- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
merhabalar yine ben yıne bir arkadş sorunu... (ne yazıkki arkdşlarımı ben değil çevre seciyor...bahsettiğim arkdş;eşimin yakın iş arkdşının eşi....39 yaşında ve henuz çocugu yok ...ben 21 yaşındayım yaşça bnden bayagı buyuk ama benm içinde onun ıcınde hıc sorun olmadı çunku olgunumdur şuana kadar da ona hep ismiyle hitap etmişimdir..
neyse;konu şu...sürekli eşimi eşi ve kendısı kullanmaya çalışıyo ve ben buna dayanamıorum...benlde problemı şu sürekli bana eşimin eski hayatını ve şuanki düşüncelerini(kayınvaldemın söledıklerını,eşimin benmle ılgılı düşündüklerini vb.) anlatıyo(ne kadr dogru tartışılır)...
bundan 5 ay önce Zeynep benı aradı...o sıralarda da eşimin başka arkdşlarıyla fasıla gitmeyı planladıgımızıda bılıyordu..fırsat sitelerinden bırınde fasıl varmış gidelimmi dedi...tamam jnm o zaman o arkdşlarada söliyim onlarlada gidicektik zaten dedım...zeynep hemen ya bılmıorumkı senınkıyle benmkı rahatsız olabılır dedı....bnde benmkı rahatsız olmazda senınkını bılemem dedim....(sankı benm kocamı benden ii tanıo)neyse dedim ve eşime sordum tamam dedi eşinin eşime borcu varmış ve bu şekilde kapatıckmış megersem...gidiceğimişz tarih esnektı ve zeynep yıne benı arıyıp cuma gidelimmi dedi bnde zeynep bılıosun ogun benmkı çalışıo akşam dedım bıkereliğine ekse olmazmı bnmde ertesı gun işim var ızın alıcm dedi...(ki eşim işi konusunda çok hassastır böyle bşey ıcın kesınlıkle ekmez...)bnde sanmıorum jnm dedım peki pşb gunu size uyarmı dedı bnde bana herzaman uyar ama sadece gece 12 de keremi kayınvaldemden almam gerek dedim,tamam dedi...zaten program 7de başlıodu...ve buarada herzaman oldugu gibi biz onları bizim evın ordaki istasyondan alıcz sonra donustede evlerıne kadar arabamızla bırakıcaz(evleride bize bi 20km uzaklıkta20+20=40 bide gideceğimiiz yerde çok uzak)...hadı dedım eğlenelım lanet olsun illa bi yerden kullanıcaklar bızı kullansınlar herzaman yapamıyoruz böyle şeler...3 gun sora akşam bize geldıler zeynep ve eşi eşime ve bana ''ya bız dansözü izlemek istioruz gece 12den sora çıkıcakmış''dediler...eşim hemen tabi olur dedı bnde kusura bakamayın ama kayınvaldemler erken yatıo çocugu almam gerek dedm...hemen morallerı bozuldu arkamdan eşime eşi baskı yapmış tabi eşimde bana baskı yapıo...bnde ''annenlere hep acırsın bu durumdada acı onlar erken yatıo ayrıca bızım arabamızla gelıolar bıze uyucaklarsa gelsınler ne demek bu ya o zaman herkes kendı arabasıyla gelsın istediği saatte çıksın dedım...eşimle biraz tartıştık beni anlamadı herzamanki gibi...en sonunda arkdşına söyledı...ne dese begenırsınız''ağbi o zaman siz başka zaman gidin ,bizde evlilik yıldonumumuz yaklaştı zaten o zaman gidelim''DANK
BU NE DEMEK?Sizin arabayla gidiosak size ihtiyacımız var ama zaten ayrı arabayla gidiosak biz başbaşada gideriz demek onemli olan bırlıkte olmak değil demek.....:95:aradan 1 aygecti onların evlilik yıldonumleri bıttı bızımki yaklaştı buarada gitmediler tabiki...çünkü bi aptal bulamadılar kendılerını götürücek...eşi yıne eşime gelıp ağbi biz gidemedık birlikte gidelm demiş...eşimde saf ya söyleyemedı bizimde evlilik yıldonumumuz yaklaştı gidicez die...tamam demiş...bnde istemedıgımı söyledim yıne tartıştık eşimde bıletlerı satabılırsen bırıne sat demiş sinirinden ...ama sonra eşimle gitmeye karar verdik tabı,başbaşa gidicektik...gitmeden bigun once zeynep aradı ...''biz yarın cukkaya gidioruz die sevinç çığlıgı attı ..bnde ''aa ne guzel bızde yarın gitmeyı dusunuoduk ''dedim...sonra ''cihat sevgilisi bide ağbeyiğle gidicez gece 5te donucez onlar bizi götürüp onlar alıcaklar dedi(burda bana resmen sizle 12de donmek zorunda kalıcktıkdemeye getırdı ya ben ona senın çocugun yok tabı anlayamazsınız bile demedım kayınvaldem erken uyuyuo dedımdemekki buna demek gerekıo salakkkkk )sonra bnde ''keşke bıletlerı bızden alsaymışsınız biz zorunluluktan gidioduk''dedim bana demesınmı''zaten senınkı bıletlerı bıze sattı ''diye.... ben dahada sinirlendım benm kocam bana söylemeden nasıl satar daha dun gidicez die konuşmuşken.... sonra telefonları kapattık eşimi arayıp bağırmak ıstedım benı rezıl ettı dıe....sonra bı hata yaptım belkı ama zeynebi arayıp bıletlerı geri istedim sizin arkdşlarınız umrumda deil bana sormadan satmış ben şimdi gitmek ıstıorum dedm...eşlerimiz konuşsun dedı sıyrılmak için....ama harbıden çok sınırlenmiştim...eşim eve gelınce ustune saldırdım nasıl beni o salağa karşı küçük düşürürsün die saydımda saydım...eşim o zaman sinirle sat dediği zaman birini bulunca eşime sormadan bıleti başkasına satmış...sonradan eşime söylemiş bunuda gelıp bana söylememiş....ertesi gun zeynebi arayıp ''kusura bakma jnm bıletlerı istedim ama eşim bana süpriz yapmak istemiş o yuzden biletleri size sattıgını söylemeyıp bana biyer ayarlamış...bnde bana sölemedn sattıgı için çok sınırlenmıştım ama sonra ona kızdıgım için çok uzuldum''dedim...sırf ona inat....sonra akşam fasıldan beni arıo ne süpriz yapmış die ...sora bnde ne zaman oldugunu sölemedı adı ustunde süpriz dedim...sonra eşim beni illakı bıyere götürür götürdüğü yer arkdşının çıktıgı bı bardı bnde zeynep sorarsa burayı sölicem dedım sakın beni bu seferde bozma dedım...tamam söylemem dedi.bnde sordugunda söyledım ne dese begenırsınız''hmmm bılıorumm emrenın barına götürmüş''dedi...bidaha sınırlendım kocama ...patavatsızlıgın bu kadarı ....bnde bozmadım daha evet çok guzel çalıodu çocuuk dedım masayada kart koymuştu dedımm gul aldı dedım attım da attım ama onla mesafeyıde çok sert bişekilde koydum...borcu vardı bana araba almak içinistedim zar zor verdı...sonra bidahada aramadım en son kocası tatildeyken düşmüş inanmıcaksınız ama kocamı aramış ağlamışşşşşş salak mı ne kocamda bana dio ara gecmış olsun dıe ''nıe dedım benı araması gerekmezmıydı senı arıo senden çok bnle arkdş demekkı yuzu yok benı aramaya dedım...aradm kocasını sordum kapatttım hiç nasılsın bıle demedım çunku haketmıo...sonra benm eşim düştü oda benı aradı bnde onun gıbı hemen onun kocasını aramadım....aramamda....!!!
neyse;konu şu...sürekli eşimi eşi ve kendısı kullanmaya çalışıyo ve ben buna dayanamıorum...benlde problemı şu sürekli bana eşimin eski hayatını ve şuanki düşüncelerini(kayınvaldemın söledıklerını,eşimin benmle ılgılı düşündüklerini vb.) anlatıyo(ne kadr dogru tartışılır)...
bundan 5 ay önce Zeynep benı aradı...o sıralarda da eşimin başka arkdşlarıyla fasıla gitmeyı planladıgımızıda bılıyordu..fırsat sitelerinden bırınde fasıl varmış gidelimmi dedi...tamam jnm o zaman o arkdşlarada söliyim onlarlada gidicektik zaten dedım...zeynep hemen ya bılmıorumkı senınkıyle benmkı rahatsız olabılır dedı....bnde benmkı rahatsız olmazda senınkını bılemem dedim....(sankı benm kocamı benden ii tanıo)neyse dedim ve eşime sordum tamam dedi eşinin eşime borcu varmış ve bu şekilde kapatıckmış megersem...gidiceğimişz tarih esnektı ve zeynep yıne benı arıyıp cuma gidelimmi dedi bnde zeynep bılıosun ogun benmkı çalışıo akşam dedım bıkereliğine ekse olmazmı bnmde ertesı gun işim var ızın alıcm dedi...(ki eşim işi konusunda çok hassastır böyle bşey ıcın kesınlıkle ekmez...)bnde sanmıorum jnm dedım peki pşb gunu size uyarmı dedı bnde bana herzaman uyar ama sadece gece 12 de keremi kayınvaldemden almam gerek dedim,tamam dedi...zaten program 7de başlıodu...ve buarada herzaman oldugu gibi biz onları bizim evın ordaki istasyondan alıcz sonra donustede evlerıne kadar arabamızla bırakıcaz(evleride bize bi 20km uzaklıkta20+20=40 bide gideceğimiiz yerde çok uzak)...hadı dedım eğlenelım lanet olsun illa bi yerden kullanıcaklar bızı kullansınlar herzaman yapamıyoruz böyle şeler...3 gun sora akşam bize geldıler zeynep ve eşi eşime ve bana ''ya bız dansözü izlemek istioruz gece 12den sora çıkıcakmış''dediler...eşim hemen tabi olur dedı bnde kusura bakamayın ama kayınvaldemler erken yatıo çocugu almam gerek dedm...hemen morallerı bozuldu arkamdan eşime eşi baskı yapmış tabi eşimde bana baskı yapıo...bnde ''annenlere hep acırsın bu durumdada acı onlar erken yatıo ayrıca bızım arabamızla gelıolar bıze uyucaklarsa gelsınler ne demek bu ya o zaman herkes kendı arabasıyla gelsın istediği saatte çıksın dedım...eşimle biraz tartıştık beni anlamadı herzamanki gibi...en sonunda arkdşına söyledı...ne dese begenırsınız''ağbi o zaman siz başka zaman gidin ,bizde evlilik yıldonumumuz yaklaştı zaten o zaman gidelim''DANK
BU NE DEMEK?Sizin arabayla gidiosak size ihtiyacımız var ama zaten ayrı arabayla gidiosak biz başbaşada gideriz demek onemli olan bırlıkte olmak değil demek.....:95:aradan 1 aygecti onların evlilik yıldonumleri bıttı bızımki yaklaştı buarada gitmediler tabiki...çünkü bi aptal bulamadılar kendılerını götürücek...eşi yıne eşime gelıp ağbi biz gidemedık birlikte gidelm demiş...eşimde saf ya söyleyemedı bizimde evlilik yıldonumumuz yaklaştı gidicez die...tamam demiş...bnde istemedıgımı söyledim yıne tartıştık eşimde bıletlerı satabılırsen bırıne sat demiş sinirinden ...ama sonra eşimle gitmeye karar verdik tabı,başbaşa gidicektik...gitmeden bigun once zeynep aradı ...''biz yarın cukkaya gidioruz die sevinç çığlıgı attı ..bnde ''aa ne guzel bızde yarın gitmeyı dusunuoduk ''dedim...sonra ''cihat sevgilisi bide ağbeyiğle gidicez gece 5te donucez onlar bizi götürüp onlar alıcaklar dedi(burda bana resmen sizle 12de donmek zorunda kalıcktıkdemeye getırdı ya ben ona senın çocugun yok tabı anlayamazsınız bile demedım kayınvaldem erken uyuyuo dedımdemekki buna demek gerekıo salakkkkk