• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Neden hep negatif?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Kizlar merhaba, gecen ay ovi test kullandim 13. Gun kopkoyu iki cizgiyi gordum. Ondan sonra tutmadi nasip, 28 ekimde regl oldum bitti , sonra isimi saglama almak icin hem test yapmaya basladim ama bugune kadar hep negatif :( sizce bu ay catlama olmamis midir? Yada neden boyle oldu

Eklentiler

• IMG_20171117_183017_934.JPG
    IMG_20171117_183017_934.JPG
    41,7 KB · Görüntüleme: 72
Sivi alimina dikkat ediyor musun? Belki gec yumurtlama olacaktir devam et bakalim et yapmaya...

Ben de aynı durumdayım 2 kasım da regl oldum regl sonrası başladım testlere ama hala negatif sende yine hafiften ikinci çizgi var gibi ben de o bile yok izi bile görünmüyor ikinci çizginin o_O

Benim de geçen ay baya koyu oldu ama aynı net koyuluk yakalanmadan rengi açılmaya başlamıştı. Regl olmayınca bı umut test yaptım ancak catlamamis kiste dönüşmüş

Benim de geçen ay baya koyu oldu ama aynı net koyuluk yakalanmadan rengi açılmaya başlamıştı. Regl olmayınca bı umut test yaptım ancak catlamamis kiste dönüşmüş
Benim zaten mevcut iki tane kistim var aman sakin bir tane daha olmasin :(

Ben de aynı durumdayım 2 kasım da regl oldum regl sonrası başladım testlere ama hala negatif sende yine hafiften ikinci çizgi var gibi ben de o bile yok izi bile görünmüyor ikinci çizginin o_O

Evet silik cizgi birkac gun beliriyor herhalde koyulasmaya basliyor derken gidiyor bende anlamadim cidden

tamamiyle koyulaşma olmuyorsa yani iki çizgi eşit yada daha koyu olmuyorsa yumurtlama olmuyor demektir sıvı alımı çok etkilemez zaten üzerinde azaltın yazıyor tamamen içmeyi durdurun demiyor. doktor kontrolünde yumurtlama takibi yapmanız çok daha sağlıklı olur

Bırakma derim adet olacağın güne kadar bırakma hatta şöyle dim adet kanamanı görene kadar bırakma ben adet olacağım günden önceki gün kopkoyu bir çizgi gördüm C koyu olur ya zaten hep bende o gün C incecikti T ise morarmıştı sabret ve devam et ve bu sırada çalışmaları gün aşırı yapın

Back