canım sadece senin gitmen yetmiyoo..bak biz evleneli 1,5 yılı geçtii hiç korunmadıkk ve hamile kalamadım.. dr ilk önce bana kan tahlilleri yaptı sonra eşimin sperm testi yaptı.. sonra benim tüpler açıkmı kapalımı onun için ultrason cekildim.. sonuç eşimde sperm azlığı hareketsizliği ve varikosel vardı.. dr olmaz dedii ameliyat yapalım dedi varikosel için eşim istemedi bizde 15 ocak aşılama yaptırmak için anlaştık 700,00ytl ve adettim in gelmesini bekliyordumm.ve hatta canım çok sıkkındı korkuyordumm yılbaşı gecesii çok içki içtimm kafam çok bulanıktı çünkü.. nese 1 2 3 gün geçti adet olmadım test yaptımm veee hamile kalmışımm vee ne zaman bilion muu yılbaşı gecesii o kadarda içmiştimm allah iştee..tam 31 aralık ta hamile kalmışım.. umarımm bir sorun çıkmaz canımm.. ama aklında olsunn ben eşime kaçiboynuzu kürü ve pekmezi yediriyordumm sabah akşam aç karnına bende 1 veya 2 kere meyan kökü kaynatıp içmiştim yumurta gelişimi için artıkk neyin faydası oldu bilmem ama biz böyle yaptık.. eee malum ilişki sonra 1 saat ayakları dikmekk ve ılık duş almak sıcak iyi değil derler canım.işte böyle....şuan 12+5 hamişim allahım isteyen herkese versinn kimseyi analık babalık duygusundan mahrum bırakmasın aminnnnnnnnn