi erken farketti buralarda bana yer yok dedi
Sanki o ayrilmasin en azından ben ayrılmaliyim der gbi önce cocukca seni kandirmaya çalışmış sonrada gitmiş silmiş hesaptan sende sil canm hesaplarından çıkar gitsin paraziti hayatından eve bırakmış zahmet oldu sırtında taşıdı sanki
Neyse bunun böylesi iki gün sonra yanlışliklada sildim der en iyisi sil herseyden ve tabiki hayatından iyi olmuş gitmiş.
Oh en temizii ellerine sağlık canmSağol cnm .... Sildim onu herseyden instagram dan whatsappten kafamdan...
Merhaba kizlar aranıza daha yeni katıldım. İçim çok sıkıldı. lutfen bana bir akıl fikir verebilirmisiniz? 3 senelik bir arkadaşım vardı. Geçen sene uni.yi kazanmış başka şehre gitmişti neyse yaz tatilinde yaşadığım yere geri donmus. Bana sürekli whatsappten msj atıyordu. napiyosun nasılsın diye bir gün iste buluşalım ben geldim diye msj atti. Bende ok dedim neyse bulustuk. Hersey normaldi aslında ama bana her zamankinden daha bir samimi davranıyordu. Sohbet biraz ilerleyince bana: ''senden uzun zamandir hoşlanıyorum bu şehre sırf senin için geldim '' dedi. neyse o gun baya uzun sohbet ettik flan filan biz çıkmaya başladık akşam hava kararmaya başlayınca eve bıraktı beni. Bi kere de sinemaya gittik o bulusmadan sonra sinemada bana aşırı derecede yaklasmaya çalıştı ben baya rahatsız oldum bu davranisindan ve ona bunu söyledim Ama pek takmadi eve gidince düşündüm bu çocuğun samimiyetine inanmadigima karar verdim ve ona ayrılmak istediğimi söyledim o da dediki:'' sen kafanda birseyler uydurmussun ona inanmak istiyorsun seni sevmesem amacım farklı olsa buralara kadar gelmem ben o gün seni de taa ebesinin nikahına kadar evine bırakmazdım. Ayrıca bende aldatılmis bir insanim bunun nasıl birsey olduğunu bilirim ''diyip zeytinyağ gibi üste çıktı kisacasi ve benden bir şans daha istedi bize zaman tanımami istedi. Evet bende saf gibi tamam dedim. Ertesi günü o, okul sinavi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Neyse 1 hafta geçti üzerinden. Biz arada msjlasiyorduk.
dün yine bana msj atmis nbr napiyosun diye bende cvpladim eskisi gibi konuştuk derkennnn ertesi gunu bir baktım beni whatsappten engellemiş instagram dan takipi birakmis amacı ne anlamadim adam gibi bir daha seninle görüşmek istemiyorum flan dese bu konuda ısrar edicek bir insan değilim bunu kendine biliyor ortada hicbirsey yokken bunu yapması şaka gibi. Sizce neden?
Haklısın onlar mi beni buluyor ben mi onları çekiyorum bilmiyorumnerden buluyorsuz bu tipleri ya
Haklısın onlar mi beni buluyor ben mi onları çekiyorum bilmiyorum
bazen çekiyor insan malesef, dengesiz tip gördün mü şans verme kaç
Aynen cnm ya öyle bir trip atti ki zannedersin ben ona karşı bir hata ettim birde kızlara trip atıyor derler ...bak bak bak ağzı lafta yapıyor bu adamın aman uzak dur amacı başka bunun bide sert tepki vermiş nasılda kendini haklı gösteriyor bir şekilde...
Haklısın böyle kendilerini acındırarak güven kazanmaya calisiyorlar. Bu herkese bir ders olmalı inanmayın arkadaslar...son zamanlarda nedense gözüme carpan bisey; bir erkegin aldatildim diye kendini acindirmasi nasil bir mantiktir
kız senden beklemedi belkide bu tepkiyi bir şansını denedi zannettiki karşılık vereceksin vermeyince sen bu sefer gözünde farklı durmamak için bahane yaptı işte şansın varmış ama bak hemen belli etmiş kendini...Aynen cnm ya öyle bir trip atti ki zannedersin ben ona karşı bir hata ettim birde kızlara trip atıyor derler ...