Neden neden neden bir sürü nedenler

vefasiz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
106
0
0
Ankara
evet ben neden böyle davranıyorum aklım ermiyor çözüm yolu bulamıyorum beynim her şeyi düşünüyor çok sinirli bir yapım var ve aşamıyorum bunu
ve bana zarar veriyor işime evdeki yaşantıma ilişkime hayatımın her noktasına yansıyor bana yapılanları hazmedemediğim için böylemi oldum bilmiyorum resmen hastalıklı gibi hissediyorum kendimi sürekli düşünüyorum her defsında yapmayacağım diye söz veriyorum anneme bağırıyormu kardeşime ya onların normal konuşması bile gıcık edermi beni ediyor yani etrafımda beni düşünen insan bile görmek istemiyorum en yakınımdaki kişiye bile güvenemiyorum yapılanlara tepki gösteremedim sustum içime attım ve bir başkalarından yapılanlara tepki göstermelerini bekledim onlara hiç birşey olmamış gibi davranınca dahada kötü oldum en yakınımdaki insanadan bile gıcık kapıyorum nasıl aşacağımı bilemiyorum

sen baya dolmuşsun canım çok iyi anlıyorum seni... zamanında o kadar dolmuşsun o kadar susmuşsunki şimdide en ufak şeylere bile tahammülün kalmamış sanki kendimi okudum bu gibi durumlarda en iyisi bi müddet konuşmamak (fazla tepki göstermemek için) biraz sakinleştikten sonra kendini ifade edersen daha iyi olur :))

b vitamini eksikligi,hormonal problemlerin varmi,vücutsal sorunlarda buna yol acabilir eger bunlar yoksa bir doktora git kendini asmanin kimseye zarari yok bu sinir zamanla vücuduna cok zarar verebilir unutma psikolojik problemler vücudu,vücutta psikolojiyi etkiliyor.kendine daha iyi bak önce sana ve bedenine yazik sonra etrafindaki insanlara cünkü fazla sinirin kimseye faydasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…