Neden kimse beni anlamıyor?:(

pharmase

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
14
1
Arkadaşlar ben kendimi çoğu zaman cok yalnız hissediyorum. Çoğu durumda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hatta görevim olmayan şeyleri bile görevi olan kişiler yapmadığı için ya da başkasına kalmasın diye ben yapıyorum buna rağmen teşekkürü bırak kimsenin umrunda bile değilim hic kimse düşünmüyor beni oysa ben hep herkesi düşünmeye çalışıyorum artık çok yıprandım:'(

Kaba bir tabir vardır, insan eşek olunca semer vuran çok olur diye, sizin çevrenizdeki insanlar da aynen böyle minnetsiz, çıkarcı demek. Bırakın kendileri yapsınlar işlerini size ne? Kendinizi ezdirmeyin. Öyle günlerdeyiz ki artık sadece dilinden ve elinden korktuklarına saygı gösteriyor insanlar, iyi niyetlileri hep eziyorlar.

Haklısınız ama kasttetigim ailem ben yapmazsam asıl yapması gereken degil bu sefer zor durumdaki biri yapacak ona kalmasını istemiyorum. Ama artık napıcagımı şaşırdım

ne yapıyorsanız yapın allah rızası için yapın.insanları memnun etmek için yaparsanız allah bunu boşa çıkarır şimdi olduğu gibi çünkü insanları mutlu edemezsiniz.insanlara yardım ediyorsanız allah rızası için yapın annenize babanıza eşinize arkadaşınıza yaşlıya gence kime olursa olsun.niyetiniz bu yönde olursa mutlu olursunuz.ben allah rızası için yapıyorum ne güzel belki allahta bizden razı olur inşallah

"yasyus, post: 42310533, member: 626003"]ne yapıyorsanız yapın allah rızası için yapın.insanları memnun etmek için yaparsanız allah bunu boşa çıkarır şimdi olduğu gibi çünkü insanları mutlu edemezsiniz.insanlara yardım ediyorsanız allah rızası için yapın annenize babanıza eşinize arkadaşınıza yaşlıya gence kime olursa olsun.niyetiniz bu yönde olursa mutlu olursunuz.ben allah rızası için yapıyorum ne güzel belki allahta bizden razı olur inşallah[/QUOTE]
Aslında sevdigim icin yapıyorum ama üzülen hep ben oluyorum. Dediginiz gibi insanlar memnun olmuyor hic. Inşallah Allah hepimizden razı olur

Kendini baskalarinin arkasina koyuyorsun. Cok merhametli biri misin? Acima duygun yogun mu?
Ya da kendini degersiz hissettigin icin, deger görmek icin mi baskalarinin üstüne düsen görevleri kendine görev ediniyorsun?
Eger sonuncusuysa bil ki hic bir zaman, baskalarinin görevini yapmadigin icin degersiz olmazsin. Herkes kendi görevini kendi yapmakla sorumludur. Sen kendine ait görevleri yerine getir, gerisini düsünme, düsünürsen hasta olursun.

Asiri merhamet ve acima duygusundan kurtulmakta zor, bende de var bunlar. Gerektiginde bu duygular devreye girmeli. Yoksa yine sen üzülürsün, karsindaki senin gibi olmuyor cünkü herzaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…