Olmaz tabii, ak parti kapatma davası daha önemli.Aklima hemen 17 Agustos depremi geldi once, 100 bin dolayinda insan olmustu, ama listede yok.
Biraz zahmete girip bir parti daha kurarlardi. Hukuk ve adalet askida olduktan, yargi islemedikten sonra mevcut milletvekilleri ve reisleri ile devam edeceksek eger, degisen fazla birsey olmazdi her halde.. Hukuk calissa idi zaten kanunlardaki maddeler yuzunden bu parti coktan kapanmis olurdu.Olmaz tabii, ak parti kapatma davası daha önemli.
Ya kapansaydı... Hiç düşündün mü?
Bak, bu yukari koydugum iki kisacik maddecik HDPyi kapatmaya da yeter, ama kendileri de bu kanunlarla gume gitmesin diye yapamiyorlar, bu kanunlari isletmiyorlar iste.. Hukuk askida..
17 rakamı tek olarak ele alındığında sembolik bir anlamı çıkmaz, ama meraktan araştırdım vallamantık çerçevesinde yorum yapmak gerekirse (gerçi çoğu kişi sembolizme falan inanmaz ama fala inanır nedense )
17, rakamı 18 den önce geliyor, bu da kabala yada yahudi sembolizminde yeni hayat.. Yani yorumlarsak 17 nin ardı 18 olabilir..
1- olarak bakarsak, Mutlak ve Tek
7-Kefaret, arınma, jübile, gezegenler, haftanın günleri..
17 rakamı, ara toplam olarak düşünürsek, 1+7=8
8 in bazı sembolik anlamları vardır, (ezoterizm de)
Mesela , kabalitik inanca göre yeni başlangıç,
Sekiz aynı zamanda tutulan yolda sonuna gelmeyi de, mükemmelleşmeyi de ifade eder.
Budizm’deki sekiz yapraklı lotus çiçeği de sekiz aşamalı bir sistemin sembolüdür. Aynı şekilde Tapınakçılar arasında da sekiz aşamalı bir inisiyasyon sistemi de vardır.
Artık olaya neresinden bakarsak bakalım
(bu bilgiler okuduğum bazı kitaplardani, zaten kurcalarsanız nettede benzerleri var..)
Zaten komplo teorisyeni olan kişi bir şeyleri ima etmeye çalışmış ama dikkat ederseniz,Bunları akpliler görse baya sevinirler.
Reisleri ve ülkeleri ile uğraşan Masonik hareketler tek tutundukları dalları zira.
Eski sevgilim de ayın 17sinde doğmuş. Kesin var bir uğursuzluk.
Kesin masonların işidir o eski sevgilinEski sevgilim de ayın 17sinde doğmuş. Kesin var bir uğursuzluk.
Masonlar halt etmiş yanında. Geçen hafta beni aldattığı kızla nişanlandı beni bdvlik hallere düşürdü. Düşün halimiKesin masonların işidir o eski sevgilin
Aslında net olarak anlatmaya çalıştığım, bunu yazan komplo teorisyeni kişide aslında laf sokmuş, bende sembolik anlamlarını anlatmaya çalıştım ya,Bunları akpliler görse baya sevinirler.
Reisleri ve ülkeleri ile uğraşan Masonik hareketler tek tutundukları dalları zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?