- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
-
- Konu Sahibi papatya999
Dengesize bak sen o şehre senin için geldiği savsatasına da pek inanma derimMerhaba kizlar aranıza daha yeni katıldım. İçim çok sıkıldı. lutfen bana bir akıl fikir verebilirmisiniz? 3 senelik bir arkadaşım vardı. Geçen sene uni.yi kazanmış başka şehre gitmişti neyse yaz tatilinde yaşadığım yere geri donmus. Bana sürekli whatsappten msj atıyordu. napiyosun nasılsın diye bir gün iste buluşalım ben geldim diye msj atti. Bende ok dedim neyse bulustuk. Hersey normaldi aslında ama bana her zamankinden daha bir samimi davranıyordu. Sohbet biraz ilerleyince bana: ''senden uzun zamandir hoşlanıyorum bu şehre sırf senin için geldim '' dedi. neyse o gun baya uzun sohbet ettik flan filan biz çıkmaya başladık akşam hava kararmaya başlayınca eve bıraktı beni. Bi kere de sinemaya gittik o bulusmadan sonra sinemada bana aşırı derecede yaklasmaya çalıştı ben baya rahatsız oldum bu davranisindan ve ona bunu söyledim Ama pek takmadi eve gidince düşündüm bu çocuğun samimiyetine inanmadigima karar verdim ve ona ayrılmak istediğimi söyledim o da dediki:'' sen kafanda birseyler uydurmussun ona inanmak istiyorsun seni sevmesem amacım farklı olsa buralara kadar gelmem ben o gün seni de taa ebesinin nikahına kadar evine bırakmazdım. Ayrıca bende aldatılmis bir insanim bunun nasıl birsey olduğunu bilirim ''diyip zeytinyağ gibi üste çıktı kisacasi ve benden bir şans daha istedi bize zaman tanımami istedi. Evet bende saf gibi tamam dedim. Ertesi günü o, okul sinavi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Neyse 1 hafta geçti üzerinden. Biz arada msjlasiyorduk.
dün yine bana msj atmis nbr napiyosun diye bende cvpladim eskisi gibi konuştuk derkennnn ertesi gunu bir baktım beni whatsappten engellemiş instagram dan takipi birakmis amacı ne anlamadim adam gibi bir daha seninle görüşmek istemiyorum flan dese bu konuda ısrar edicek bir insan değilim bunu kendine biliyor ortada hicbirsey yokken bunu yapması şaka gibi. Sizce neden?
Zaten hiç bir zaman inanmamistim ama böyle bir sonda beklemiyordum... yorumun için çok sağol cnm.Dengesize bak sen o şehre senin için geldiği savsatasına da pek inanma derim
umduğunu bulamayın istediğini alamayınca hemen vazgeçmiş baksana
Merhaba kizlar aranıza daha yeni katıldım. İçim çok sıkıldı. lutfen bana bir akıl fikir verebilirmisiniz? 3 senelik bir arkadaşım vardı. Geçen sene uni.yi kazanmış başka şehre gitmişti neyse yaz tatilinde yaşadığım yere geri donmus. Bana sürekli whatsappten msj atıyordu. napiyosun nasılsın diye bir gün iste buluşalım ben geldim diye msj atti. Bende ok dedim neyse bulustuk. Hersey normaldi aslında ama bana her zamankinden daha bir samimi davranıyordu. Sohbet biraz ilerleyince bana: ''senden uzun zamandir hoşlanıyorum bu şehre sırf senin için geldim '' dedi. neyse o gun baya uzun sohbet ettik flan filan biz çıkmaya başladık akşam hava kararmaya başlayınca eve bıraktı beni. Bi kere de sinemaya gittik o bulusmadan sonra sinemada bana aşırı derecede yaklasmaya çalıştı ben baya rahatsız oldum bu davranisindan ve ona bunu söyledim Ama pek takmadi eve gidince düşündüm bu çocuğun samimiyetine inanmadigima karar verdim ve ona ayrılmak istediğimi söyledim o da dediki:'' sen kafanda birseyler uydurmussun ona inanmak istiyorsun seni sevmesem amacım farklı olsa buralara kadar gelmem ben o gün seni de taa ebesinin nikahına kadar evine bırakmazdım. Ayrıca bende aldatılmis bir insanim bunun nasıl birsey olduğunu bilirim ''diyip zeytinyağ gibi üste çıktı kisacasi ve benden bir şans daha istedi bize zaman tanımami istedi. Evet bende saf gibi tamam dedim. Ertesi günü o, okul sinavi için şehir dışına çıkmak zorunda kaldı. Neyse 1 hafta geçti üzerinden. Biz arada msjlasiyorduk.
dün yine bana msj atmis nbr napiyosun diye bende cvpladim eskisi gibi konuştuk derkennnn ertesi gunu bir baktım beni whatsappten engellemiş instagram dan takipi birakmis amacı ne anlamadim adam gibi bir daha seninle görüşmek istemiyorum flan dese bu konuda ısrar edicek bir insan değilim bunu kendine biliyor ortada hicbirsey yokken bunu yapması şaka gibi. Sizce neden?
çok büyük fedakarlık hakikatenben o gün seni de taa ebesinin nikahına kadar evine bırakmazdım.
Lafa bak beri gel.
Engelledim bilesende geriye ne kalıyosa face , twetter v.s hepsinden engelle.
aferin yinede çabuk çözmüşsün olayı.
hangi dizi bu?bak aklima bi yaz dizisi senaryosu geldi simdik,
cocuk universite kazaniyor, gidiyor, sonra ortamlarda akiyor ama bazi konularda ki tecrubesizliginden utaniyor sikiliyor, kimseye derdini anlatamiyor filan, en iyisi ben kendi tasra ma doneyim orada temiz saf kizlarimizdan birini kandirirm, tecrube kazanirim filan diyor :) gerisini tahmin edersin. kanma.
Bence şu planı yapacak kadar bile elektriklenme olmuyordur beyninde.bak aklima bi yaz dizisi senaryosu geldi simdik,
cocuk universite kazaniyor, gidiyor, sonra ortamlarda akiyor ama bazi konularda ki tecrubesizliginden utaniyor sikiliyor, kimseye derdini anlatamiyor filan, en iyisi ben kendi tasra ma doneyim orada temiz saf kizlarimizdan birini kandirirm, tecrube kazanirim filan diyor :) gerisini tahmin edersin. kanma.
Oraya gelmişken boş kalmiyim diye düşünmüştür. Çok zeki ya aklı sıra.
Oradan gidince de bulmuştur başka birini. O yüzden engellemiştir. Hiç uğraşma Bir gün bile zaiyat bu oksijen israflarina
İyice feminist oldum kk sayesinde