Neden kanamam başladı ?

rumuzzz7878

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
9
3
1
22
Merhaba ben 8 martta düşük yaptım 4-5 gün kanamam devam etti sonrasında kesildi ağdım da kanamam da yoktu 2 gün önce kontrole gittim doktor 10 gün sonra yumurtlarsın anca dedi yani şuanda regl olamam yumurtlamadım bile, ama bugün böyle bir çay kaşığı kadar suyla karışık kanamam oldu sonrasında kahverengi salya gibi geldi bu ne demek ? Yaşayan var mı

Merhabalar canım bugün başıma geleni anlatayım işine yarar yaramaz ya da benim ki başına gelen olursa belki yardımcı olmak isterim. 16 Mart’ta regl olmam gerekiyordu olmadım ve hemen test yaptım( bu arada ben 27 yaşındayım hayatımda adet gecikmem hiç olduğunu bilmem) erken gebelik ve normal gebelik test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı. Kan vermeye gittim daha çok başlarındasın 2 gün sonra bir daha gel dedi doktor. Alttan muayene etti keseyi göremedi. Bir daha kan verdim Beta 30 gördüm ve hamilesin dendi. Çok başında olduğunu 2 gün sonra bir daha kan vermemi söylediler. Ama gerçekten gebe gibi hissediyordum.( mide bulantıları-halsizlik) Bugün kan verdim hocayla görüşmelere takviyelere falan başlayalım dedik 2-3 haftalık olduğunu söyledi kandan tam anlarız dedi bir de kese daha oluşmamıştır haftaya bir daha gel o zaman kese oluşur dedi. Kan verdikten 3-4 sonra kanamam oldu. İlk başlarda koyu pıhtı şeklinde geldi pembe lekelenme gibiydi. Yerleşme kanaması sandım. Sonra artış ve renk kırmızıya dönünce korkmaya başladım. Hoca aradım test sonuçlandı kanaman oldu mu diye sordu. Biyokimyasal gebelik olmuş ve düşmüş yani tutunamamış. Üzgün çok ama daha çok başlarında olduğunu düşünüyorum. Rabbim inşallah her isteyene hepimize nasip eder bu güzel duyguyu.. Sana faydam oldumu bilmiyorum ama belki sana yaptığım cevapla başka kardeşlerimize faydam dokunabilir diye yazmak istedim. Ben çünkü devamlı burayı takip eden biriyim. Bol bol dua edelim 🌸

regli olana kadar olabilir böyle lekelenmeler felan doktor kontrolde etmiş rahimde bir sıkıntı olsa söylerdi düşük yapmışsınız netice de

Merhaba ben 8 martta düşük yaptım 4-5 gün kanamam devam etti sonrasında kesildi ağdım da kanamam da yoktu 2 gün önce kontrole gittim doktor 10 gün sonra yumurtlarsın anca dedi yani şuanda regl olamam yumurtlamadım bile, ama bugün böyle bir çay kaşığı kadar suyla karışık kanamam oldu sonrasında kahverengi salya gibi geldi bu ne demek ? Yaşayan var mı
Endişe etmeyin normal olabilir böyle şeyler ben de yaşadım. Rahim kendini toparlamaya çalışıyor.

8 martta düşük olduysa normal bence hormonlar biraz oynayabilir düşükten kaynaklanıyor olabilir temizleniyodur belki..

Gebelik olduğunu düşünmüyorum ama istersen test yapabilirsin , bide 2-3 ay rahmini dinlendirmeni öneririm üst üste böyle deneyince düşükler çok olabiliyor bir arkadaşım doktoru dinlemeden sürekli denedi ve hamile kalabiliyordu fakat 5 tane düşüğü oldu.

Back
X