neden hamile kalamıyorum?????

haticex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
2
0
rkadaşlar selam herkese ben yeni katıldım aranıza. ben 24 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim 1 yıl bebek düşünmedik. şimdiyse düşünüyorum 4 aydır falan korunmayı bıraktık ama hamile kalamadım henüz nederdir acaba

bence simdilik endiselenecek bir durum yok canim.cunku her ay hamile kalma ihtimali %20-25 buyuzden dr lar 1 yil bekleyin diyorlar.birde bebek planlamadan once hangi yontemle korundugunuz da onemli.eger d.kontrol hapi kullandiysan etkisi yeni yeni gemeye basliyor olabilir.her bunyede farklilik gosteriyor ilacin etkisinin gecmesi

Merhaba canım... aynı yaşta sayılırız bende 84lüyüm... temmuzda evlendim ve evlendiğimden beri korunmuyoruz fakat bende henüz gebe kalamadım. Fakat ben bu ay klomen tedavisine başladım.
Bence nedendir diye düşünmektense iyi bir doktora muayene ol... Bebek yapmayı planladığını fakat bir sorununun olup olmadığını bilmek istediğini söylersen... En azından yumurtalıkların ve rahmin kontrol edilir.Ve doktor duruma göre sana bir süre belirler... İnfertilitenin çok çeşidi var...Dahası sizde bir infertilite olup olmadığı da belli değil. bunun için bence yakın zamanda bir doktor muayenesine git... Fakat devlet yada ünv. hastanesi tavsiye etmiyorum.. Çünkü orada kaale almazlar daha 4 aydır korunmadığın için... Özelde bir yere gitmeni tavsiye ederim... Zaten sende Ankaradaymışsın. hemşeriyiz yani. Ankarada iyi doktorlar var.

buarada sana tavsiyem yumurtlama donemlerini takip edip gun asiri iliskiye girmek ve iliskiden sonra en az yarim saat kalkmamak .Hayirlisiyla en kisa zamanda hamile kalirsin insallah canim..bu arada stres te yapma stres olumsuz yonde etkiliyor cunku.

ben 6.ayımda hamıle kalmıstım telas etme kendını strese sokma kafanı bosalt rahat ol emın ol bebısın hazır oldugunda gelıcektır...

selam.. daha çok erekn bu soruyu sormak için.. yumyurtlama günelrni takip etmeslinzi.. ovulasyon yani.. herşey bir zamanı var.. ve ilişkide kesinlikle bebek fikrini düşünmememlsin.. elbet olur.. 1 sene olmazsa dr a gidersiniz.. inş en kısa zamanda hamil kalrıısn..

nedenini ben bir bulsam hamile kalamamanın kendim hamile kalırdım ama istediğin zaman istediğin şey olmuyor inşallah hamile kalırsın canım bol şanslar

canım endişelencek bir durumun yok inanki. bende devamlı evham yapıyordum neden diye. evham yaptıkçada boşuna adetimi geciktiriyordum bu seferde takip etmesi zor oluyordu hiç kafanı takma herşeyin bir zamanı var allahım vereceği zamanı biliyor. en kısa zamanda müjdeli haberi alman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…