kızlar 4 aydır uğraşıyoruz ama bı turlu hamıle kalamıyorum bi sorun mu var acaba yoksa bu durum normali benı aydınlatın lutfen çevremde benı aydınlatacak kımse yok sızden yardım beklıyorum :)))
kızlar 4 aydır uğraşıyoruz ama bı turlu hamıle kalamıyorum bi sorun mu var acaba yoksa bu durum normali benı aydınlatın lutfen çevremde benı aydınlatacak kımse yok sızden yardım beklıyorum :)))
doktorlara göre 4 ay cok kısa bır süre.en az 1 yıl beklenılmesını istiyorlar. ondan öncesı sağlıklı ve normal görülüyor. olur bır müddet daha bekle bu arada bitkisel kürler kullanabılırsın bır zararı olmaz
Bence üzülmee :)) 5 yıldır olmayan biz ne yapalım Allahtan hayırlısını dile. Vardır illa bi bildiği. Zamanı gelince vereceğinden şüphem yok. Ben kendi derdime yanayım bence :))) herşey normal olduğu halde birşey yok..
Doktorkar bir sene duzenli cinsel ilskiye ragmen hamile kalinmazsa endiselenip tedaviye baslayin diyor dort ay kisa bir sure stres yapmadan yumurtlama gunlerini hesaplayarak calismaya devam et insallah en kisa zamanda pozitif sonucu gorursun
bencede 4 ay kısa bir süre canım ama yinede aklında soru işareti kalıp telaşlanıyorsan adetin üçüncü günü kan tahlilinde bazı değerlere bakılıyor onlara baktır.
3-4 yıl çocuk düşünmeyen ben kasık ağrısı ve kontrol amaçlı doktora gittim bazı değerlerim yüksek çıktı. neredeyse 2 yıldır evliyim dokuz aydır bebeğımız olmuyo. düşün bde 3-4 yıl sonra düşünmeye başlasaydım çocuğu vay halime