Neden Metal Müzik Dinliyoruz?

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
[video=youtube;3hw30NFnnyo]http://www.youtube.com/watch?v=3hw30NFnnyo&feature=g-vrec&context=G26ebfabRVAAAAAAAAAA[/video]

Artık ne söyleyeceğimi biliyorum;
"Metali ya hissedersiniz ya hissetmezsiniz."
Metal size o her şeyi ele geçiren güç hissini vermiyorsa
Saçlarınızı diken diken etmiyorsa
Bunları hiç anlamayabilirsiniz
Öyle olsun,anlamayın
Çünkü etraftaki 40000 metal hayranına bakıyorum da,
Sizsiz de idare ediyoruz :KK14:

açıkçası ben bu şekilde metali neden dinlediğimi kimseyle paylaşma taraftarı değilim.. bişeyleri içimde yaşamayı, onu özel kılmayı daha çok seviyorum.. bu konuyu gördüğümde neden dinlediğim değilde neden birileriyle paylaşmam gerekmediğini yazmak istedim. aklıma geldikçe gülerim lisede bi arkadaşım vardı. herkes rock dinler ama metal dinleyemez ben metal dinliyorum savatage rock dinliyo diyodu ne alakaysa.. o zamanlar ciddi ciddi düşünmüştüm bu kızın amacı ne diye, halbuki ergenlik sancılarından başka bişi değildi.. o günden beri bu cümle arkadaşlarla aramızda geyik konusu oluyo :KK23: sonuç olarak konuya cevap veriyim, hissetmeyene göre kuru gürültü olan bu tür halbuki hissedene bi yol göstericidir ..

bu dunyadan tamamen kurtulmama neden oldgu ıcın dınlıyorum
sankı bır terapı guc kaynagı tuylerımı havaya dıken tek tür

ayrıca esımle tanısma nedenım kadıkoy zıncır barı bılen varsa orda tanısmıtık...

katlanamadıgım tek seyse etraftakı ozentı tıpler

açıkçası ben bu şekilde metali neden dinlediğimi kimseyle paylaşma taraftarı değilim.. bişeyleri içimde yaşamayı, onu özel kılmayı daha çok seviyorum.. bu konuyu gördüğümde neden dinlediğim değilde neden birileriyle paylaşmam gerekmediğini yazmak istedim. aklıma geldikçe gülerim lisede bi arkadaşım vardı. herkes rock dinler ama metal dinleyemez ben metal dinliyorum savatage rock dinliyo diyodu ne alakaysa.. o zamanlar ciddi ciddi düşünmüştüm bu kızın amacı ne diye, halbuki ergenlik sancılarından başka bişi değildi.. o günden beri bu cümle arkadaşlarla aramızda geyik konusu oluyo :KK23: sonuç olarak konuya cevap veriyim, hissetmeyene göre kuru gürültü olan bu tür halbuki hissedene bi yol göstericidir ..

Katılıyorum,ama bunu çok beğendiğim için paylaşmak istedim
Tam bir müzik benciliyimdir

Kuru gürültünün bu müzik türü olduğunu düşünenler en son dediğinizi atlıyor
Bana göre de kuru gürültü,hissetmediğim müzik türleridir

müziksiz hayat bir hataysa daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu:KK24: gerçi 7 notayla nereye kadar ama olsun hobi olarak dinlerim

2 yıl öncesine kadar hep metal dinliyordum.
Çünkü bana güç veriyordu, kendimi harika hissettiriyordu.
Her şeyi başarabilirim, her istediğimi yaparım diye düşündürüyordu.
Öfkeli olduğum zamanlarda da çok iyi geliyordu.
Eskiden olsa bir sürü sebep sayardım aslında ama şimdi aklıma gelmiyor.
Kurtarıcımdı benim metal müzik. Bu hayatın tüm saçmalıklarından koruyordu beni.

Şu ana kadar niye dinliyorum diye hiç böyle düşünmemiştim ama ben de galiba hep güçlü olmak istedim.Özellikle ortaokul lise döneminde hep bu tarz dinlerdim.Galiba tam da kişiliğimin oluştuğu oturduğu zamanlardı o zamanlar.Ha tabi bir de savatage ın dediği gibi metalci olmak diye bişey vardı o zamanlar.Aaaah ah ne günlerdi be,siyah baskılı tişört,postal,gümüş yüzükler küpeler,sigara,bira aksi aksi davranışlar:KK1::KK1: Gerçi şimdi koskoca kadın oldum ama bi festival,konser bişey olsa yaşıma başıma bakmadan yine o halime bürünüveriyorum.Şikayet etmiyorum iyi böyle.Ama inşallah işyerinden falan birileriyle karşılaşmam oralarda.:KK52:

X